Cartoon Network- One Piece ve Pokemon
+16
hibertansiyar
silentwarior
alik1818
Hanajima
Elfen Lied
dombilibili
omega401
bLue-Dragon
sera myu
Ryoko Yoichi
digigirl
Sonvaynard
Rendan
cynthia
sakura hime
resurgam
20 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Cartoon Network- One Piece ve Pokemon
Luffy'i kimsenin düzgün seslendirebilceğini sanmıyorum
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
off sitrese girdim ama sanmam yayınlancağını veya solediğim gibi en fazla bi bölüm...
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
pfffffff bekleyip görelim arkadaşlar yayınlanmasa nolcak tr ye çevriliyor var elimizin altında hatta yayınlamasalar dahamı iyi olur acaba diye düşünüyorum seslendirme sansür rtük seri yarım kalacak vb. zaten muhtemel okul saatiylede çakışır o iş yaş gibi ama çokta önemlimi ? deil
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
alik1818 demiş ki:Sanjinin lolipopu(bkz. Amerika versiyonu) ve bayağı sansürlü haliyle doğallığı bozulur One piece'in. Kalteli bir düblaj da yapabileceklerini de (düblajlı mı olacak acaba) sanmıyorum.
zaten düblajlı olur bence, eğer animeyi amerikadan getirdilerse ing-tr çeviri yaparlar. Audio ayarıyla oynarsanız orijinal dilinde de izleyebiliyorsunuz, yani CN de birçok kanal gbi hem türkçe hem ingilizce izlenilebiliyor. Yine de bir yerde sgara yüzünden değil de başka sebeplerden ötürü kaldırıldığını okumuştum, belki sigara sadece bahanedir. CN nin sansür uygulaması yapacağını da çok zannetmem. Çünkü digigirl ün dediği gibi çookk saçma çizgi filmler var sansür uygulanması gereken.
yaff zaten bu habarin doğruluğu yok biraz baktım reklamı cıkarmı dei ama yok yok YOK zaten bu haber nerden cıkarıldı kie ???
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Çıkarsa harika olurama belkide one piece türkiyede de değildi de amerikada falan çıkacaktır.Ama kaynağın wikipedi olması beni gerçekten endişeye düşürüyor.
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
yha artık yorum yapmak istemiorum sadece gormek istioeum ne zaman başlıcak yahuu???
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Ne kadar doğrudur bilmemem ama o tarih doğru olsa bile büyük ihtimal sigara içen sanjinin eline lolipop verirler.Çünkü Türkiyede bu anime Sanjinin sigara içiyor diye kalkmıştı ve diğer bazı ülkelerde sigara yerine lolipop koymuşlar. Eğer Türkiyedede öyle olursa normal izleyin daha iyi..
Benim bildiğim kadarı ile de Smoker dan dolayı kalkmıştı
Yalnız Smoker'a değilde Sanji için şunu söyleyebilirim; benim kadar sigaradan nefret eden birisine dahi özendiriyorsa..
hibertansiyar- Yeni Üye
Ruh Hali :
hibertansiyar demiş ki:bLue-Dragon demiş ki:Ne kadar doğrudur bilmemem ama o tarih doğru olsa bile büyük ihtimal sigara içen sanjinin eline lolipop verirler.Çünkü Türkiyede bu anime Sanjinin sigara içiyor diye kalkmıştı ve diğer bazı ülkelerde sigara yerine lolipop koymuşlar. Eğer Türkiyedede öyle olursa normal izleyin daha iyi..
Yalnız Smoker'a değilde Sanji için şunu söyleyebilirim; benim kadar sigaradan nefret eden birisine dahi özendiriyorsa..
Smoker ve Sanji`den dir fakat daha cok Smoker`dan oldugu kesin. Adam 3 - 5 tane puro birden götürüyor.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar bence hiç japonca dublaj altına türkçe altyazı izleyiz diye sevinmeyin. Çizgi film kanallarında ne zaman animelerde orjinal dile bassam alttan ingilizce çıkıyor. Onların orjinal dediği amerika'dan satın aldıkları yapım. Daha önce çok denedim ondan biliyorum. Sublajda şansımız varsa Avatarınki gibi iyi bir dublaj olur.resurgam demiş ki:alik1818 demiş ki:Sanjinin lolipopu(bkz. Amerika versiyonu) ve bayağı sansürlü haliyle doğallığı bozulur One piece'in. Kalteli bir düblaj da yapabileceklerini de (düblajlı mı olacak acaba) sanmıyorum.
zaten düblajlı olur bence, eğer animeyi amerikadan getirdilerse ing-tr çeviri yaparlar. Audio ayarıyla oynarsanız orijinal dilinde de izleyebiliyorsunuz, yani CN de birçok kanal gbi hem türkçe hem ingilizce izlenilebiliyor. Yine de bir yerde sgara yüzünden değil de başka sebeplerden ötürü kaldırıldığını okumuştum, belki sigara sadece bahanedir. CN nin sansür uygulaması yapacağını da çok zannetmem. Çünkü digigirl ün dediği gibi çookk saçma çizgi filmler var sansür uygulanması gereken.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
hibertansiyar demiş ki:bLue-Dragon demiş ki:Ne kadar doğrudur bilmemem ama o tarih doğru olsa bile büyük ihtimal sigara içen sanjinin eline lolipop verirler.Çünkü Türkiyede bu anime Sanjinin sigara içiyor diye kalkmıştı ve diğer bazı ülkelerde sigara yerine lolipop koymuşlar. Eğer Türkiyedede öyle olursa normal izleyin daha iyi..
Harbi ya bende sigaradan nefret ederim ama bu Sanji yüzünden fikirlerim değişmeye başladım xD (Sigara kötüdür )
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yha tamam ama bn çıkacağına hala inanmıyorum...
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Çıkmasın zaten, çıkarsa Anime dye geçen One Piece emin olun ki Çizgi film olur. Zaten şu kanalın ismini bir sevemedim, adamlar belliki One Piece`i çizgi film snaıyorlar ki, yayınlanabilecek. Yayınlanmasın daha iyi İngilizce alt yazı en babası.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
one piece haberi yalan çıktı hem yayın akışında hemde internet sitelerinde one piece animesini yayınlayacaklarına dair en ufak bir ayrıntı bile yok
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Zaten CN' nin böyle bir işe adım atması için önce sabahları yayımlanan saçma çizgi filmleri kaldırması gerekir ki, böylece izleyici kitlesinin yaş ortalaması artsın. Ayrıca Jetix zaten Türkiye' de Pokemon' u almış, CN hiç b'şi yapamaz bu konuda. One Piece' ide aman yayımlamasın. Çizgi film muabbetine düşçek sonra... CN basit bir kanal olarak kalmaya devam eder Türkiye' de.
DicLonius- Süper Animeci
haber yanlış; bu sadece amerikan CN için geçerli
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Yalan bu CN haberleri olsa aylar önceden söyler zaten Star Wars'ta öyle yaptılar Şubat'ta çıktı ama sonbahardan biliniyodu
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası