Giniro No Kami No Agito
+5
aoshi
savage garden
CHOBiTS
rcatalkaya
edemirci44
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Giniro No Kami No Agito
Tanıtım:
İnsanoğlu kendi eliyle yine kendi sonunu getirecek. Bu kaçınılmaz bir gerçektir, nitekim tarihte ve birbirinden farklı din kitaplarında buna çeşitli örnekler mevcuttur.
Parçalanan ay üssünde, bir deney yapılmaktadır. Ancak başarısızlıkla sona erer ve bütün dünyaya zarar verir. Geride kalan çok az sayıdaki insan topluluğu, yıkıntılar arasında yaşam mücadelesi vermektedir. Bu insanlardan biri olan Agito’ya, yasakları çiğnemek her zaman için cazip gelmiştir. Yine böyle yasaklı bir işe kalkışan Agito, eski bir medeniyete ait bir kalıntı bulur ve Tula’yı 300 yıllık uykusundan uyandırır. Ancak Tula yerine getirmesi gereken bir görevi olduğunu hatırlamaktadır. Görevini gerçekleştirmek için Agito’dan ve topluluktan ayrılır. Agito kolay pes edecek biri değildir ve Tula’ya yardım etmek için orman ile bir anlaşma yapar…
anime.gen.tr
Yorum
Harika bir animedir.Bazı anime sitelerince hangi yıl olduğunu hatırlamıyorum 1. seçildiini hatırlıyorum Türkçe alt yazısı var.Bundan 1 yıl önce seyretmiştim kendisine has bir havası var insanın içini ısıdıtıyor böyle animeler. Açılış müzİği harika herkesin dinlemesini dilerim.Doğa ile insanın makinanın mücadelesi anlatılıyor.Fedakarlık iyi işleniyor.SEYREDEN VARSA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Daha fazla ayrıntılı bilgiyi müsaait bir zamanda kendi yorumum olarak yazacağım...------------
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Giniro No Kami No Agito
Tanıtım çok iyi olmuş.Yakın zamanda seyrettim.Müzik gerçekten harika ,övgüye layık bir anime herkesin seyretmesi gereken animelerden biri
rcatalkaya- Isınan üye
Vay seyreden birisini buldum..Müzik harbidende süperdi...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ben izliycektim bu animeyi türkçe alt yazısına uygun olanını bulamadım bi türlü.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
rmvb izlersen uyar
http://www.animecorner.nl/eng/anime.asp?id=agito&id2=downloads
http://www.animecorner.nl/eng/anime.asp?id=agito&id2=downloads
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ayarlarsın basit
Alt yazısı nerde var ki?
Alt yazısı nerde var ki?
En son RaJeV tarafından Paz 6 Tem. - 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Sizlere izlemediğim ama fragmanında grafiklerini gerçekten iyi bulduğum bir anime filmini tanıtayım dedim.
Anime filminin adı "Blood:The Last Vampire(Buraddo Za Rasuto Vanpaia)"Konusu ise şöyle;Filmde ana karakter Saya adlı,gizli bir organizasyon olan "Kırmızı Kalkan (Red Shield)"adına "chiropterans"adlı kanla beslenen yarasa benzeri yaratıkları katana'sı ile avlamasıyla gelişen bi' anime filmi.Yukarıda paylaştığım bilgilerde yanlışlık olabilir çünkü daha yeni çevirdim(Türkçe kaynak bulamadım da )Neyse izlemenizi tavsiye ederim çünkü gerçekten iyi grafiklerle bezenmiş
Anime filminin adı "Blood:The Last Vampire(Buraddo Za Rasuto Vanpaia)"Konusu ise şöyle;Filmde ana karakter Saya adlı,gizli bir organizasyon olan "Kırmızı Kalkan (Red Shield)"adına "chiropterans"adlı kanla beslenen yarasa benzeri yaratıkları katana'sı ile avlamasıyla gelişen bi' anime filmi.Yukarıda paylaştığım bilgilerde yanlışlık olabilir çünkü daha yeni çevirdim(Türkçe kaynak bulamadım da )Neyse izlemenizi tavsiye ederim çünkü gerçekten iyi grafiklerle bezenmiş
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
Blood The Last Vampire filmini çok beğenmemiştim ama Blood+ adlı tv serisi çok hoşuma gitmişti
evet izledim gerçekten çok güzeldi, aslında blood+ izlemek istiyorum en kısa zamanda onuda izleyeceğim
tanıtım için teşekkürler
tanıtım için teşekkürler
Arkadaşlar az önce izlemeyi bitirdim nutkum tutuldu resmen şaheser ya
baş roldeki çocuk süper
baş roldeki çocuk süper
Arkadaşlar az önce izlemeyi bitirdim nutkum tutuldu resmen şaheser ya
baş roldeki çocuk süper
Benimde ağaç adam olan babası hoşuma gitmişti...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Çok dogru; çok güzel sahneleri vardı...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası