Fanart yarışması!
+13
blackburn
sakura
sera myu
hythloth
kordiseps
S.Tensei
F.Chopin
spidy
silentwarior
Drakai
digigirl
LordCha
Desire
17 posters
2 sayfadaki 4 sayfası
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Fanart yarışması!
Desire resmini kabul ettiğini söylemişse sevinebilirsin, çünkü resimler kağıt üzerine olmalı diye tahmin ediyorum.Ben dvdlerin üzerine sadece süsleme ve eğlence amacıyla çiziyour, dvd çantamda iyi görünsün diye.
Bayağı bir süre önce yaptığım bir dvd üzerine resim.Ayrıca dvd'deki animede beğendiğim bir seri olan scrapped princess(başbelası prenses)'dir.
Bayağı bir süre önce yaptığım bir dvd üzerine resim.Ayrıca dvd'deki animede beğendiğim bir seri olan scrapped princess(başbelası prenses)'dir.
Abartma yiğit o da bi çalışma sonuçda çiziyorsun kağıt kullanmamış sadece arkadaş son olarak emege saygı diyorum
Tamam tamam, en son yarışmada sadece shinin.midori ile ikimiz kaldığımızdan beklentim yüksekti o yüzden.Aslında bunada bleach'le katılmayı düşünüyordum ama bana mesaj geldiğinde yaptığım resmi koyuyim dedim.28 i son gün ve o gün yada 29 unda ödül açıklanıcak di mi?
lordcha duruma göre göre ödülü sen alırsın diye tahmin ediyorum.Bana da teselli ödülü verirsiniz artık
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Daha ödül ne o belli değil ki XDDDD
Desire iyi bir ödül bulur, ama umarım çizim kalemi falan olmaz.En iyi çizim kalemi 07 uçlu faberler bence:)
Desire iyi bir ödül bulur, ama umarım çizim kalemi falan olmaz.En iyi çizim kalemi 07 uçlu faberler bence:)
Doğru şubat ayındayız di mi? Unutmuşum, zaten fazlada önemli değil, önemli günler harici tarih-zaman kavramında rahat bir insanım.
ozaman pazar günü sonuçlar açıklanacakmı ???
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
en son gonderım tarıhı arkadaslar ama uzatsam ıyı olur :s bır hafta daha verıyorum sıze ok
Yaa yapma ama bizi bekletecen illa.
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Napiim yaa bu gün işler çok yogun tam ilgilenemedim en iyisi uzatmak süreyi hem zaten pek duyulmadı çizim yarışması
Fazla ilgilenen yok herhalde.Neyse olmadı biz ikişer resim yollarız
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Duyulmaz olur mu ben de yakın zamanda çizdiğim bi' karakalem çalışmamı göndermek üzereyim
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
ben çok tan katıldım zaten
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sonunda biraz hareket iyi oldu.İyilere yol açın, asıl yarışma şimdi başlıyor ^_^
Sakura ve sera myu, çizimleri şimdiden merak ettiğimi söyleyebilirim.Sera myu'nun fanart köşesi şimdi ki duruma onun açısından güzel bir isme sahip 'sera myu shanede' XD ve sakura'nın çizimide yakın
(L Change The World'ü izliyorum, birkaç gün 'L' nin kişiliğini düşünürüm)
Sakura ve sera myu, çizimleri şimdiden merak ettiğimi söyleyebilirim.Sera myu'nun fanart köşesi şimdi ki duruma onun açısından güzel bir isme sahip 'sera myu shanede' XD ve sakura'nın çizimide yakın
(L Change The World'ü izliyorum, birkaç gün 'L' nin kişiliğini düşünürüm)
Ben de iddaalıyım yaağmurda ıslanmış üzgün cadımlaa...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
iddalı yarışmacılar için o zaman biraz daha açalım yarışmayı bence.Tek yerine iki resim olabilir mi acaba desire?Önceden yüklemişsede diğeri yeni çizdiği bir resim olsun diye düşünüyorum ben.Tabi karar desire'nin bu yarışmada.Bir katılanda iki resim olsun demişti önce ki konuşmalarda da hatırladığım kadarıyla.Ne dersin desire?(işin eğlencesi artar)
Ben iki resim olsun değil kimse katılmazsa 2 rsim yollarız demiştim ama o da olabilir.
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Bu yarışmanın suyu çıkmaya başladı... YAa hemen başlasaydı,şöyle oyları verseydik ne güzel olurdu... Sonra bi daha yarışma olur! (BENCE)
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sürenin biraz daha uzatılmasını istiyorum. Yarışmadan bugün haberim oldu.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Yarışma süresi uzatıldı arkadaşlar ilk yarışmamız için olanaklar sınırlı aslında deneyim edinmek iyi oldu bir sonraki yarışmada daha iyi olucagımıza eminim ^^
En sonunda gönderebildim, yurdun neti ışık hızıyla çalışınca böyle oluyor ...Ben de Lordcha gibi diğer arkadaşların çizimlerini görmede merak içerisindeyim
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
Çizimini aldım sakura katılımın için çok teşekkür ederim en kısa sürede bir mause alıp bu gün bir konuya ekleyecem çizimleri
Sakura çizimini istersen ayrıca bu konuyada ekle, işin doğrusu çok merak ettim.İyi çizimleri seviyorum.Yarışmas üresi 1 hafta daha uzatıldığına göre iki resimle katılabiliyormuyuz yoksa tek resim mi?(D.Gray Man da 93 üncü bölümdeyim ve eğer 2 resim olursa 2.ci resmim allen walker olucak) ^_^????
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
2 sayfadaki 4 sayfası