Animesinin çıkmasını istediğiniz mangalar...
+35
meloria
halvah(J)
leydipolgara
Katsura
yuuki_cross
velonica
savage garden
ferman3
ünlem
resurgam
DicLonius
sera myu
S.Tensei
Walrus
oTa
Devonie
ozman
Elfen Lied
Tonwer
eczmeltem
LordCha
scoutcrawler
Misafir
Akuma_Blade
KheKho
bluetear
Kansu
cynthia
AkumA
DFalcon
blackburn
AnTiOkSiDaN
Ryoko Yoichi
zeze
Exile Falcon
39 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Animesinin çıkmasını istediğiniz mangalar...
Son dönem sürekli çok iyi mangalardan bahsedildiğini duyuyorum.Animesi var mı diye baktığımdaysa olmuyor Bilgisayardan manga okumayı sevmeyen bir insan olarak hayal kırıklı oluyor tabii ki bu
Sizin de animesinin çıkmasını istediğiniz mangalar varsa diye açtım bu
başlığı bakın ne kadar iyi kalpliyim.(Animesi niye yok diye şikayet
etmek için açmadım kesinlikle...)
Benim en çok merak ettiğim manga Fairy Tail. One Piece çizimlerine sahip olmasına rağmen karakterler bana çok daha hoş gözüktü.(One Piece'in karakter tiplerine çok kılım da )Animeye uyarlansın istiyorum bu yüzden. Onun dışında Gantz daha önce yapıldı ama çok kısa ve yarım yamalaktı.Mangasında olan olayların %10'u bile yoktu animede.Ona rağmen beğenmiştim.En baştan uzun soluklu remake bir anime yapılabilir diye düşünüyorum.
www.animemangatr.com
Sizin de animesinin çıkmasını istediğiniz mangalar varsa diye açtım bu
başlığı bakın ne kadar iyi kalpliyim.(Animesi niye yok diye şikayet
etmek için açmadım kesinlikle...)
Benim en çok merak ettiğim manga Fairy Tail. One Piece çizimlerine sahip olmasına rağmen karakterler bana çok daha hoş gözüktü.(One Piece'in karakter tiplerine çok kılım da )Animeye uyarlansın istiyorum bu yüzden. Onun dışında Gantz daha önce yapıldı ama çok kısa ve yarım yamalaktı.Mangasında olan olayların %10'u bile yoktu animede.Ona rağmen beğenmiştim.En baştan uzun soluklu remake bir anime yapılabilir diye düşünüyorum.
www.animemangatr.com
Geri: Animesinin çıkmasını istediğiniz mangalar...
Bende merupuri'nin animeye uyarlanmasını istiyorum. manga'daki küçük aram ve büyük aram'mı çok merak ediyorum.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Ben de Fairy Tail isterdim. Gerçekten iyi yapılırsa eğlenceli bir seri olurdu ayrıca one-shootlardan Çikolatalı Kek'in bi bölümlük bile animesini çıkarsalar çok güzel olurdu:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Birde aAbara isimli manga var. Onun animesi yapılsa güzel olur kanımca.
www.animemangatr.com
www.animemangatr.com
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Hajime.
İçimde üktesi kalmıştır iki bölümlük bir manga olsada çıkmasını isterdim.
İçimde üktesi kalmıştır iki bölümlük bir manga olsada çıkmasını isterdim.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
freezing isterdim muhtemelen,ama daha mangası bile 7 chep çıktı animesi çıkacak bile olsa çıkması epeyce bi uzun zaman alır sanırsam xD
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
O kadar çok manga serisini berbat ettiler ki animeyle, çıkmasın animeleri falan. Mangaları daha iyi. Hatta dönüştürülebilirse direkt Live action'a dönüştürülsün. Anime olmasın.
(bkz. Liar Game, Hana-kimi, Kimi wa Petto, Devil Does Exist vb.)
Ha, Fairy Tail olsun mu olsun tabii, shounen'in animesi daha çok sevilir sonuçta. Ama yeter ki manga çooook ileride olduğunda çıksın.
(bkz. Liar Game, Hana-kimi, Kimi wa Petto, Devil Does Exist vb.)
Ha, Fairy Tail olsun mu olsun tabii, shounen'in animesi daha çok sevilir sonuçta. Ama yeter ki manga çooook ileride olduğunda çıksın.
Şuan için aklımda olan ve çıkmasını en çok istediğim MeruPuri'dir. Çizimleri olsun, konusu olsun bağlayıcı ve muhteşemdi. 2 defa okudum bitirdim XD Animesi çıksa 2 saniye durmam indirir tekrar tekrar izlerim ve çıkmayı fazlasıyla hakediyor.
merupurinin bende cıkmasını isterim cok güzel bir manga
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
abara ile deadman wonderland
KheKho- Yeni Üye
Ruh Hali :
PSYCHOMETRER EIJI
SOCRATES IN LOVE
JIRAISHIN
ALIVE (Bu isimde 2 manga var, karamsar bilimkurgu tarz olanı)
GUNDAM SENTINELS
BLAME'i ne kadar sevdiğimi en yakın dostlarım bilirler, okuduğum dönemlerde (2003) umarım Blade of Immortal ve Blame'in hiç animesi yapılmaz da manga olarak kalırlar diyordum. Maalesef Blade of Immortal'ı anime yaptılar Blame de yolda. Umarım Blame iyi bir prodüksiyon olur.
SOCRATES IN LOVE
JIRAISHIN
ALIVE (Bu isimde 2 manga var, karamsar bilimkurgu tarz olanı)
GUNDAM SENTINELS
BLAME'i ne kadar sevdiğimi en yakın dostlarım bilirler, okuduğum dönemlerde (2003) umarım Blade of Immortal ve Blame'in hiç animesi yapılmaz da manga olarak kalırlar diyordum. Maalesef Blade of Immortal'ı anime yaptılar Blame de yolda. Umarım Blame iyi bir prodüksiyon olur.
En son Akuma_Blade tarafından C.tesi 21 Şub. - 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Akuma_Blade- Moderator
Blame, 3d olarak filmi çıkacaktı sonra ne oldu bilmiyorum ama.
Seri olarak yapsalar, konuyu toparlayabilirler mi? Tam olarak o görselliği verebilirler mi? Benim kafamda soru işaretleri oluşuyor.
Seri olarak yapsalar, konuyu toparlayabilirler mi? Tam olarak o görselliği verebilirler mi? Benim kafamda soru işaretleri oluşuyor.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Bana manga okutmayı başaran Bitter Virgin'in animesi çıksa güzel olurdu. Açık bırakılan sonunuda bir kıvama sokarlardı belki animede.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Manga okurken animeden soğuyorum, anime izlerken mangadan Her ikisininde ayrı bi tadı var. Çok riskli bi olay. Çoğu manganın animesi çok kötü. Ama Bitter Virgin'in o kdar gelinlikli kapağından sonra yapılmış sonu düzelticek sırf onun için izlerim animesini
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
MeruPuri Märchen Prince, bence fillerlarla güzel bir 12lik olurdu. Ama Vampire Knight gibi piyasa bir çıkıştan sonra olmaz gibi.
doubt ve abara kesinlikle çıkmasını istiyorum
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
bazı mangaların kesinlikle animeye uyarlanması lazım mesela Mx0 adlı bir manga herkese tavsiye ederim bitter virgin bilmeyeniniz yoktur galiba onidere gerçi daha 3.chapte ama olsun kimi no ıru machi çok müthiş bir de Mysterious Girlfriend X var bunlar animeye uyarlansın harika olur özellikle Mx0
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
High schoool of dead -sansürsüz
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bitter Virgin çıksa iyi olabilirdi fakat yapımcıya bağlı birazda hani o konuyu mangadan çok uzaklaşmadan anlatabilecek ve sonunun toparlanmasını sağlayabilecek birileri. Fazlada uzatılmazdı zaten animesi olsa.
Doubt ise Gantz'a benzediğinden konusu az da olsa pek rağbet göreceğini sanmıyorum. O yüzden çıkmasa daha iyi olabilir.
Doubt ise Gantz'a benzediğinden konusu az da olsa pek rağbet göreceğini sanmıyorum. O yüzden çıkmasa daha iyi olabilir.
Devonie- Isınan üye
Fairy Tail çıksa ezer geçer One Piece'i
Şaka bir yana, Bleach'i rahat geçer.
Şaka bir yana, Bleach'i rahat geçer.
oTa- Yeni Üye
Ruh Hali :
mysterious girlfriend x,medeka box,beelzebub,psyren,fate/stay night(unlimited blade works senaryosunu takip ediyor),ai kora,The World God Only Knows,Yankee-Kun To Megane-Chan.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
Deadman Wonderland, Ga-Rei, Blazer Drive, Beelzebub...
Ve tabiki D. Gray Man'in devamı.
Bunlar ve dahası, bir çok manga var aklımda, hemen yarın animesi çıksın dediğim.
Yanlız Dost, abi bu konuyu Manga Tartışma bölümüne açsaydın daha oturaklı olurdu sanki.
Çünkü söz konusu olan, "Manga Kültürü". Hep anime bölümüne yüklenmeyin ama, herşey'in özünde Manga var sonuçta. =D
P.S.
Ve tabiki D. Gray Man'in devamı.
Bunlar ve dahası, bir çok manga var aklımda, hemen yarın animesi çıksın dediğim.
Yanlız Dost, abi bu konuyu Manga Tartışma bölümüne açsaydın daha oturaklı olurdu sanki.
Çünkü söz konusu olan, "Manga Kültürü". Hep anime bölümüne yüklenmeyin ama, herşey'in özünde Manga var sonuçta. =D
P.S.
Aynen aynen.Exile Falcon demiş ki:(One Piece'in karakter tiplerine çok kılım da )
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası