Konnichi wa!!! ^_^
+11
sakura hime
Ryoko Yoichi
robin.amon
spartiate
lafolya
meyday
bluetear
Squaw
sera myu
kordiseps
Vamp(i)rincess
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Konnichi wa!!! ^_^
Merhaba
Aranıza yeni katıldım, O nedenle sisteminizi tam olarak bilmiyorum ama bana bu konuda elinizden geldiğince yardımcı olacağınızı umuyorum Ayrıca anime önerilerinizi de bekliyorum
Sizi nasıl buldum diyorsanız... ( ki eminim dememişsinizdir xD ama ben yine de konuya atlıycam )
Sitenize izlemek istediğim bi animenin tr altyazılarını ararken rastladım ve........üye oldum
Tanıtım:( )
"Tedavisi olmayan bu anime hastalığı"na yakalanalı -çoğunuzun aksine- çok fazla olmuyor... Nasıl başladığı yada ilk belirtilerin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok... Tek bildiğim şey bi anlık dalgınlığıma geldiği " xD xD xD
Şimdilik daha fazla bişi gelmiyor aklıma....
Son olarak;
Watashi wa Kübra desu
Aranıza yeni katıldım, O nedenle sisteminizi tam olarak bilmiyorum ama bana bu konuda elinizden geldiğince yardımcı olacağınızı umuyorum Ayrıca anime önerilerinizi de bekliyorum
Sizi nasıl buldum diyorsanız... ( ki eminim dememişsinizdir xD ama ben yine de konuya atlıycam )
Sitenize izlemek istediğim bi animenin tr altyazılarını ararken rastladım ve........üye oldum
Tanıtım:( )
"Tedavisi olmayan bu anime hastalığı"na yakalanalı -çoğunuzun aksine- çok fazla olmuyor... Nasıl başladığı yada ilk belirtilerin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok... Tek bildiğim şey bi anlık dalgınlığıma geldiği " xD xD xD
Şimdilik daha fazla bişi gelmiyor aklıma....
Son olarak;
Watashi wa Kübra desu
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Konnichi wa!!! ^_^
Hoşgeldin Kübraa! Watashi wa Cihat desu... Sen kısaca Kordiseps diyebilirsinn... Benim de hikayem aynı seninki gibiydi... Cardcaptor Sakuranın altyazısını arıodum... Şans eseri buraya düştm... O gün bugün 550 mesaj olmuş...
Tabiki de yardımcı oluruz... Bu arada merak ettim de hangi serinin altyazısını arıodun?
Tabiki de yardımcı oluruz... Bu arada merak ettim de hangi serinin altyazısını arıodun?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hajimemashite, Kordiseps
Toradora!!!!!!! ( ünlem fazlalığı benden ) ( hatırlamışken Çeviri için de gerçekten tşkler )
Toradora!!!!!!! ( ünlem fazlalığı benden ) ( hatırlamışken Çeviri için de gerçekten tşkler )
En son Vamp(i)rincess tarafından Cuma 6 Mart - 18:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
Ben de tam Toradorayı tavsiye edecektim... O zaman sen başla Tsubasa Chronicles a! Onu da izledim dersen ef a tale of memories derim... Onu da izledim derseen benden tavsiye alma derim... Ya da sen lovely complex izle...
(Çaktırma çeviriler Spartiate nin)
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin bu japonca bilgisi animelerdenmi geliyor yoksa japon diliylemi ilgilisin ben aklımda tutamıyorum tutsamda yazamıyorum yazsamda yanlış oluyor tavsiye istiyorsan ve shoujo istiyorsan favori 3lüm ouran-specialA-fruits baskettir ama bokura ga itada ve rose of versailles da anam lovely complexi unuttum güzel shounen ise soul eater-full metal alchemist ve kenshinide katalım bu gruba iyi macera istiyorsan fate stay night-baccano-xxx holic-black cat-michiko to hatchin vee history strongest disciple kenichi komedide ise azumanga daioh-lucky star-full metal panic-muteki kanban musme-sayonara zetsubuo sensei ve ecchidede sumomomo momomo-zero no tsukaima-kannagi-midori no hibi güzel ve spor animelerindede tabiiki slam dunk bunun dışında mecha konusunda çok bilgim yok ama code geass güzeldi onun dışında izlemedim benim önerebileceklerim bunlar ama beckde güzel animedir tekrar hoşgeldin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:hoşgeldin bu japonca bilgisi animelerdenmi geliyor yoksa japon diliylemi ilgilisin ben aklımda tutamıyorum tutsamda yazamıyorum yazsamda yanlış oluyor tavsiye istiyorsan ve shoujo istiyorsan favori 3lüm ouran-specialA-fruits baskettir ama bokura ga itada ve rose of versailles da anam lovely complexi unuttum güzel shounen ise soul eater-full metal alchemist ve kenshinide katalım bu gruba iyi macera istiyorsan fate stay night-baccano-xxx holic-black cat-michiko to hatchin vee history strongest disciple kenichi komedide ise azumanga daioh-lucky star-full metal panic-muteki kanban musme-sayonara zetsubuo sensei ve ecchidede sumomomo momomo-zero no tsukaima-kannagi-midori no hibi güzel ve spor animelerindede tabiiki slam dunk bunun dışında mecha konusunda çok bilgim yok ama code geass güzeldi onun dışında izlemedim benim önerebileceklerim bunlar ama beckde güzel animedir tekrar hoşgeldin
Sera şimdi kırıldım işte... Bana o favori 3lünün hiçbirini tavsiye etmedin?
Komedi azumanga dedin TAMAM...amaaa...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin Kübra umarım iyi vakit geçirirsin ve de benim sevdiğim animler de Baccano,Fate Stay Night,Versailles no Bara,Fruits Basket,Aoki Densetsu Shoot gibi animelerdir daha çok var da hepsini yazamam uzun sürer baya XD,umarım hoş vakit geçirirsin hoşgeldin diyorum yeniden.....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:Ben de tam Toradorayı tavsiye edecektim... O zaman sen başla Tsubasa Chronicles a! Onu da izledim dersen ef a tale of memories derim... Onu da izledim derseen benden tavsiye alma derim... Ya da sen lovely complex izle...
Tşkler tavsiyelerin için Tsubasa Chronicles dışında diğerlerini izledim Ona da en kısa zamanda başlıyacağım ( tamam çaktırmam
)
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
hoşgeldin kübra sera myu diyeceğini demiş bana bişey bırakmamış ki
benim önerebileceğim nana var o da güzel hangi türlerden hoşlanırsın kübra
benim önerebileceğim nana var o da güzel hangi türlerden hoşlanırsın kübra
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu:
çok tşkler hoş buldum Kaynak animeler, ama öğrenmeye kararlıyım ilerde Buarada ben de -senin japonca kelimeleri aklında tutamadığın gibi- senin önerilerini biraz zor aklımda tutcam gibi xD xD En iyisi bi liste hazırlıyım önerilerinin bazılarını izledim ama bazılarını dikkate alıcam, çok tşkler
squaw:
Çok tşkler, görünüşe göre tahminimden daha ii zaman geçiricem Önerilerin için de çok sağol
bluetear:
teşekkürler ve sorun deil zaten ben bütün bu animeleri bitirene kadar sen yeni animeler izler bana önerirsin xD
hımm...hoşlandığım anime türleri...Hoşlandığım belli bi anime türü yok aslında... Bence animesinden animesine değişir Zaten söz konusu animelerse çok ön yargılı davranmamaya çalışıyorum
NOT: Önceden ne izlesem die bayağı araştırma yapıyodum, artık gerek kalmadı Böle giderse bayağı bi zaman tasarrufu yapıcam
çok tşkler hoş buldum Kaynak animeler, ama öğrenmeye kararlıyım ilerde Buarada ben de -senin japonca kelimeleri aklında tutamadığın gibi- senin önerilerini biraz zor aklımda tutcam gibi xD xD En iyisi bi liste hazırlıyım önerilerinin bazılarını izledim ama bazılarını dikkate alıcam, çok tşkler
squaw:
Çok tşkler, görünüşe göre tahminimden daha ii zaman geçiricem Önerilerin için de çok sağol
bluetear:
teşekkürler ve sorun deil zaten ben bütün bu animeleri bitirene kadar sen yeni animeler izler bana önerirsin xD
hımm...hoşlandığım anime türleri...Hoşlandığım belli bi anime türü yok aslında... Bence animesinden animesine değişir Zaten söz konusu animelerse çok ön yargılı davranmamaya çalışıyorum
NOT: Önceden ne izlesem die bayağı araştırma yapıyodum, artık gerek kalmadı Böle giderse bayağı bi zaman tasarrufu yapıcam
En son Vamp(i)rincess tarafından Perş. 5 Mart - 2:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Kübra.
Tanıtımına bayıldım , mesajı yazarken bile yüzümdeki tebessüme engel olamıyorum. Aynı dert ten mustaribiz anlaşılan acil şifalar diyorum (Tedavisinin olmadığını bile bile) .
İzlemediysen "The Melancholy of Haruhi Suzumiya" önerebilirim.
Forumda iyi eğlenceler...
Tanıtımına bayıldım , mesajı yazarken bile yüzümdeki tebessüme engel olamıyorum. Aynı dert ten mustaribiz anlaşılan acil şifalar diyorum (Tedavisinin olmadığını bile bile) .
İzlemediysen "The Melancholy of Haruhi Suzumiya" önerebilirim.
Forumda iyi eğlenceler...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aaa bu arada Cardcaptor Sakura yı da unutmamalısın... O benim için bi tanedir? Yerini de hiçbir Anime tutamaz... Ama 50-70 arası bölümler... Şu an Seifu bu animeyi çeviriyoo ve 8. bölümde. Ben de biraz önce indirdim. Şimdi onu izlicem. Bys
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Meyday:
Arigatoo gozaimasu ve Hoş bulduk
wah wah... Sende mi.. Bende sana aynı şifaları diliyorum o zaman xD xD xD
Buarada haruhi yi izledim yine de önerin için çok tşkler
Kordiseps:
Cardcaptor benim ilk animelerimden Verdiğin bilgiler için sağol Yeni animeleri bitiriyim, Biraz nostalji yapmayı düşünüyodum ilerde
Arigatoo gozaimasu ve Hoş bulduk
wah wah... Sende mi.. Bende sana aynı şifaları diliyorum o zaman xD xD xD
Buarada haruhi yi izledim yine de önerin için çok tşkler
Kordiseps:
Cardcaptor benim ilk animelerimden Verdiğin bilgiler için sağol Yeni animeleri bitiriyim, Biraz nostalji yapmayı düşünüyodum ilerde
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
merhaba kübra. aramıza hoşgeldin. avatarına bayıldım. iyi eğlenmen dileğiyle
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin kübra aramıza:) benim sana tavsiyelerimde squaw'ınkine benzer şekilde baccano ve fate/stay night olacak... bir de claymore tabi... iyi eğlenceler iyi sohbetler diliyorum sana...
not: umarım toradorada hoşuna gitmiştir
not: umarım toradorada hoşuna gitmiştir
hoşgeldin kübraa
boll animeli günler diliyorum
boll animeli günler diliyorum
robin.amon- Yeni Üye
kordiseps aynılarını sana da öneriyorum o zaman gözünü korkutmak istememiştimde bikaçtane yazmıştım o yüzdenkordiseps demiş ki:sera myu demiş ki:hoşgeldin bu japonca bilgisi animelerdenmi geliyor yoksa japon diliylemi ilgilisin ben aklımda tutamıyorum tutsamda yazamıyorum yazsamda yanlış oluyor tavsiye istiyorsan ve shoujo istiyorsan favori 3lüm ouran-specialA-fruits baskettir ama bokura ga itada ve rose of versailles da anam lovely complexi unuttum güzel shounen ise soul eater-full metal alchemist ve kenshinide katalım bu gruba iyi macera istiyorsan fate stay night-baccano-xxx holic-black cat-michiko to hatchin vee history strongest disciple kenichi komedide ise azumanga daioh-lucky star-full metal panic-muteki kanban musme-sayonara zetsubuo sensei ve ecchidede sumomomo momomo-zero no tsukaima-kannagi-midori no hibi güzel ve spor animelerindede tabiiki slam dunk bunun dışında mecha konusunda çok bilgim yok ama code geass güzeldi onun dışında izlemedim benim önerebileceklerim bunlar ama beckde güzel animedir tekrar hoşgeldin
Sera şimdi kırıldım işte... Bana o favori 3lünün hiçbirini tavsiye etmedin?
Komedi azumanga dedin TAMAM...amaaa...
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin
Anime olarak zaten çoğu yapıtlar önerilmiş ayrıca FLCLi ve Black Lagoonı öneririm ama Black Lagoon biraz serttir
Bol bol eğlen, tamam mı
Anime olarak zaten çoğu yapıtlar önerilmiş ayrıca FLCLi ve Black Lagoonı öneririm ama Black Lagoon biraz serttir
Bol bol eğlen, tamam mı
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin kübra bol bol eğlenmene bak
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
lafolya:
Tşkler lafolya Hoş buldum Avatara da sulanma vermem xD
spartiate:
Hoş buldum spartiate Önerilerin için de tşkler
Not: Tabi ki hoşuma gitti Emeğin için tekrar tşkler
robin.amon:
Hoş buldumm
Şaka maka gerçekten çok tşklerr Bu arada; Burada animesiz bi günümün geçeceğini sanmıyorum aslında
Ryoko Yoichi:
Çok tşkler ryoko Önerilerin için de sağol Sırasıyla önerilerinizin hepsini izliycem
Eğleneceğimden emin olabilirsin
sakura hime:
Tşkler sakura, eğlenmemem mümkün mü
Tşkler lafolya Hoş buldum Avatara da sulanma vermem xD
spartiate:
Hoş buldum spartiate Önerilerin için de tşkler
Not: Tabi ki hoşuma gitti Emeğin için tekrar tşkler
robin.amon:
Hoş buldumm
xD
Şaka maka gerçekten çok tşklerr Bu arada; Burada animesiz bi günümün geçeceğini sanmıyorum aslında
Ryoko Yoichi:
Çok tşkler ryoko Önerilerin için de sağol Sırasıyla önerilerinizin hepsini izliycem
Eğleneceğimden emin olabilirsin
sakura hime:
Tşkler sakura, eğlenmemem mümkün mü
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Kübra. Genel olarak yazım kurallarına dikkat ediyorsun, dikkatimi çekti. Surat ifadeleri de dal budak sarmış durumda
Forumda iyi vakit geçirmeni dilerim. Genelde üye olan herkes foruma bu kadar tutulu kalmıyor. İndireceği animeyi indirip gidiyor. Yazdıklarına bakınca kalıcı geldiğini düşünüyorum. İnşallah burayı seversin.
Bir de "Nihongoni kyoumi ga aru ka?" (yani Japonca'ya ilgin var mı?)
Forumda iyi vakit geçirmeni dilerim. Genelde üye olan herkes foruma bu kadar tutulu kalmıyor. İndireceği animeyi indirip gidiyor. Yazdıklarına bakınca kalıcı geldiğini düşünüyorum. İnşallah burayı seversin.
Bir de "Nihongoni kyoumi ga aru ka?" (yani Japonca'ya ilgin var mı?)
hoşgeldin inşallah güzel vakit geçirirsin sitede... ^^
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Genel:
Arkadaşlar, arigatoo gozaimashita!!
Ben bu kadar sıcak bi karşılama beklemiyodum, gerçekten çok tşkler
Bütün önerileriniz için de tekrar tşkler Gerçekten çok işime yaradı ve yarayacak
Seifukusha, Öncelikle tşkler (ifade,ifade, ifade... xD xD xD )
Hai, tabiki var Dil öğrenmeye küçüklüğümden beri meraklıyım, ama japoncaya ilgim çok eski deil o yüzden henüz öğrenemedim sadece animelerden fln kaptığım yada kapmaya çalıştığım bi kaç kelimeyle yetiniyorum şimdilik xD Okulum biter bitmez ve ii bir kurs bulur bulmaz bu konuya bi dur diycem
Anata wa? (Ya sen? )
Arkadaşlar, arigatoo gozaimashita!!
Ben bu kadar sıcak bi karşılama beklemiyodum, gerçekten çok tşkler
Bütün önerileriniz için de tekrar tşkler Gerçekten çok işime yaradı ve yarayacak
Seifukusha, Öncelikle tşkler (ifade,ifade, ifade... xD xD xD )
Hai, tabiki var Dil öğrenmeye küçüklüğümden beri meraklıyım, ama japoncaya ilgim çok eski deil o yüzden henüz öğrenemedim sadece animelerden fln kaptığım yada kapmaya çalıştığım bi kaç kelimeyle yetiniyorum şimdilik xD Okulum biter bitmez ve ii bir kurs bulur bulmaz bu konuya bi dur diycem
Anata wa? (Ya sen? )
Vamp(i)rincess- Yeni Üye
Ruh Hali :
Ben Boğaziçi'ndeyim. Bizim okulda Japonca dersleri veren çok tecrübeli hoca(ları)mız var. İsimlerini başka yerlerde de duyarsın hatta.
Bu dönem de bittikten sonra 2 yıllık Japonca öğrenmiş olacağım.
Okul lise ise ÖSS'de Boğaziçi'yi hedefle. Üniversitede isen ve İstanbul'da veya Ankara'da isen gidebileceğin kurslar var. Okulu da bitirmeyi beklemen gerekmiyor. Kurslarda haftasonu kuru var zaten, zamanın nasıl elveriyorsa ona göre ayarlayabilirsin. İstersen haftaiçi akşam, istersen haftasonu... Tavsiye ederim; ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
2010 yılı zaten Türkiye'de Japon yılı olacak. O zamana kadar az da Japonca öğrenirsen belki senin için 2010 farklı geçebilir.
Bu dönem de bittikten sonra 2 yıllık Japonca öğrenmiş olacağım.
Okul lise ise ÖSS'de Boğaziçi'yi hedefle. Üniversitede isen ve İstanbul'da veya Ankara'da isen gidebileceğin kurslar var. Okulu da bitirmeyi beklemen gerekmiyor. Kurslarda haftasonu kuru var zaten, zamanın nasıl elveriyorsa ona göre ayarlayabilirsin. İstersen haftaiçi akşam, istersen haftasonu... Tavsiye ederim; ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
2010 yılı zaten Türkiye'de Japon yılı olacak. O zamana kadar az da Japonca öğrenirsen belki senin için 2010 farklı geçebilir.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası