Queen`s Blade: Rurou no Senshi
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Queen`s Blade: Rurou no Senshi
Kabul edilirmi acaba Ecchi seven olsaydi keske AniDB Linki
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Queen`s Blade: Rurou no Senshi
Bu animeyi seiyuu kadrosu için bayadır bekliyordum.Bugün [Rape](Adında hayır yok zaten) diye bir gruptan ilk bölümü indirdim kalite vasattı sildim direk Giriş kısmı pek ecchi gibi durmuyordu ama karakterleri tekrardan şöyle bir düşününce olma olasılığı yüksek
Bende biliyorumbu seriyi hen... tarzı bir oyun uyarlama ve pekte aratmaz gibiduruyor karakter elbiselerine bakarsak.Birde erkek karakterde yok romantizmdeolmaz gibime geliyor.Koihime Musou gibibir seri olur anca.
Yani yapılıcakmidir yani tünelin sonunda yeşil ışık ı görebilcezmi yoksa yoksa yoksa . Koihime Musou bu seriyi çeviren varmiydi yaw unuttumda.
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
yok şu an yeşil ışık için çok erken Koihime Musou'yu da kimse çevirmedi çevirmesin zaten vasat bir seri
ecchi sevmek ile alakası oldgunu sanmıyorum.ecchi seven vardır tamamda bu seri boş ecchi gibi geliyor bana.bari bir tane erkek olsaydı resmen birini sevmezlerse birini severler seri tutulur düşüncesi ile yapılmış.
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Sana katılıyorum.Exile Falcon gecen haftalarda önermişti bana ama seiyu kadrosu içindi tabi ama karakterleri inceleyince hepsi bayan ve üstlerinde bir karış eşya vardı.AkumA demiş ki:ecchi sevmek ile alakası oldgunu sanmıyorum.ecchi seven vardır tamamda bu seri boş ecchi gibi geliyor bana.bari bir tane erkek olsaydı resmen birini sevmezlerse birini severler seri tutulur düşüncesi ile yapılmış.
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası