AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar?

+5
cinnet
cynthia
Seifukusha
RoMe
Akuma_Blade
9 posters

Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Empty Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar?

Mesaj tarafından Akuma_Blade Perş. 9 Nis. - 11:54

Rahatsız olduğum bir konu var ki o da konu Live Action olunca yerden yere vurmak, hele arada "10 yaşındaki çocuğa kamera ver daha iyi çeker" türü tek cümelelik yorumları görünce kendime sorasım geliyor. Gerçekten hiç mi iyi örnek yok yoksa bu konu hakkında önyargılar mı hakim?

Önce bana göre iyi Live Action'ları yazayım:

-AKIHABARA @ DEEP : Uyarlandığı roman (ve tabii ki Manga'nın ) 2 yorumu var. Film hali nispeten daha sadık ve ciddi kalırken dizisi anlatmayı asla tam başaramayacağınız alternatif bir kahkaha tufanı, yeri geliyor gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz. Sadık bir uyarlama olduğundan çok Japon dizisi sevmeyenleri bile bağımlısı yapacak bir bileşimden bahsediyorum. Mutlaka izlenmeli! ( 10/9 )

-GTO : Bu da özgür ve kısa bir yorum. Ama daha sonradan yapılan Anime'sine göre fersah fersah farklı ve özgün bir GTO, kesinlikle daha empati kurulabilir bir hikaye. Anime'sinden önce bunu izleyin. ( 10 / 9 )

-Initial D : Uzun bir dizi olsa gerçi çok daha iyi olurdu ama film versiyonu -illa bir karşılaştırma yapmak gerekirse- Tokyo Drift'i tek eliyle dövebilecek bir film olmuş. Hayatımda zilediğim belki de en gerçekçi ve heyecanlı drift sahneleri bu live action'daydı. Seri ile bazı yapısal noktalarda ayrılıyor fakat bunlar GTO'daki gibi rahatsız etmiyor (Tabii Kantonca'nın Japonca'ya göre adeta kulağı tırmalamasını saymazsak) Sonuç olarak yarış hayranlarının ve seriyi sevenlerin izlemesi gerektiğien inandığım bir film.

~devam edecek

En son Akuma_Blade tarafından Perş. 9 Nis. - 18:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Akuma_Blade
Akuma_Blade
Moderator
Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 397

Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Empty Geri: Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar?

Mesaj tarafından RoMe Perş. 9 Nis. - 16:26

Live action'la maalesef fazla ilgilenmiyorum ama zamanda sıçrayan kızın live action'ını izlemiştim animesi çok daha iyiydi. Sanırım animedeki başarı orada daha zor elde ediliyor.
RoMe
RoMe
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 1523
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Huysuz10

Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Empty Geri: Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar?

Mesaj tarafından Seifukusha Cuma 10 Nis. - 13:10

Japonlar bence filmden ziyade animede iyiler, o yüzden live action türü şeyler bana ilgi çekici gelmiyor ama Great Teacher Onizuka'nınkini izledim. Eikichi'nin bazen fazla havalı davranması, sonra bir olay olduğunda herkesin şaşırmasının ayrı ayrı kameralarla çekilmesi, makinistin saçma sapan hareketleri gibi şeyler dandik geldi bana ama genel anlamda gayet güzeldi, animeyle tam aynı çizgide olmamasına rağmen. Adam da tip olarak iyi, bence tam oturmuş. Çok hoşuma gitti.
Seifukusha
Seifukusha
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 1870
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Centil10

http://bounanimemanga.wordpress.com/

Mesaj tarafından cynthia Paz 12 Nis. - 18:36

Şahsen izlemedim ama Hana Yori Dango ve HanaKimi oldukça beğenilen Live actionlar. Ve evet, HanaKimi'nin mangası var.
cynthia
cynthia
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 780
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Kaygil10

http://aluminia-fansub.blogspot.com/

Mesaj tarafından cinnet Paz 12 Nis. - 21:28

haha tabiki

Battle Royale:çok felaket bir uyarlama idi.Battle royale mangası çok felaket iyidir.
Grave of the fire flies:izleyin çok dokunaklı bir hikaye.
cinnet
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 20 Mayıs - 20:57

Nodame Cantabile süper olmuş cidden animeden aldıgın tadı live actiondan da alıyorsun.Şu ana kadar izledigim live actionların en iyisi...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Karisi10

Mesaj tarafından new_cellie Cuma 7 Ağus. - 8:35

Ben live action'unu izlediğim serinin animesini izlemem möangasını okumam LA2I dizi olarak görürüm..

ama başarılı olanları sayarsam çok var...

Hanazakari no kimitachi e,
Hana yori dango,
Kimi wa petto,
Zettai kareshi,
Gokusen
şu anda aklıma gelmeyen daha çok vardır...ben sewiyorum japon dizilerini live action'larını
new_cellie
new_cellie
Aluminia Fansub
Aluminia Fansub

Kadın Mesaj Sayısı : 284
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Kustah10

Mesaj tarafından Ryoko Yoichi Perş. 20 Ağus. - 4:14

Kamiiiii No Shiiiizuuukuuuuu
Ryoko Yoichi
Ryoko Yoichi
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1477
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Centil10

Mesaj tarafından Exile Falcon Perş. 20 Ağus. - 14:45

Detroit Metal City
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : Size göre başarılı Anime/Manga uyarlaması Live Action'lar? Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

- Similar topics