Anime Dünyası
+5
bLue-Dragon
Deddo
Misafir
Hitokiri
bonjour
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anime Dünyası
http://www.animedunyasi.com/
Uzun zamandır planladığımız, aslen DivXPlanet Anime severleri (Otakuları) için olan Anime Dünyası aslında DivXPlanet'in anime bölümüne bir Ana Sayfa olarak düşünülmüştü ve nitekim öyle de yapmaya çalıştık. Sonuçta DivXPlanet'te yer alan bilgileri, çevirisi yapılmış ve yapılmakta olan altyazıların bilgilerini ortak bir platformda toplamış olduk. Renklerin dünyasına bu kadar düşkünken, onların çevirileri için bu kadar emekler harcanmışken böyle bir çalışma yapmamak olmazdı.
Gorath
Çevirilerinde başarılar dilerim.
Uzun zamandır planladığımız, aslen DivXPlanet Anime severleri (Otakuları) için olan Anime Dünyası aslında DivXPlanet'in anime bölümüne bir Ana Sayfa olarak düşünülmüştü ve nitekim öyle de yapmaya çalıştık. Sonuçta DivXPlanet'te yer alan bilgileri, çevirisi yapılmış ve yapılmakta olan altyazıların bilgilerini ortak bir platformda toplamış olduk. Renklerin dünyasına bu kadar düşkünken, onların çevirileri için bu kadar emekler harcanmışken böyle bir çalışma yapmamak olmazdı.
Gorath
Çevirilerinde başarılar dilerim.
Geri: Anime Dünyası
Divxplanet'teki anime çevirilerini topluca görmek iyi olmuş.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Soul Eater altyazılarını sitemden alıp oraya koyan arkadaş için site duvarıma bir mesaj bıraktım, okumasını sağlayabilir misiniz?
Deddo- Isınan üye
Ruh Hali :
Bence böyle bir site süper olmuş.Ben Dpdeki bütün animeleri göremiyordum ve görmek istiyordum tabi çok güzel oldu bu
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
böyle bir site olması güzel olmuş dp deki birçok animeyi bilmiyordum artık rahat rahat araştırabilirim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
En çok sevdiğim anime tanıtım ve alt yazı takip sitem.
ucaninek13- Mesaj Sayısı : 1
1 sayfadaki 1 sayfası