AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U torrent ve internet

+6
LordCha
Borastus
SPAWN-TheUndead
Rendan
sera myu
eczmeltem
10 posters

U torrent ve internet Empty U torrent ve internet

Mesaj tarafından eczmeltem Cuma 13 Şub. - 8:46

Uzun süredir u torrent programını gayet verimli bir şekilde kullanıp kotanın canını okuyordum .Port açıp Özellikle çoğu dosyada 100 kb hızda dosya indirebiliyordum.Ama son zamanlarada U torrent kullandığım bazı zamanlarda interneti aynı anda kullanamaz oldum. Nasıl demeyin önceden o bir yandan çalışırken bende nette işlerimi halleder işyerinde işlerimi hallederdim. Şimdi programı açtıktan bir süre sonra hiçbiryere bağlanamıyorum.Ama utoorent açıksa msn veya ekranda rapidden birşey inmeye devam ediyorsa ediyor. Ama hiçbir siteye asla bağlanamıyorum. Ne iştir bu? anlaya arkadaşlardan yardım bekliyorum.
eczmeltem
eczmeltem
Çevirmen
Çevirmen

Kadın Mesaj Sayısı : 227
Ruh Hali : U torrent ve internet Uykusu10

U torrent ve internet Empty Geri: U torrent ve internet

Mesaj tarafından sera myu Cuma 13 Şub. - 9:48

bende bittorrent kullanıyorum netin hızını dehşet yavaşlatılyor ama bu eskiden beri böyle seninki yeni olmuş birşeyse bilemicem bilgisayarda çok dosya olmasıda yavaşlatabiliyor o yüzden olabilir
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : U torrent ve internet Dagini10

Mesaj tarafından Rendan Cuma 13 Şub. - 12:15

utorrent'le dosya indirirken ben msn'e bile giremiyorum. Anca inen dosyayı durdurmam gerekiyor. Msn açıksa bile hemen bağlantısı kopuyor.
Rendan
Rendan
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 299
Ruh Hali : U torrent ve internet Eglenc10

http://www.nintendocu.com

Mesaj tarafından SPAWN-TheUndead Cuma 13 Şub. - 13:10

Bende utorrent kullanmaktayım.Lakin bir sorun yok en azından şimdilik.Netime giriyorum msnme giriyorum.Kaçkbs ile indirirse indirsin farketmiyor.
SPAWN-TheUndead
SPAWN-TheUndead
Meiji Fansub
Meiji Fansub

Ruh Hali : U torrent ve internet Karizm10

Mesaj tarafından eczmeltem Cuma 13 Şub. - 13:23

Benimde bir süre yoktu ama şimdilerde iyice tıkandı.Bilgisayarda çok dolmuştu. onunda etkisi var mıdır acaba?
eczmeltem
eczmeltem
Çevirmen
Çevirmen

Mesaj tarafından Borastus Cuma 13 Şub. - 13:28

utorrent e sag tıkla oradan dowload ve upload için bir limit belirle. Özellikle upload önemli yoksa sitelere bağlanma talebi bile gönderemiyorsun. Bence indirdiğin torrent sayısı arttığı için upload hızında son zamanlarda artmıştır. Upload ı 10 veya 5 ile sınırlayıp öyle bir dene bence
Borastus
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 64

Mesaj tarafından eczmeltem Cuma 13 Şub. - 14:23

Haklısın upload olan torrentleri durdurunca hem yükleme hızım arttı hem de diğerleri biraz toparlandı. Benim upload hızım 15te ama.
eczmeltem
eczmeltem
Çevirmen
Çevirmen

Mesaj tarafından LordCha Cuma 13 Şub. - 14:40

Bende u torent kullanıyorum.Eğer torentten birşey indirirken rapiddende indirirsem çok yavaşlıyor ve durma noktasına geliyor.Ama msn ve internet sayfalarında rahatlıkla dolaşabiliyorum.Bilgisayarın hafızasından kaynaklandığını sanmam önceden olmayan bu yeni yavaşlamanı.Bilgisayarın normal kapasitede çalışabilmesi için 250 mb yeterli,son mb sine kadar kullandığım ve indirme yaptığımdan biliyorum xD
Muhtemelen kullandığın anti-virüs o sırada kendisini güncelliyordur.Ben nod 32 kullanıyorum,önceden avasrt 4.8 pro ydu.Ama anti-virüs kendini güncellerken net biraz yavaşlar ve torentte bu sırada kullanılıyorsa yavaşlığın sebebi budur.Anti-virüs programına girerek güncellemelerin saatini değiştirirsen eski hızına geri dönersin Smile
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : U torrent ve internet Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından kiltuy C.tesi 2 Mayıs - 9:11

eczmeltem demiş ki:Uzun süredir u torrent programını gayet verimli bir şekilde kullanıp kotanın canını okuyordum .Port açıp Özellikle çoğu dosyada 100 kb hızda dosya indirebiliyordum.Ama son zamanlarada U torrent kullandığım bazı zamanlarda interneti aynı anda kullanamaz oldum. Nasıl demeyin önceden o bir yandan çalışırken bende nette işlerimi halleder işyerinde işlerimi hallederdim. Şimdi programı açtıktan bir süre sonra hiçbiryere bağlanamıyorum.Ama utoorent açıksa msn veya ekranda rapidden birşey inmeye devam ediyorsa ediyor. Ama hiçbir siteye asla bağlanamıyorum. Ne iştir bu? anlaya arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşım inanır mısın aynı bu sorunum olduğu için internet de 1-2 arama yaptırdım ve bu linke ulaştım.Ve hemen register oldum bu konu hakkında bişiler söyleyebilmek için.

Yaklaşık bi 4-5 senedir hiç bi sorun olmadan torrentim açıkken net üzerinde dilediğimi yapıyordum.Netlimiter programını kullanıyorum.Upload her zaman 20 dedir Utorrent için,Dl is sınırsız.Buna rağmen bugüne kadar hiç bi sorun yaşamamıştım.

Ama son 2 gündür,ne zaman torrenti açsam inanılmaz bir yavaşlama alet de.Internet de dolaşamıyorum.Upload sınırını 5 e çektim,Dl sınırını 50 ye çektim(ki bunlar ile ilgisi yok biliyorum,çünkü önceden böyle bir sorun yoktu)lakin yine de fayda edemedi.

ISS'ler ve Tcp kuralları ile ilgili birşeyler söylüyorlar ama ne kadar doğru bilemiycem.

Sen halletin mi sorununu?

Ya da bilgisi olan var mı?

Yoksa format atıcam o derece çıldırdım.

Bu arada Narruto'yu severek takip eden bi "newbie" Animeci'yim o da arada kaynamasın Razz
kiltuy
kiltuy

Mesaj tarafından meyday C.tesi 2 Mayıs - 9:37

Birkaç gündür aynı sorun bende de var. Torrent i kapatmadan internet bağlantısını gerçekleştiremiyorum. Format işe yarar mı diye düşünüyorum bende confused . Aniden ne sebeple bu sorun çıktı anlayamıyorum. Bilen biri bilgi verirse bende sevinirim.
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : U torrent ve internet Centil10

Mesaj tarafından LordCha C.tesi 2 Mayıs - 12:39

Büyük ihtimal virüs'dür.Nod32 ile bilgisayarını taratmanı tavsiye ederim ya da avarts pro 4.18 ile
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : U torrent ve internet Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından bLue-Dragon C.tesi 2 Mayıs - 14:41

Bu problemi yaşayan arkadaşlar TTNETseniz sanırım genelde böyle bir sorun var bendede olmaya başladı son zamanlarda siteye girmiyor ama yenilediğimde giriyor. Pcyi taratmıştım virüs yok yani benim düşüncem eğer sizde TTNET kullanıyorsanız genel olabilir diye düşünüyorum.
bLue-Dragon
bLue-Dragon
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 1946
Ruh Hali : U torrent ve internet Olgun10

Mesaj tarafından +L+ C.tesi 2 Mayıs - 15:39

Arkadaşlar bende uzun zamandır Torrent kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım online oyun dahi çok rahat bir şekilde oynuyorum NoteBook 1 haftadır durmadan acık buna rağmen bir sıkıntım yok internet sayfalarına girerken yavaşlama 4 5 torrent dosyası indirdiğimde oluyor buda gayet normal haa bağlantı hızım 2048 sınırsız ama bu problem zannedersem sadece kişiden kaynaklanıyor yada şöyle söylim bölgeden eğer torrentten kaynaklanan bir şey olmuş olsaydı bendede olmuş olurdu ^^
+L+
+L+
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Ruh Hali : U torrent ve internet Aggres10

- Similar topics