"Chatbox" Eklentisi.
+15
doumeki
yuuki_cross
fai chan
scoutcrawler
özz
Riri
kordiseps
KaranlıK
Seifukusha
lafolya
cynthia
Unde®kaN
Unde®minE
spartiate
S.Tensei
19 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: "Chatbox" Eklentisi.
chatbox, ancak sitedeki anime manga dışı sohbet kısmı kısmen kapatılırsa ya da sınırlandırılırsa aktif katılım görecektir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Yaa onun öyle olacağı kesin ama ben illaki aktif katılım görsün isteemiorum ki!beyazm demiş ki:chatbox, ancak sitedeki anime manga dışı sohbet kısmı kısmen kapatılırsa ya da sınırlandırılırsa aktif katılım görecektir.
Güzel ve seviyeli bi şekilde yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Bedifeci yle de orada tanıştık biz...
Bu söylediğim sorunu halledemiyor musunuz?
Önceden dediğim gibiydi...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Acaba kapatsak mı? Bence fena olmazdı.kordiseps demiş ki:Yaa onun öyle olacağı kesin ama ben illaki aktif katılım görsün isteemiorum ki!beyazm demiş ki:chatbox, ancak sitedeki anime manga dışı sohbet kısmı kısmen kapatılırsa ya da sınırlandırılırsa aktif katılım görecektir.
Güzel ve seviyeli bi şekilde yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Bedifeci yle de orada tanıştık biz...
Bu söylediğim sorunu halledemiyor musunuz?
Önceden dediğim gibiydi...
şimdi baktım da, yönetimde chatbox'ın o özelliğini acıp kapatan bir opsiyon yok, sanırım forum sunucusu bu şekilde ayarladı.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Bence chatbox oldukça gereksiz. Ama chatbox açıldığında belki geyik başlıklarının yükü azalır. Bu yönde iyi olabilir.
beyazm demiş ki:şimdi baktım da, yönetimde chatbox'ın o özelliğini acıp kapatan bir opsiyon yok, sanırım forum sunucusu bu şekilde ayarladı.
Hımm. İlgilendiğin için teşekkürler... Ama keşke olsaydı. Bu sorun önceden yoktu. Bi anda oldu. Yani benim yazdıklarımı siz oraya giriş yapmadan okuyamıosunuz!
@chobits, Hiç komik değil...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Galiba sinirlendirdim seni afedersin.kordiseps demiş ki:
@chobits, Hiç komik değil...
CHOBiTS demiş ki:Kimseye birşey dememek lazım heleki o sırada Higurashi izliyorsa.
Sen de haklısın ne diim...
1.sezonu biraz önce bitirdim...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası