Beck
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Beck
Bölüm Sayısı : 26
Tür : Drama - Müzik
Çıkış Tarihi : 07/10/2004
Tanıtım :
Tanaka Yukio, 14 yaşında ama hayatında önemli hiç bir amaç bulamayan bir gençtir. Bir gün başı boş aylak aylak dolaşırken yardıma ihtiyacı olan '' Beck '' adında bir köpeği kurtarır. Aslında köpeğin değil Tanaka ' nın yardıma ihtiyacı vardır. Ama bu arada karşına çıkan Gitarist Minami Ryuusuke ile tanışır.Bu olaydan sonra şans eseri çocukluk arkadaşı Izumi ile karşılaşır ve beraber canlı müzik dinlemeye giderler. Hayatı boyunca HipHop müziği dinleyen Tanaka o gece Rock müziği ile tanışır ve hayatındaki boşluklar teker teker dolmaya başlar.
Karakterler :
- Spoiler:
- Yukio Tanaka (Koyuki) : Animedeki boş boş gezen ama bir gün kendini gösterebileği anı yakalayan ana karakterimiz kızlarlada arası pek olmasada gene duygusallık adına bir cabası vardır.
- Spoiler:
- Izumi Ishigito : Koyukinin küçüklük arkadaşı olup aynı zamanda koyukininde hoşlandığı bir kızdır ama Izumi içinde aynı şey geçerlimidir onuda animeyi izleyerek görseniz daha iyi ^^
- Spoiler:
- Ryuusuke Minami : Koyuki ' nin kurtarmış olduğu köpeğin sahibi aynı zamanda Koyukiyi ROCK müzik ile tanıştıran Harika bir gitaristtir.
- Spoiler:
- Yoshiyuki Taira : Gurubun Bas ' gitarcısıdır ve pekde içden arkadaş sever bir kişiliğe sahip değildir genelde işine odaklanmak onu asıl özelliğidir.
- Spoiler:
- Maho Minami : gurubun Vokalistidir. Hiç göstermesede Kyosuki ' ye karmaşık duygular beslemektedir. Ne kadar Kyosuke 'yi kıskandırmaktan hoşlansada ana karakterimiz bundan pekde hoşnut değildir.
NOT : Bu Animemiz gerçek bir hikayeden alınmıştır. ( Teşekkürler )
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Geri: Beck
gerçekmiymiş hikaye ilk defa duyuyorum peki grup ismi falan değiştirilmiştir heralde dimi bu animenin şarkıları harika animeyi izle acayip beğeniceksin diyemem ama şarkılarını zorla dinlettirebilirim follow me nin bu animedeki düetini orjinal halinden çok daha fazla sevdim mesela bu animenin albümünü dinleyin kısacası
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
super bir anime şiddetle tavsiye ederim özellikle Rock severler için
Türkcesi yok malesef
editlama ve zamanlamadan anlamıyorum
ing sub'unu bulabilirseniz çevirebilirim ....
Türkcesi yok malesef
editlama ve zamanlamadan anlamıyorum
ing sub'unu bulabilirseniz çevirebilirim ....
DeWuX- Yeni Üye
Ruh Hali :
nasıl türkçesi yok bu animenin 19 bölümü anitabu tarafından çevrildi mangasıda anitolia tarafından çevrilmekte
http://www.anitabu.com/forum/index.php?PHPSESSID=1a08fb7b867875ddd02a15b9867512f8&topic=8.0 buda linki
http://www.anitabu.com/forum/index.php?PHPSESSID=1a08fb7b867875ddd02a15b9867512f8&topic=8.0 buda linki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
anammmm ben bulamamışım o zaman cahallıma verin
tesekkurler
tesekkurler
DeWuX- Yeni Üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası