ShaiSubs
+9
Seifukusha
bonjour
meyday
ShaiThan
Deddo
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
sakura hime
mavilynx
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ShaiSubs
En son mavilynx tarafından Paz 12 Nis. - 13:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Geri: ShaiSubs
yeni bir grup daha hayırlı olsun çalışmalarında başarılar dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu arada ? işareti yerine 13 yazsan iyi olur.Bu anime 13 bölüm olacakmış.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Baraşılar diliyorum arkadaşlara...hadi bakalım...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Tamam teşekkürler.bLue-Dragon demiş ki:Bu arada ? işareti yerine 13 yazsan iyi olur.Bu anime 13 bölüm olacakmış.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Shai yapacağını yaptı yine.
Deddo- Isınan üye
Ruh Hali :
Sağolasın Deddo. Hızlı moderatörünüze ayrıca çok teşekkür ederim, ben nedense üye olamamıştım dün, hata vermişti. -Büyük bir olasılıkla hiç kapatmadığım torrentten dolayıydı. ^^
Bu arada, Anitolia'dan ayrılmak zorunda kaldım. 23 bölüm Soul Eater, 12 bölüm Sekirei ve OVAsı, 3 Strait Jacket ardından bitti beraberliğimiz.
Yakında yeni bir seri daha çevirmeye başlayacağım -vizelerim bittikten sonra, geriye bir tek Roma Hukuku kaldı-, o zaman iyi ve özellikle bu sefer hızlı releaseleyen bir grup arıyor olacağım. Böyle bir beraberliğe sıcak bakanlar bana acalpyilmaz@hotmail.com'dan ulaşabilirler. -Özellikle release'i uygun aralıklarla takip eden gruplarla birlikte olmak daha iyi olacaktır. Örneğin 3 günde, 5 günde, 1 haftada bir gibi. Çevirilerim genelde 90 dakika tamamlanıyor. -Gerçi son K-ON! çevirimde kağına yerine kağıdına yazmışım.... :'/- ^^
Ayrıca K-ON!'da şu anda 2. bölüm çevirisi de tamam, geriye bir tek ilk bölümde mahvolan karaokeleri düzeltmek ve upload kaldı. Yani perşembe günü sizlerle olacak 2. bölüm. ^^
NOT: Unutmadan ekleyeyim. Sitede de belirttik ancak buraya da yazmamız daha iyi olur. Ending karaokesinde timingle ilgili ufak bir sorun var. Yaklaşık 40 ms. kaymış...
Bu arada, Anitolia'dan ayrılmak zorunda kaldım. 23 bölüm Soul Eater, 12 bölüm Sekirei ve OVAsı, 3 Strait Jacket ardından bitti beraberliğimiz.
Yakında yeni bir seri daha çevirmeye başlayacağım -vizelerim bittikten sonra, geriye bir tek Roma Hukuku kaldı-, o zaman iyi ve özellikle bu sefer hızlı releaseleyen bir grup arıyor olacağım. Böyle bir beraberliğe sıcak bakanlar bana acalpyilmaz@hotmail.com'dan ulaşabilirler. -Özellikle release'i uygun aralıklarla takip eden gruplarla birlikte olmak daha iyi olacaktır. Örneğin 3 günde, 5 günde, 1 haftada bir gibi. Çevirilerim genelde 90 dakika tamamlanıyor. -Gerçi son K-ON! çevirimde kağına yerine kağıdına yazmışım.... :'/- ^^
Ayrıca K-ON!'da şu anda 2. bölüm çevirisi de tamam, geriye bir tek ilk bölümde mahvolan karaokeleri düzeltmek ve upload kaldı. Yani perşembe günü sizlerle olacak 2. bölüm. ^^
NOT: Unutmadan ekleyeyim. Sitede de belirttik ancak buraya da yazmamız daha iyi olur. Ending karaokesinde timingle ilgili ufak bir sorun var. Yaklaşık 40 ms. kaymış...
Hayırlı olsun.
"K-ON!" çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
"Sekirei" 2.sezonu yayınlanınca umarım onu da çevirirsin.
"K-ON!" çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
"Sekirei" 2.sezonu yayınlanınca umarım onu da çevirirsin.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çıkınca onu da çevireceğimi uzun süre önce söylemiştim, büyük bir olasılıkla yaparım. ^^
Emeğin ve çalışman için teşekkürler...
K-On'u eğer torrentten indiriyorsan ve zorlanıyorsan https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-serileri-f3/k-on-yeni-anime-guncellenecek--2-bolum-linki-eklendi-t2601.htm adresinde ben güncel olarak direk linkleri veriyorum.
K-On'u eğer torrentten indiriyorsan ve zorlanıyorsan https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-serileri-f3/k-on-yeni-anime-guncellenecek--2-bolum-linki-eklendi-t2601.htm adresinde ben güncel olarak direk linkleri veriyorum.
Bu projeye ilk iki bölümü de tekrar çıkararak AnimeOu'yla beraber devam edeceğim. Oradan takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
İyi çalışmalar...
İyi çalışmalar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Museifu grubu da başlamış K-ON'a.. İki grup ayrı ayrı çeviriyor galiba.
İsimleri de benim isme benziyor biraz.
Seifukusha demiş ki:Museifu grubu da başlamış K-ON'a.. İki grup ayrı ayrı çeviriyor galiba.
sanırım hard boiled'ın da projeleri arasında K-ON...
bu arada hayırlı olsun shaithan
Her fansub grubunun mutlaka çevirmek zorunda olduğu bir anime var. "K-On "
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
sars- Mesaj Sayısı : 16
site kapanmış sanırım!!olmadı!
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
ozman demiş ki:site kapanmış sanırım!!olmadı!
sanırım shaitan animeou'Ya geçti ozman, ordan devamediyor yani çevirilere
Blog kapanmış. Büyük ihtimal bu fansubda kapatılmış.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
O zaman bu başlıgı kilitliyorum.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası