Doubt
+14
FoRZa
Seifukusha
scoutcrawler
LordCha
S.Tensei
Exile Falcon
oTa
digigirl
bluetear
sakura hime
Ryoko Yoichi
Zax
Mss. Pretty Queen
DFalcon
18 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Doubt
DOUBT
Tanıtım:
Japonya'da Rabbit Doubt adı verilen bir oyun oynanmaya başlanmıştır. Oyunda herkes sürüdeki bir tavşanı, içlerinden bir tanesi ise aralarına karışmış bir kurdu oynar. Her turda kurt bir tavşanı öldürür ve diğer tavşanlar kılık değiştirmiş bu kurdun kim olduğunu bulmaya çalışır. Oyunu oynayanlar bazen buluşmaya karar verirler aynı Yuu, Mitsuki, Rei, Hajime, Eiji ve Haruka'nın da yaptıkları gibi. Fakat biri kurdun rolünü üstlenmeye karar verir ve içlerinden birini öldürür. Kurt kimdir ve herkes korkunç bir sonla karşılaşmadan önce durdurulabilecek midir?
Yazar/Çizer: Yoshiki Tonogai (Higurashi no Naku Koro ni: Himatsubushi-hen)
Tür: Korku, Drama, Psikolojik, Shounen
Cilt: 4
Bölüm: 20
Çeviri: Leva
Edit: DFalcon
Türkçe olarak okumak için: ChocoboManga
En son DFalcon tarafından Ptsi 2 Mart - 18:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Doubt
güzele benziyor, tamam aslında çok güzele benziyor Böyle bir oyunu kim niye oynasın ki O_o?
Bu arada başarılar dilerim. Animesi var mı acaba bunun?
Bu arada başarılar dilerim. Animesi var mı acaba bunun?
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Ya bu oyun süper birşey. Hatta bir filmdede vardı. Oyunu tam olarak çözeim diye tekrar tekrar izlemiştim filmi ama tam anlayamamıştım mantığı ( benim geriliğimden değil oyun bölümü çok az geçiyor xD ). Herneyse güzel bir mangaya benziyor şuan indiriyorum zaten.
Edit; Ayrıca tavşan değil, koyunlar-kuzular vardı xD
Edit; Ayrıca tavşan değil, koyunlar-kuzular vardı xD
çook saool^^ evet baya güzel bi manga :d daha ilk bölümden olaylar başlıyor zaten. normalde masum bir oyun ama bir psikopatın eline geçince dehşet bişi oluyor XD animesi yok çünkü daha 19. sayıda ve aylık çıkıyor yani animesine baya var gibi
Çizimleri çok hoşuma gitti. Mushishi indirmeyi bitirdiğimde başlıycam
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
güzel bir mangaya benziyor en kısa sürede indirip okurum diye umuyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
konusu çokk güzelmiş hemen indiriyorum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İndirdim ve ilk iki chapter'ı okudum. Kesinlikle mükemmel, herkese tavsiye etmeye başladım bile xD
manga güzelde ne zaman devam edicek sonraki bölüm için sabırsızlanıyorum
oyun hakkında keşke gerçekte böle bi oyun olsa (en azından baştaki gibi telefon oyunu eğlenceli olur)
oyun hakkında keşke gerçekte böle bi oyun olsa (en azından baştaki gibi telefon oyunu eğlenceli olur)
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Seri bitti. Animeye hazırlanıyoruz.
oTa- Yeni Üye
Ruh Hali :
Basit bulduğum bir mangaydı.Daha ilk bölümden asıl kurdu 10.bölüm gibi de sahte kurdu çözdüm.Saw filminden baya bir özenmiş mangaka bence
Hahah, ben de ilk bölümden çözmüştüm kurdu.
- Spoiler:
Bleach'deki aizen vakasından sonra tahmin edilemeyecek gibi de değildi yani. Spoiler'a aldım, bleach izlemiş biri için bir spoilerdır bu. =D
Yerim testereyi, bu testereden daha güzeldi.
oTa- Yeni Üye
Ruh Hali :
Katılmıyorum orijinal Saw filmi(Orijinal olanı yalnız diğerlerini boşverin bir halta benzemiyorlar) Doubt'a göre çok çok daha zekice planlanmış bir senaryoya sahiptir.Çok az filmin sonunda ağzım açık kalmıştır bu da onlardan biridir.Doubt okurken ise kurt açığa çıktığında "beklediğim gibi..."demiştim sadece ve hiç şaşırmamıştım.
Bayağı saran bir manga.Daha çok birkez okuyunca aralıksız sonuna kadar takip edilebilcek bir manga
Valla başta bana böle başta sıkıcı geldi ama sonra olaylar daha heyecanlı oldu
- Spoiler:
- Rei'nin olduğu çok belliydi çünkü böle olaylarda biri hemen lürse bağlantı en son kurulur
başta tavşan filan komik gelio sonra nası kkorku diyoruz ama guzel bir manga
- Spoiler:
- kurt aşıı belliydi ama uzun ara geçti öldü die dusunduk sonu cok acık bitti tırstım ^^
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sadece bir kaç sayfası renki.Cilt başında falan yani,ayrıca extra bir kaç sayfada.Seifukusha demiş ki:Renkli mi sayfaları?
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Sanırım en hızlı okuduğum mangadır Doubt.
Çok güzel bir kurgu ve işlenişe sahip. Beni iki kere şaşırttı açıkçası hikaye boyunca.
Çok güzel bir kurgu ve işlenişe sahip. Beni iki kere şaşırttı açıkçası hikaye boyunca.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Bu mangayı okuduktan sonra o çok sevdiğim kocaman peluş tavşanımı uzun süre görmeyeceğim bir yere saklamıştım, üzerine "şüpheli tavşan" diye birşey yazacağım bir ara..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çakma testere falandı ama güzeldi ya... Sonunu bek beğenmesemde süper ötesi sürükleyiciydi diyebilirim.
4sprz- AnimeOu
hmm güzele benzio Eyeshield den sonra bunuda okurum
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası