AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir.

+13
S.Tensei
Exile Falcon
ShadowFalcon
Ryoko Yoichi
Seifukusha
aoshi
Hitokiri
Squaw
sakura hime
spartiate
lafolya
özz
Riri
17 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Empty Geri: Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir.

Mesaj tarafından Exile Falcon Perş. 9 Nis. - 19:44

Öncelikle Tensei...Dalga mı geçiyon:D Ben orjinallikten bahsediyorun sen ne diyorsun Very Happy Very Happy İkincisi bu başlığı daha fazla işgal etmesek diyorum acayip saptırdık çünkü.Seni anime tavsiyeleri bölümüne alalım Shadow'cum canım benim görüşecez senle bekle hele bir Antalya'ya döneyim de...
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Empty Geri: Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir.

Mesaj tarafından S.Tensei Perş. 9 Nis. - 20:00

Exile Falcon demiş ki:Öncelikle Tensei...Dalga mı geçiyon:D Ben orjinallikten bahsediyorun sen ne diyorsun Very Happy Very Happy İkincisi bu başlığı daha fazla işgal etmesek diyorum acayip saptırdık çünkü.Seni anime tavsiyeleri bölümüne alalım Shadow'cum canım benim görüşecez senle bekle hele bir Antalya'ya döneyim de...

=D Tamam falcon kal. Diğerlerini beraber keseriz. Sonra evrene hükmederiz bu nası? Bu teklifi kaçırma =D

Neyse harbi konuyu fena saptırdık. Riri ve shadow falcon, tekrar hoş geldiniz. İyi eğlenceler, paylaşımlar. ^^
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından bonjour Perş. 9 Nis. - 21:19

Riri, forumumuza hoş geldin.
İyi vakit geçirmen dileğiyle...
bonjour
bonjour
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1035
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Images13

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Riri Cuma 10 Nis. - 6:44

S.Tensei demiş ki:Orjinaller unutulmaz. Seni Exile Tensei olmaya davet ediyorum.
Selçuk da D.Tensei olsun. Ben de S.Tensei kalayım.
Birlikte evrene hükmedelim. xD

Ah, bu arada hoşgeldin riri. ^^'

S.Falcon, yeni başladıysan death note öneririm. Her yeninin ilkleri arasında o vardır. =D

Edit; Yeniysen d. gray man izleme şimdilik. Death Note izle, psikolojin şekil alsın ufaktan. Sonra kademe kademe çıkarsın higurashi falan. xD

Death Note
FMA
Naruto(Shippuden Fillerlar'ı saolsun mangaya geçmek zorunda kaldık)
School Days(Sırf finali için izledim,finali gayet iyiydi)
Samurai Champloo mangasını okudum.
Ergo Proxy Pc'de var izleyemedim.

Ayrıca konu cidden saptı,resmen post kasma yeri oldu. Very Happy Neyse başlığı editleyeyim ben,daha giren olmaz. Wink
Riri
Riri
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 29
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Images12

Mesaj tarafından RoMe Cuma 10 Nis. - 14:58

Biraz geç oldu ama hoş geldin Riri.
RoMe
RoMe
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 1523
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Huysuz10

Mesaj tarafından Unde®minE Cuma 10 Nis. - 17:26

Yine en geç yazıyorum, rekor bende lşşl .. Hoşgeldin Riri .. Nerden buldun acaba bu nicki biraz tanıdık geliyor sanki scratch
Unde®minE
Unde®minE
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1492
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Nerdey10

Mesaj tarafından digigirl Cuma 10 Nis. - 19:23

rekoru ben alıyım o zaman ^_^hoşgeldin riri bu sitede yepyeni animelerle tanışman dileğiyle Very Happy
digigirl
digigirl
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 459
Ruh Hali : Herkese merhaba.-Buraya mesaj atan animeci değildir. - Sayfa 2 Psikop10

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics