İzlediğinize pişman olduğunuz/Zaman kaybı olan animeler
+56
CHOBiTS
blackhydra
kakashifan
Zax
edemirci44
bluetear
spartiate
Mahlas_Kafkef
Rendan
brisingr
cb_spike
savage garden
Spinel Sun
Byakko
YAGAMI
Sercan
4sprz
wiL-
SheaN
yuuki cross
digigirl
kanade
Lovemaster
AnTiOkSiDaN
Sora Kaze
Zaete
Walrus
doumeki
oTa
Kitiara
S.Tensei
Sheryl
DicLonius
Desire
scoutcrawler
zhenya
F.Chopin
hayalettt
jinxleus
eczmeltem
geheimnis
robin.amon
Squaw
Ryoko Yoichi
sakura hime
Susano'o
pikeruchan
ozman
Akuma_Blade
Voodoo_Baby
Hei_(BK201)
cynthia
Kansu
sera myu
Hitokiri
Exile Falcon
60 posters
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: İzlediğinize pişman olduğunuz/Zaman kaybı olan animeler
shingetsutan tsukihime, acayip sıkıldım :/
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
kanade demiş ki:shingetsutan tsukihime, acayip sıkıldım :/
Tsukihime gibi mükemmel bir visual noveldan bu kadar iğrenç bir animeyi nasıl yapmayı becermişler aklım almıyor.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
Suzuka. Son birkaç aydır izlediğim en kötü animeydi. Bu kadar sinir bozucu karakterleri nasıl yarattılar bilmiyorum.Ve o final. İğrençti. 10 üzerinden ancak 5 alır benden.
shinigami no ballad -çok duygusuz bi insanım ben yha xD-
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
sadece fruits basket sıkıcıydı karakteler gıcıktı
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:shinigami no ballad -çok duygusuz bi insanım ben yha xD-
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
amatsuki sanki boş geldi bana
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bencede Shinigami no ballad iğrenşti yani ben beğenmedim beğenen olabilir saygı duyaım
Benceeeeeee Pokemon Diomand and pearl zaman kaybıydı çoğu ana karakter yoktu mesela misty falan bunalttı beni o yüzden
Benceeeeeee Pokemon Diomand and pearl zaman kaybıydı çoğu ana karakter yoktu mesela misty falan bunalttı beni o yüzden
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Sora Kaze demiş ki:Bencede Shinigami no ballad iğrenşti yani ben beğenmedim beğenen olabilir saygı duyaım
Daha adam akıllı izlememiş birisiniz ve iğrenç yazıyorsunuz buda izlicek olanları uzaklaştırıyor. Ne yani ondan daha güzel bleach ve naruto mu? hahha
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Lovely Complex... Nefret ettiğim bir seri, gerek çizimleri gerekse konunun işlenişi beni neredeyse kız erkek ilişkilerinden soğutacaktı. Sonra anladım ki ben bu tarzı sevmiyorum.
Shoujo gördüm mü animenin konusunu bile okumuyorum, okumak gelmiyor içimden.
4ever Shounen =)
Shoujo gördüm mü animenin konusunu bile okumuyorum, okumak gelmiyor içimden.
4ever Shounen =)
4sprz- AnimeOu
Eleştirilere baktım da çoğu kişi Berserk,Gantz.Elfen Lied'i hiç izlenmemesi tavsiyesinde bulunmuş bunu dyen çoğunlukla sitemizin hanfendileri ben bu animeleri severim neden şiiddetin çok olması hatta bazı karakterler kendimle özdeştiriyorum eleştirilerimizi yaparken bir animeyi değerlendirirken tek kendi açımızdan bakmayalım belki o animeyi çok sevenler olabilir.
Mesela ben XXX holic ve Tsubasa Choronicles animelerini beğenemedim nedeni ise konuların hep havada kalması ve animenin hep aynı konu üzerinde dönmesi bu animeye biraz daha heyecan ve gizem katabilirlerdi ayrıca bu serileri bu kadar uzatmayabilirlerdi.
Mesela ben XXX holic ve Tsubasa Choronicles animelerini beğenemedim nedeni ise konuların hep havada kalması ve animenin hep aynı konu üzerinde dönmesi bu animeye biraz daha heyecan ve gizem katabilirlerdi ayrıca bu serileri bu kadar uzatmayabilirlerdi.
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
senin eleştirdiğin animelerde tamamen kendi bakış açına göre olmuş ...kurgu bakımından tsubasa cronicle e rakip olucak çok az anime vardır...hemen hemen her bölüm farklı bi maceradır ..ve mangasıda hala devametmektedir onun ...Tamam berserk,gantz,elfen lied, i de izledim ben hatta mangalarınıda okudum ..halada okumaya devam etmekteyim. berserk mesala benim için şimdiye kadar yapılmış en güzel manga dır...ama şiddet içeriğinden dolayı bayanlar tarafından pek sevilmez ki bu normal bi durum...t.r.c ve xxxholic i beğenmemiş olmanda mangalarını okuma fırsatın olmamasındandır...saydığın animelerin hepsini sevdiğim için yorum yazma ihtiyacı duydum ... (elfen lied pek sevmem ama mangaya oranla çok sönüktür çünkü)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:bu konuyu derinlemesine inceleyince sitemizde ne kadar da çok otaku arkadaşlarımız olduğunu gördüm. ya arkadaşlar ben gerçi son 3-4 senedir anime izleyen biriyim ama, sizin izlediklerinizin bir kısmını ilk kez duyduğumu söylesem yeridir. helal olsun walla ama, hayat anime değil, lütfen... diyip manga okuyun biraz da... diye bitiresim geldi walla! neyse şaka bir yana, belki en fazla 25-30 tane seri devirmişimdir, 15-20 tane de anime film izlemişimdir. ama içlerinde bu berbattı, inanılmaz kötüydü, izlemeye değmez dediğim olmadı be. hepsinde de kendime katabilecek bir iyi taraf buldum.
elfen lied'in orijinal manga çizerini tanıyorum mesela, okamoto arkadaşımız. mangasını okuyanlar bilir aslında çok daha iç karartıcıdır, arkadaşın kendisi de öyledir, animesini o da pek beğenmemiş. ama bence onun sayesinde latinceye merakım başlamıştı.
tenjou tenge iyi başlayıp sonu animeye dökülmeyen serilerden. tutmadı herhalde. vakti zamanında fransızca mangasını bulmuştum. okumadım. meğerse oldukça uzunmuş. ama anime çok aptal biryerde bitiyor. edit: [ daha önce yazmamıştım ama bu mangayı fransa'da elimde tutmuş incelerken fransız bi hatunla tanışmama vesile olmuştu ]
bilmeden izlemiş olduğum birçok tarz vardır mutlaka, ama ben kategorize etmeden izliyorum. her animenin izleyiciye verebileceği birşeyler vardır. bazen aramak zorunda kalabilirsiniz tabii orası sizin sabrınıza kalmış birşey.
fii tarihinde yazmış olduğum kendi mesajımı tırnak içine aldıktan sonra, bu başlık hakkındaki şuanki görüşümü yazıyorum. birisi anime izlemekten pişman olmuştur, hiç beğenmemiştir, ona göre dünyanın en kötü animesidir belki hatta, ama bunları burada söyleyip rahatlamaktır amaç diye düşünüyorum. yapılan öznel yorumların sebebi de budur kimsenin "o benim sevdiğim animeye tü kaka demiş" deyip üzülmesine gerek yok. şahsen bu başlıkta bir anime üzerinde yapılan yorumları o animeyi izlemeden önce ciddiye almıyorum.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Ben zannetmiyorum ki insanlar sırf içinde şiddet çok diye bu animeleri eleştirsinler. (Ortada herkes için efsane olmuş bir Higurashi de var üstelik.) Bayanlara o kadar dar bir açıyla yaklaşmayın canım XP Ben bayılırım aksiyon izlemeye. Ama o aksiyonu, şiddeti düzgün bir hikayeyle destekleyemiyorsanız elinizdeki bir fiyasko olacaktır. GANTZ'ın tamamını, Elfen Lied'ın da bir kısmını izledim ve bu animelere olan olumsuz yaklaşımımın arkasında da bu tür eksiklikler var. Çoğu kişi de bu yüzden kaybettiği vakte acıyor. GANTZ'ı izlerken artık patlayacak duruma geliyorsunuz.
Ayrıca bir animeyi değerlendirirken elbette ki kendi açımızdan değerlendireceğiz. Bir başkasının beğenmemiş olması, benim beğendiğim bir animeyi bana göre kötü yapmaz ki.
- Spoiler:
- Animenin içine girip ordaki beceriksizlerin yerine ben çekmek istedim tetiği. Konuş, konuş, konuş... Adam ağzının içine girecek nerdeyse, hala konuşmaya devam et! Düşman kulağının dibinde, beynini patlatmak üzereyken, o adam nasıl kurtulur Allah aşkına?
Ayrıca bir animeyi değerlendirirken elbette ki kendi açımızdan değerlendireceğiz. Bir başkasının beğenmemiş olması, benim beğendiğim bir animeyi bana göre kötü yapmaz ki.
Mesela şiddet içerikli değildi çok ama bayaa kanlı olan bi anime hellsing bence süperdi ekrana kitlenerek izledim
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Elfen lied ve gantz'ın animeleri tam bir utanç kaynağı. Gantz'ın mangası daha güzel ilerliyor tabiki heleki şu son sayı aklımı aldı.... Ama sorun şuki burda "iğrenç ya" yada "iğrenç ötesi izlenmesini tavsiye etmiyorum" gibi cümleler dolaşıyor ve buda izliyecek olanları uzaklaştırıyor. Sadece bunları yazmamaya özen göstersek belkide bu tür konular açılmıyacak.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Kesinlikle berbattı.Bencede hele çizimler falan Gantzda aşırı parlaktı ve yuvarlağımsıydı bunu hiç sevmemiştim.Elfen liedde sonu kötü ve çizimlerde biraz sorunvardı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
SheaN demiş ki: Ama sorun şuki burda "iğrenç ya" yada "iğrenç ötesi izlenmesini tavsiye etmiyorum" gibi cümleler dolaşıyor ve buda izliyecek olanları uzaklaştırıyor. Sadece bunları yazmamaya özen göstersek belkide bu tür konular açılmıyacak.
Sora Kaze demiş ki:Kesinlikle berbattı.Bencede hele çizimler falan
Gantzda aşırı parlaktı ve yuvarlağımsıydı bunu hiç sevmemiştim.Elfen
liedde sonu kötü ve çizimlerde biraz sorunvardı
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
elfen lied için iğrenç, utanç kaynağı...vebenzeri sözler... neyse, içindeki derin anlamları kavrayamamış olmanıza üzülürüm sadece. ama bunu da yaşınıza, genel kültürünüze ve hayat görüşünüze veriyorum. yanlış anlamayın genel kültürünüz düşük demiyorum. algıda seçicilik diye birşey vardır, ben başka şeyleri algılarım sizler başka şeyleri. okamoto lynn, bu serinin mangakası. bahse konu şahıs ile tanışıyorum arkadaşlar ve kesinlikle saygı duyduğum bir insandır. sitesine girip kendisine görüşlerinizi de iletebilirsiniz, http://www.okamoto.tv/
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Mangası acayip derecede iyi elfen'in sadece animede yapımcılar işin içine etmiş.Konuya saygımız var :F
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
X TV sıkıcıydı bence ızlerken sonrakı bolumde bır sey olacak dıye beklerken hıcbırsey olmadan son bulan bır serı
YAGAMI- Yeni Üye
Ruh Hali :
Kemeko DX...Kötünün kötüsü varmış be arkadaş
Elfen Lied
Afro Samurai (İfade edilemez derecede kötü, sıkıcı, boş bi seri...Kesinlikle uzak durun!)
Afro Samurai (İfade edilemez derecede kötü, sıkıcı, boş bi seri...Kesinlikle uzak durun!)
Byakko- Yeni Üye
Büyük bir çoğunluk gibi, ben de Elfen Lied diyorum. Biraz rahatladığımı itiraf edeyim, çünkü Türkiye'de Elfen Lied'i sevmeyen tek insan olduğumu düşünmeye başlamıştım daha önce Elfen Lied'i sevmediğimi söyledim diye tanımadığım insanlardan hakaretlere de uğradığım oldu. Tabii bu hakaretler beni bu sefer nefrete de sürükledi. Bazı insanlar ne yazıkki zevklerin farklı olduğu gerçeğini kabullenemiyor...
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
3 sayfadaki 5 sayfası