Mp4 Dosyasını Nasıl Aviye Encode Ederim?
+3
KaranlıK
Darkcity87
bLue-Dragon
7 posters
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Mp4 Dosyasını Nasıl Aviye Encode Ederim?
Şimdi soru açık. Sorunun cevabı virtual dub olmasın lütfen çünkü virtual dubda olmuyor %99da tıkanıyo ve bir gıdım ileri gitmiyo bende Başka şeyler lazım bana
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Geri: Mp4 Dosyasını Nasıl Aviye Encode Ederim?
mp4 contayner ın içindeki video ve ses in codecleri h264 ve aac ise önce sesi demux edip mp3 veya ac3 e çevirdikten sonra vdub-megui veya avi mux yapan başka bir programla birleştirebilmen lazım ama %99 da kaldığına göre elindeki mp4 videoda sorun olabilir belki
ekleme: dediğim yöntemde videoya herhangi bir encode işlemi uygulanmıyor aynı mkv dosyalarda olduğu gibi video-ses sökme birleştirme işlemi mp4 dosyalar genelde video h264 ses aac codecli oluyor ama avi h264 desteklesede aac ses desteklemiyor seside desteklediği bir formata çevirip encode etmeden birleştiriyoruz.
ekleme: dediğim yöntemde videoya herhangi bir encode işlemi uygulanmıyor aynı mkv dosyalarda olduğu gibi video-ses sökme birleştirme işlemi mp4 dosyalar genelde video h264 ses aac codecli oluyor ama avi h264 desteklesede aac ses desteklemiyor seside desteklediği bir formata çevirip encode etmeden birleştiriyoruz.
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Encode dan anladığım pek söylenemez ama duyduğuma göre gom encoder programı bu işi için iyi diyorlar dene derim.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
xvid4psp programını tavsiye ederim. güzel sonuçlar veren bir programdır.
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
ben bazen bunu deniyordum.önce mkv yap ardından "muhtesemmatrix mkv converter" la avi yap.sesinide sonra eklersin
muhtesemmatrix- Soul of Anime
muhtesemmatrix demiş ki:ben bazen bunu deniyordum.önce mkv yap ardından "muhtesemmatrix mkv converter" la avi yap.sesinide sonra eklersin
bayılıyorum bu programan, ailecek en sevdiğimiz program... yeni sürümlerini bekliyoruz artık:D
özkan senin sorunun cevabını bilmiyorum ne yazıkki... vdub-avisynth ikilisinin yardımıyla yapıyorum bu encodeları hep
https://animemangantr.yetkin-forum.com/fansub-ceviri-yardym-f42/anime-alemine-soa-dan-armaoan-muhtesemmatrix-mkv-converterlin-kanlatym-t1664.htmspartiate demiş ki:muhtesemmatrix demiş ki:ben bazen bunu deniyordum.önce mkv yap ardından "muhtesemmatrix mkv converter" la avi yap.sesinide sonra eklersin
bayılıyorum bu programan, ailecek en sevdiğimiz program... yeni sürümlerini bekliyoruz artık:D
özkan senin sorunun cevabını bilmiyorum ne yazıkki... vdub-avisynth ikilisinin yardımıyla yapıyorum bu encodeları hep
burdan linkleri yeniledim program için.
aslında gönülde yatan mp4 ü aviye kayıpsız çevirmek ama olmuyor.gelecekte belki
Muhteşem senin program işe yaramadı ya. Dediklerini yaptım bir baktım pc kastı resetledim sonra videolar hata vermeye başladı. Sonra silmek zorunda kaldım :S
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
önce mkvmerge ile mkv ye çevirip sonra mkvextract ile ses ve video yu ayrı ayrı çıkarmayı deneyebilirmisin eğer çıkarabiliyor isen avimux_gui diye bir program var onunla aviye birleştirebilirsin ses aac ise onu mp3 e çevirip eklersin eğer mkv ye çevirip ses ve videoyu çıkaramıyorsan elindeki dosyada sorun olabilir
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
hocam eğer kasma olursa biraz bekle bazı videolarda oluyor ama sonunda tam olarak dönüştürüyor.sistemin kaldırmıyorsa da yapacak bişey yokbLue-Dragon demiş ki:Muhteşem senin program işe yaramadı ya. Dediklerini yaptım bir baktım pc kastı resetledim sonra videolar hata vermeye başladı. Sonra silmek zorunda kaldım :S
mkvye çevirdikten sonra ne yazıkki ses ve videoyu sökmüyor ve bunu 5-6 videoda denedim
EDİT: ŞÖYLE BİRŞEY YAPTIM. MKV MERGEYLE SESİ VE VİDEOYU AYRI OLARAK MKV YAPTIM. SESİ MP3 YAPTIM AMA O SENİN DEDİĞİM PROGRAMLA MKVYİ AVİ YAPAMADIM TEKRARDAN MKV KAYDEDİYOR.
EDİT: ŞÖYLE BİRŞEY YAPTIM. MKV MERGEYLE SESİ VE VİDEOYU AYRI OLARAK MKV YAPTIM. SESİ MP3 YAPTIM AMA O SENİN DEDİĞİM PROGRAMLA MKVYİ AVİ YAPAMADIM TEKRARDAN MKV KAYDEDİYOR.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ses çıkarıp muxleyip sonra convert ederek kendinizi kasmanıza hiç gerek yok xvid4psp programı mkv yi bi kerede sorunsuz convert eder. fakat animenin adında özel karakterler (parantez, tırnak işareti gibi...) olmamasına dikkat edin yoksa convert etmez!
Ruh Hali :
Her hangi bir converter programla video yu mp3 filan yapsan sonrada video ya gömsen mkv olarak olmazmı ?
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
video mp3 e dönüşmez öyle bir şey varsada ben bilmiyorum ama videonun içindeki ses dosyası mp3 e dönüştürülebilir. yada extract yapıp çıkartılabilir.video yu mp3 filan yapsan
bu yapılabilir ama mp3 ile kullandığın videonun senkorize olmasına dikkat etmek lazım.sonrada video ya gömsen mkv olarak olmazmı ?
Ruh Hali :
Burada nasıl yapılacağı video ile anlatılıyor:
http://rapidshare.com/files/213788990/Mp4_videolar__305__Virtualdub_a_atma_rockchu_.avi
http://rapidshare.com/files/213788990/Mp4_videolar__305__Virtualdub_a_atma_rockchu_.avi
bahsettiğim yöntemler ile daha önceden deneme amaçlı olarak uğraşmıştım ve sorunsuz çalışmıştı birkeresinde de izlerken sorunlu olan bir dosya üzerinde denediğimde ise mkvextract izlerken sorun çıkaran yerlere gelince kasmıştı ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım diyebileceğim tek şey bahsettiğim yöntemle çıkaramıyosan video ve sesi elindeki dosyada sorun olabileceği %99 da takıldığından bahsetmiştin belki eksik inmiş olabilir veya indirdiğin kaynak eksik veya hatalı yüklemiş olabilir o kısmını eğer %99 da hata varsa belki vdub ile çalışırken son 30sn kesmeyi deneyebilirsin başkada aklıma birşey gelmiyor
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
camtasia indiriyorum video ile mp4 ü aviye dönüşümünü anlatıcambLue-Dragon demiş ki:mkvye çevirdikten sonra ne yazıkki ses ve videoyu sökmüyor ve bunu 5-6 videoda denedim
çok rezil bir video oldu arada video yu kaybediyorum fln ama amacına ulaştı 10 dakika sonra fln yüklemeye hazır olurmuhtesemmatrix demiş ki:camtasia indiriyorum video ile mp4 ü aviye dönüşümünü anlatıcambLue-Dragon demiş ki:mkvye çevirdikten sonra ne yazıkki ses ve videoyu sökmüyor ve bunu 5-6 videoda denedim
Seifunun attığı videoda farklı bir virtual dub o bende yok malesef muhtesem hadi bakalım senide görelim
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
umarım sorunu çözmenize yardımcı olur
video daki saçmalıklardan dolayı kusura bakmayın ^^
http://www.mediafire.com/?3ek7dccazzm
iyi seyirler
video daki saçmalıklardan dolayı kusura bakmayın ^^
http://www.mediafire.com/?3ek7dccazzm
iyi seyirler
Dediklerini yaptım muhtesem ama virtual dub hata verdi. Sendeki virtual dubuda bana atar mısın acaba bende o yokta
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
"v dub mode on" her yerde var bas google a
Muhtesem şimdi böyle bir hata verdi ve video gözükmüyor :S
[/URL]
[/URL]
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
abi benim kullandığım şekilde muhti mkv converter ı kaç kez kullandım bilmiyorum.ya indirdiğin videolar sorunlu yada pc inde problem var.peki video uzantısı .avi oldu mu?bLue-Dragon demiş ki:Muhtesem şimdi böyle bir hata verdi ve video gözükmüyor :S
[/URL]
evet avi oldu ama sanki codecle alakalı gibime geliyor.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 2 sayfası