.ogm videolarından alt yazı nasıl çıkarılır?
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
.ogm videolarından alt yazı nasıl çıkarılır?
arkadaşlar .ogm vidolarından alt yazıları çıkarmayı denedim ama başaramadım. var mı bir yöntemini bilen?
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: .ogm videolarından alt yazı nasıl çıkarılır?
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=60212 adresi sana yardımcı olur
ordaki ogmdemuxer programını kurdum msdos açılıp kapandı....
bir işime yaramadı malesef. saol yardımın için. başka program yokmu acaba bu işi yapabilecek?
bir işime yaramadı malesef. saol yardımın için. başka program yokmu acaba bu işi yapabilecek?
Ruh Hali :
virtualdubmod ya da MKVEGUI kullanarak altyazıları videodan çıkarabilirsin.
Hitokiri demiş ki:virtualdubmod ya da MKVEGUI kullanarak altyazıları videodan çıkarabilirsin.
nıc denedim zaten ben konuyu açmadan önce o programlarla uğraştım biraz olmadı!
hem o programları kullanarak altyazıyı çıkarabildiysen anlatman iyi olur sanırım...
Ruh Hali :
black_rainbow demiş ki:ordaki ogmdemuxer programını kurdum msdos açılıp kapandı....
Ogm dosyasını bu dos programının üzerine sürükleyeceksin.
Hitokiri sadece bir program kullanmakla olmuyor bu iş. devamınıda getirmek gerekiyor!
neyse ben çözümü buldum arkadaşlar. sırayla yazıyorum.
1. Ogm uzantılı videomuzu Mtvtoolnix programında açıyoruz.
2. burda videomuzu .mkv formatında muxing yapıyoruz (bi nevide encode olmuş oluyor)
3. videomuz .mkv formatına çevrildikten sonra mkvextractgui programında açıyoruz mkv dosyamızı.
4. burda çıkan seçeneklerden alt yazıyı işaretleyip (output browse'mizi belirtiyoruz bu arada) extract diyoruz.
ilginiz için sağolun arkadaşlar. herkese kolay gelsin.
tamam olabilirde bende hemen açılıp kapandığı için sürükleyemedim...Ogm dosyasını bu dos programının üzerine sürükleyeceksin.
neyse ben çözümü buldum arkadaşlar. sırayla yazıyorum.
1. Ogm uzantılı videomuzu Mtvtoolnix programında açıyoruz.
2. burda videomuzu .mkv formatında muxing yapıyoruz (bi nevide encode olmuş oluyor)
3. videomuz .mkv formatına çevrildikten sonra mkvextractgui programında açıyoruz mkv dosyamızı.
4. burda çıkan seçeneklerden alt yazıyı işaretleyip (output browse'mizi belirtiyoruz bu arada) extract diyoruz.
ilginiz için sağolun arkadaşlar. herkese kolay gelsin.
Ruh Hali :
Herhalde arkadaşım ben yine anlatamadım.
Hiç dos programını açmadan ogm uzantılı filmi bu dos programının üzerine sürükleyeceksin, daha sonra program kendiliğinden açılıp dosyaları dizine çıkartacak.
Hiç dos programını açmadan ogm uzantılı filmi bu dos programının üzerine sürükleyeceksin, daha sonra program kendiliğinden açılıp dosyaları dizine çıkartacak.
virtualdubmodda sorunu çözmek istersen, şöyle yapılıyordu diye hatırlıyorum:
Videoyu virtualdubmod'da aç. Yukarıdaki düğmelerden STREAM LIST'e tıkla. Eğer orada bu düğme yoksa ya VIDEO ya da AUDIO düğmelerinin birinin altında olması gerekir. Stream List'i açınca orada altyazı, ses gibi dosyaları görebiliyor olman gerekir. Altyazının üzerine tıkla, sağ taraftaki düğmelerden biri o altyazıyı videodan sökecektir.
Şu an internet kafede olduğum için kontrol edemiyorum, hatırladığım kadarıyla anlatıyorum. işine yarr inşallah.
Videoyu virtualdubmod'da aç. Yukarıdaki düğmelerden STREAM LIST'e tıkla. Eğer orada bu düğme yoksa ya VIDEO ya da AUDIO düğmelerinin birinin altında olması gerekir. Stream List'i açınca orada altyazı, ses gibi dosyaları görebiliyor olman gerekir. Altyazının üzerine tıkla, sağ taraftaki düğmelerden biri o altyazıyı videodan sökecektir.
Şu an internet kafede olduğum için kontrol edemiyorum, hatırladığım kadarıyla anlatıyorum. işine yarr inşallah.
bonjour demiş ki:Herhalde arkadaşım ben yine anlatamadım.
arkadaşım beni anlaşma sorunu var galiba sorun benim windowsta programda değil. yakın zamanda format atmam lazım galiba...
Videoyu virtualdubmod'da aç. Yukarıdaki düğmelerden STREAM LIST'e
tıkla. Eğer orada bu düğme yoksa ya VIDEO ya da AUDIO düğmelerinin
birinin altında olması gerekir. Stream List'i açınca orada altyazı, ses
gibi dosyaları görebiliyor olman gerekir. Altyazının üzerine tıkla, sağ
taraftaki düğmelerden biri o altyazıyı videodan sökecektir.
bu konuyu açmadan dediklerini aynen denemiştim olmamıştı.
neyse yaa sorun halloldu yukarda açıklamıştım o şekilde yapıyorum bende...
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası