Deadman Wonderland
+3
black_rainbow
meyday
DFalcon
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Deadman Wonderland
Deadman Wonderland
Tanıtım:
İnsanların yavaş yavaş unutmaya başladığı ve Tokyo'nun büyük bir kısmının sular altında kalmasına sebep olan Büyük Tokyo Depremi'nden 10 yıl sonra, Ganta Igarashi'nin hayatı "Kırmızı Adam"ın ortaya çıkmasıyla sonsuza dek değişir ve işlemediği bir suçtan dolayı idam cezasına mahkum edilir. Ardından yeni ve özel olarak işletilen bir hapishane olan Deadman Wonderland'e gönderilir. Bir parça yeni elde edilen bir süper güç, küçük garip bir kız ve biraz da komplo teorisi; ve işte size Deadman Wonderland.
Yazar/Çizer: Kondou Kazuma / Kataoka Jinsei
Tür: Doğaüstü, Bilim-Kurgu, Drama, Macera, Aksiyon
Cilt: 3
Bölüm: 12
Çeviri: Geheimnis
Edit: DFalcon
Türkçe olarak okumak için: ChocoboManga
Geri: Deadman Wonderland
Bu mangayı duymuştum ama çevirildiğinden haberim yoktu. Çok ilgi çekici konu ve çizimleri var.
Teşekkürler, kolay gelsin...
Teşekkürler, kolay gelsin...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
güzel bir mangaymış...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
Bleach'İn mangasını biraz daha indirdikten sonra bunada bakarım Gerçi şu an code geass r2 yi izliyorum onun esiriyim ve balka şeylerle ilgilenmişyorum diyebilirim XD
Bleach, Doubt, Deadman wonderland.
Chocobonun en beğendiğim mangaları....
Deadman da hiç heyecan kesilmiyor gibi bir şey diyebiliriz. Yüksek bir heyecan soluklamıyoruz ama, sıkılmamız da mümkün değil. Tanıtım için teşekkürler.
Chocobonun en beğendiğim mangaları....
Deadman da hiç heyecan kesilmiyor gibi bir şey diyebiliriz. Yüksek bir heyecan soluklamıyoruz ama, sıkılmamız da mümkün değil. Tanıtım için teşekkürler.
ilk bölümünü okudum ve gerçekten etkileyici ayrıca çevri güzel olmuş ellerine sağlık chocobo fansub
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Gerçektende bu kadar söz karşında yarın indirip merakımı bastırmaktan başka seçeneğim kalmadı.
Zaten chocobo fansub imzasını taşıyan herşeye gözüm kapalı onay veririm.Aynı atlus'un çoğu oyunu gibi(digital devil saga 1-2,persona 3-4).Kalite her zaman bellidir ve kendisini ifade eder.
Zaten chocobo fansub imzasını taşıyan herşeye gözüm kapalı onay veririm.Aynı atlus'un çoğu oyunu gibi(digital devil saga 1-2,persona 3-4).Kalite her zaman bellidir ve kendisini ifade eder.
Süper bir seri, son zamanlarda beni bu kadar saran bir seri hatırlamıyoru ( hoş ben kolay koaly beğenmem )
Kesinlikle tavsiye edilir,
Kesinlikle tavsiye edilir,
4sprz- AnimeOu
1 sayfadaki 1 sayfası