Macross Frontier!
+6
CHOBiTS
Ozey
ozman
Squaw
hione
AkumA
10 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Macross Frontier!
genelleme yapmak ne kadar doru olur bilmem ama Zero da böle bi durum vardı açıkcası , işin üstadi olan zhenya senseimize bi danışmak lazım bu konuda, bütün macross serilerinde böle bi aşk üçgeni var mı die ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
evet hepsinde vardır...ama bu macrossun tarzından kaynaklanıyor,yani gundam tarzında bi mecha değildir ...kabaca ilk macross serileri bile hep müzik le fazlasıyla alakalı olmuştur ve romantizm de hep macross serilerinde varlığını gösterir ...haliyle aşk üçgenleri de mevcutur her zaman...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşım söylemişti var diye
frontier serisinin müzikleri harika bence ama sanki biraz hızlı geçilmiş bir işleyiş var ki bunun iyi bir yönü de olabilir izlerken hiç sıkılmadım ^^
frontier serisinin müzikleri harika bence ama sanki biraz hızlı geçilmiş bir işleyiş var ki bunun iyi bir yönü de olabilir izlerken hiç sıkılmadım ^^
forumda defalarca sölemişimdir ztn macross frontier serisini direk mecha olarak değerlendirmemek lazım (zero da aynı şekilde) bir çok bayan anime severde sanırım bu mecha kelimesini duyunca yanaşmak istemiyorlar ama bu başlık altında da gördük ki izleyen bayan arkadaşların hepsi seriden son derece keyif aldıklarını ve sıkılmadan izlediklerini belirtmişlerdir , o yüzden macross frontier'ın içeriğinden bahsederken soft bir mecha dolu dolu müzik ve bi aşk üçgeni akla gelmeli diyorum ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası