I''s Pure
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
I''s Pure
6 bölümlük Ova şeklinde olan bu serinin hem İngilizce hem de Türkçe alt yazısı hakkında bir bilgisi olan var mı acaba????..... Seri hakkında pek bilgim yok sadece izleme listemde olduğu bir gerçek ama alt yazılarından haberdar olmak istiyorum,iki alt yazıya da ihtiyacım var;hem İngilizce hem de Türkçe alt yazılarına....
Bana yardımcı olabilecek bir baba yiğit aramaktayım ^^.....
Bana yardımcı olabilecek bir baba yiğit aramaktayım ^^.....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: I''s Pure
Ben de seri var zaten ama bana sadece alt yazısı gerekiyor yani fansub şeklindeyse ordan faydalanamam maalesef ama ilgilendiğin için teşekkür ederim Exile Falcon...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
netteki yorumlara bakaraktan 6-7 ciltlik mangasini almistim ama hic beyenmedim dogrusu cok gicik ecchi sahneleri var hikayeside pek sarmadi beni. erkek okuyucalara yonelik bir manga gibime geldi.. animesi nasil bilemicem izlemedigim icin
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
Hmmm....Ben izlemedim daha arşivimde var ama izlemeyi planlıyorum en kısa zamanda,umarım çift sestir yoksa nasıl izleyeceğim konusunda bir fikrim yok,alt yazı bulamadım İngilizce.sini de Türkçe.sini de ....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İngilizcesi de mi yok? İlginç doğrusu.Çift dublaj olan riplerde genellike ingilizce altyazı da olur aslında ama...Tabii çift dublajsa
Exile Falcon demiş ki:İngilizcesi de mi yok? İlginç doğrusu.Çift dublaj olan riplerde genellike ingilizce altyazı da olur aslında ama...Tabii çift dublajsa
İncelemedim daha seriyi öylece dvd.de duruyor,çift dublaj olma olasılığı baya yüksek ^^.....Hatta umuyorum bunu çok büyük umutlar beslemekteyim şu anda ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Portakal yolu softsub yapıyordu sanırım alt yazıyı sökebilirsin.Ama ne kadar ahlaki olur bilemicem.Bende indirdim ama izlemedim daha.
CHOBiTS demiş ki:Portakal yolu softsub yapıyordu sanırım alt yazıyı sökebilirsin.Ama ne kadar ahlaki olur bilemicem.Bende indirdim ama izlemedim daha.
Ya yöntem olabilir de elimde seri varken yenisini indirmek mantıksız gibi geliyor (sırf bahane uyduruyorum kotam sınırlı )...İlgilendiğin için teşekkürler.....
Seri için de izleyenlerden çok iyi eleştiriler aldım ama zevk göreceli bir olgu sonuçta kendim izleyemeden karar veremem tabi neyse güzel bir vaktimi ayırıp net.te her noktaya uğrayıp alt yazı arayacağım olmazsa İngilizcesi'ni bulsam o da yetiyor bana olmazsa kendim fansub yaparım XD
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası