Full Metal Panic Live Action (Allah belanı versin Hollywood!!!)
+9
sakura hime
sera myu
Riri
bLue-Dragon
CHOBiTS
Akuma_Blade
spartiate
Hitokiri
Exile Falcon
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Full Metal Panic Live Action (Allah belanı versin Hollywood!!!)
Evet biraz önce rastgele MAL'da gezinirken gördüm bu haberi.Ve hemen doğruluğunu araştırdım.Doğruymuş FMP Hollywood tarafından live action'a uyarlanıyormuş.Ve bilin bakalım onca zamandır dalga geçtiğimiz Zac Efron'un başrolde oynama şansı var Henüz kesin bir şey yok sanırım ama oyuncularla ilgili. Eveet böylece DragonBall,Cowboy Bebop, Detroit Metal City derken sonunda Full Metal Panic de gümledi. Geçmiş olsun hepimize.
NOT: Hala şaka olması olasılığını göz önünde bulundurmuyor değilim ama 1 Nisanı geçtik diyorum Ve şaka çıkarsa cidden mutlu olurum
Link:
http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-04-07/mandalay-pictures-licenses-full-metal-panic-film-rights
NOT: Hala şaka olması olasılığını göz önünde bulundurmuyor değilim ama 1 Nisanı geçtik diyorum Ve şaka çıkarsa cidden mutlu olurum
Link:
http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-04-07/mandalay-pictures-licenses-full-metal-panic-film-rights
Geri: Full Metal Panic Live Action (Allah belanı versin Hollywood!!!)
Tey tey yazacak kelime bulamadım ama herhalde herkes anladı ne demek istediğimi.Ayrıca bu haberi bana msn den ileten Dost'a da teesüflerimi iletiyorum
hakkaten müthiş bir haber, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl acayip bir şey çıkartacaklar ortaya:D hala çözemedi hollywood şu işi, anime ve oyunların filmleri iyi olmuyor:S
not: güzel çıkarsa özürde dilerim tabi:)
not: güzel çıkarsa özürde dilerim tabi:)
Beyler kusura bakmayın ama kaynağınız IMDB olmasın. Cebinde 5 kuruş olmayan firmalar gerilla türü pazarlama yapıp olmayan, sanal bir prodüksiyon için züğürtlerin çenesini yoruyor. 1 Nisan filan da olmadığı halde arada IMDB'ye 1-2 zibidi tarafından girilen sonra şehir efsanesine dönüşen fake entry'lerden hiç bahsetmiyorum.
Peki hiç düşünmediniz mi madem FMP film oluyor, GONZO'nun filan bir açıklama niye gelmiyor diye de mi araştırmıyorsunuz?
Demem o ki göreceksiniz bu haber (!) de kolpa çıkacak. Sizin için IMDB kaynaksa Hülya Avşar LOST kadrosunda, Akira filminde de Leonardo Di Caprio oynuyor
Peki hiç düşünmediniz mi madem FMP film oluyor, GONZO'nun filan bir açıklama niye gelmiyor diye de mi araştırmıyorsunuz?
Demem o ki göreceksiniz bu haber (!) de kolpa çıkacak. Sizin için IMDB kaynaksa Hülya Avşar LOST kadrosunda, Akira filminde de Leonardo Di Caprio oynuyor
Akuma_Blade- Moderator
Hamit abi zaten IMDB'ye baktığımı hiç yazmadım farkettiysen Animenewsnetwork'den öğrendiğim bir haber bu.Linkini verdim hatta
Hayır sen de yanlış anladın beni. Ben yazımda "Kaynağınız IMDB olmasın" diyerek tek kaynağa bağımlı olmayın demek istedim. Yoksa yanılmıyorsam ANN de yazmıştı sanırım "Leonardo Di Caprio Akira'da oynayacak" diye
Akuma_Blade- Moderator
FMP üçüncü sezon beklerken filmi cıkıyor.Bakalım nasıl olcak ama hiç bir film animesi kadar iyi olacagı kanısında değilim.Bu yazarda hala bitiremedi şu romanı kaç cilt oldu bir son koymadı.
Filmi izlemeden ne kadar berbat edip etmediklerini göremeyiz. Ama bence zamanla bu konuyuda aşacaklar ve live actionlarda sevilecek. Ben Zac Efronun oynamasına sevindim hatta bu eğer gerçekten çıkarsa sırf onun için seyrederim. Zaten High School fanı olaraktan seyretmezsem ayıp olur
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Dragon Ball'ı batırdıkları yönünde iddialar var,tabii Dragon Ball izlemediğim için(Animesini yani) ve filminden de bi' haber olduğum için ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.Dileğim Samurai Champloo'ya el atmamaları,zaten Cowboy Bebop'u berbat edecekler ustanın diğer eseri sağlam kalsın.
Riri- Yeni Üye
Ruh Hali :
ben hala noolur şaka olsun diyorum. Yapamayacaklar işte belli
yaw yok öyle bişey inanmam kesinlikle ha olsa güzel olurdu ama olmaz ki bu seriden filmde olmaz anime olarak kalsın yani chidorinin bizim çocua yaptığı işkencelere karşı onun verdiği mimikler okuldaki olaylar falan baya uğraştırır animenin yerinide tutmaz ama bütçe büyük olursa aman ne bileyim bana inandırıcı gelmedi ama paylaştığın için saol
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Riri demiş ki:Dragon Ball'ı batırdıkları yönünde iddialar var,tabii Dragon Ball izlemediğim için(Animesini yani) ve filminden de bi' haber olduğum için ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.Dileğim Samurai Champloo'ya el atmamaları,zaten Cowboy Bebop'u berbat edecekler ustanın diğer eseri sağlam kalsın.
dragonball batmanın ötesinde birşey oldu diye haberler geliyor:D hayırlısı bakalım, izleriz biz genede
umarım bu haber yalan veya şakadır şu holywood animelerden uzak dursa hayat daha güzel olur gibi geliyor bana
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Belki güzel bir iş çıkarırlar. Ben "Transformers" ı oldukça beğenmiştim mesela...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Belki güzel bir iş çıkarırlar. Ben "Transformers" ı oldukça beğenmiştim mesela...
TF'de tek beğenilecek şey herhalde robotlardı.Gerisi bomboş bir amerikan propagandası olan hollywood filmdi idi.
Ne işi amerikan askerlerinin transformerslarla ne alaka yani demeden duramıyorum.Askerleri geçtim o kadar insanın ne işi var o filmde...
http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1185
yaw şaka maka dedikte ciddi ciddi yapılıyor film
zac efron ne yaa hödük herifin teki
yaw şaka maka dedikte ciddi ciddi yapılıyor film
zac efron ne yaa hödük herifin teki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Zac Efron . Öğ .. Anime severler film çekilmeden onu tenhada kıstırıp öldürmeli bence..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
başlık baya iyi olmuş belalı falan!
neyse eğer yapılcaksa özellikle bir kitle sahibi söz konusu alınarak parasal açıdan düşünülerek yapılımış bir film olur büyük ihtimal. hal böyle olunca seyirci için adı yeter gibisinden düşünülerekten pek itina gösterilmez ve genelde bu tip filmler fos çıkar. sanırım bu da böyle olur heralde.
neyse eğer yapılcaksa özellikle bir kitle sahibi söz konusu alınarak parasal açıdan düşünülerek yapılımış bir film olur büyük ihtimal. hal böyle olunca seyirci için adı yeter gibisinden düşünülerekten pek itina gösterilmez ve genelde bu tip filmler fos çıkar. sanırım bu da böyle olur heralde.
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
Dün ANN'de çıkan haberi yanlış okuyup yanlış anlamadıysam Zac Efron'a merak edip filmi sormuşlar söylediği şey "konu hakkında benle sadece 1-2 dakika konuşuldu, şu an zaten teklif filan yok öyle bir projeden benim bile haberim yok demiş.
Suzumiya Haruhi 2. sezon olayından sonra bir kez daha Shana'nın trollemesine geldiniz ve yine ben haklı çıktım beyler. :twisted:
Suzumiya Haruhi 2. sezon olayından sonra bir kez daha Shana'nın trollemesine geldiniz ve yine ben haklı çıktım beyler. :twisted:
Akuma_Blade- Moderator
shananın trollemesine gelmek ne demek
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Shana'nın gerçek olmayan mesajına kandınız gibi bir anlam.Troll internet üzerinde genellikle şaka, eşşek şakası ve gerçek olmayan dedikodu türü şeyler için kullanılan terim diye biliyorum.Ben Shana'dan okumamıştım orası ayrı önce MyAnimeList'te görmüştüm sonra da ANN'den okumuştum.Zac Efron'dan kurtulduk şimdi de projeden kurtulalım Şaka çıksın bu film
troll'lemek gerçi elbet işin şaka yönü, onun kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum zaten ama ben daha önce de Shana'ya AGT'ye eklenen haberlerde live action yada yeni sezon türü haberleri birden çok kaynaktan doğrulanıp öyle konması gerektiğini yazdığımı hatırlıyorum. Maalesef rastgele bir yabancı blogda çıkan haber/söylenti -doğru olmasa bile- ANN'ye düştükten sonra her forumda/sitede doğrulanmış haber niyetine karşımıza çıkmaya devam ediyor.
Akuma_Blade- Moderator
ANN güvenilir kaynak olması sanırım bunda ki en büyük neden.Açıkcası bir Live Action'a hayır demem ama batıracaklarını bildiğim için kesinlikle ve kesinlike bu LA'nın Hollywood'dan çıkmasını istemiyorum. (Bkz. Speed Racer,)
Bütün hollywood liv-actionlarında da zac efron adı geçiyo neden bilmiom
1 sayfadaki 1 sayfası