Asura Cryin ("Asura Kurain")
+5
bLue-Dragon
özz
hione
spartiate
Seifukusha
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Asura Cryin ("Asura Kurain")
Evet arkadaşlar, bu seri tutulmuşa benziyor. Buyrun, bu anime üzerinde de fikirlerimizi paylaşalım.
Öncelikle benim aklıma 2 şey geliyor:
1) Animenin tarzını hâlâ tam olarak çözebilmiş değilim: içinde okul var, hayalet kız var, büyücü kız var, robot var.. koymadık bir şey bırakmamışlar ama iyi harmanlamışlar.
2) Tomo, ayakakbı dolabını açınca bir not buluyor. (adettendir zaten ayakkabı dolabına not bırakma falan)
Kâğıdın üzerinde "özür dilerim" yazıyor. Sizce onu yazan kim? Ben galiba cevabı biliyorum.
Öncelikle benim aklıma 2 şey geliyor:
1) Animenin tarzını hâlâ tam olarak çözebilmiş değilim: içinde okul var, hayalet kız var, büyücü kız var, robot var.. koymadık bir şey bırakmamışlar ama iyi harmanlamışlar.
2) Tomo, ayakakbı dolabını açınca bir not buluyor. (adettendir zaten ayakkabı dolabına not bırakma falan)
Kâğıdın üzerinde "özür dilerim" yazıyor. Sizce onu yazan kim? Ben galiba cevabı biliyorum.
Geri: Asura Cryin ("Asura Kurain")
çok hızlı girdiler vallaha ilk bölüme, daha ben hayaleti çözemeden olayın işine 3 tane ekip girdi... onu bırak mecha bie çıktı yav, esas bunu hiç beklemiyordum:D
yahu durun mecha demeyin sonra herkes kaçıcak mecha fln yok supernatural var , nedense mecha diyince bi soğuk davranıyor insanlar . tarzınada gelirsek efet dediğin gibi yok yok hatta senikilere ek olarak bence ilerde işin içine azda olsa romantizm bile giricek, son olarakta notu bırakanın kesinlikle tek gözü yeşil tek gözü mavi olan kızımız (isimleri henüz kavrıyabilmiş diilim) olduğunu düşünüyorum...
önemli dipnot spoiler çok fazla bilgi içermektedir, izlememiş olanlar kesinlikle tıklamasın ...
Edit: 3. bölümü şimdi seyrettim baya bi aksiyon yüklü bi bölümdü
önemli dipnot spoiler çok fazla bilgi içermektedir, izlememiş olanlar kesinlikle tıklamasın ...
Edit: 3. bölümü şimdi seyrettim baya bi aksiyon yüklü bi bölümdü
- Spoiler:
- özelliklede senpaimize hasta oldum vücudunun heryerinden silah çıkartabiliyor olmasına hayran kaldım , onun haricinde bu makinalar için bi insan bedeni kurban etmek gerekiyormuş onu örenmiş olduk , sanırım misao nun neden hayalet şekilde dolaştığıyla ilgili bi fikrimiz var artık , onun haricinde tek gözü yeşil tek gözü mavi kızımızında ismi takatsuki imiş bu bölümde duya duya artık yerleşti aklıma zira bu bölüm onu kurtarma üzerine kuruluydu, bide baya bi güldüğüm bi yer vardı bizimki boş çantayı taa oralara kadar taşıyor ve üstüne bide onunla adamlar tehdit ediyor ama gel görki çanta açıldığında içinden sadece 2 adet kulüp başvuru formu çıkınca baya bi şok oluyordu acaip güldüm orda...
hione- Encoder
Ruh Hali :
notu bırakan büyük ihtimal van kedisi gözlere sahip olan kız gibi görünüyor ama çok uzak ihtimal olsa da belki çocuğun abisidir, "kardeşim başına bir işler açıyorum affet beni" diye
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence onun abisi animenin sonlarında gözükcek D.Graymandeki Alien hocası misali O notu bırakanda bence o renkli göz sahip kız
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Bence notu bırakan Takatsuki, yani van kedisi gözlü kız. Sebebi de geceleyin geldiğinde o "Şaeitai"ı gördüğü an, ona boş yere acı çektirmiş olduğunu fark etmesi ve ertesi gün okulda tanımazlıktan gelmesi.
Ben de tâkip ediyorum ve sevdim.Ayrıca mecha pek sevmem ama Asura Cryin'deki mechalar baya hoşuma gitti Asura Machina hoşuma gitti daha doğrusu Umarım 2 sezon olur anime çünkü uzun olursa muhteşem bir anime olur gibi geliyor bana..
Puppeteer- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Bende Dün izleme fırsatı buldum gerçekten güzel anime olaya girişleri gerçekten çok hızlı oldu uzatmamışlar ama oo mektup olayı benim nacizane görüşüm kedi gözlü kız kesin ve net benim acımdan cunki dövüştede başlamadan özür diliyo kedi gözlü halinde neyse anime ilerler gibime geliyo 07-ghost adar tutulabili diyebilirim.
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
1. bölümü tekrar izledim ardından da 2. bölümü ilk kez izledim (ancak zamanım oldu) süper gidiyor diyebilirim. çok heyecanlı ve gizem dolu, olaya bir de "gelecek" faktörü eklendi ben çok severim böyle konuları.
ben animenin mecha tarzı olduğunu düşünmüyorum. bizim mechaya benzettiklerimiz kocaman zırhlı savaşçılar sadece.
umarım son bölüme kadar aynı tempoda devam eder. çok fazla gizem var ama yavaş yavaş cevapları veriyorlar.
ben animenin mecha tarzı olduğunu düşünmüyorum. bizim mechaya benzettiklerimiz kocaman zırhlı savaşçılar sadece.
umarım son bölüme kadar aynı tempoda devam eder. çok fazla gizem var ama yavaş yavaş cevapları veriyorlar.
- Spoiler:
- 1. bölümün sonunda daha önce dikkat etmemiştim ama tomo'nun gelecekteki haliydi sanırım senpai denen kızla mı konuşuyordu. kız emin misin? yaşamın hiç kolay olmayacak diyordu. tomo da onu kurtarmak için yapması gerektiğini söyledi. (hayalet kızı kastetti gibi geldi bana)
2. bölümde de o zırhları kontrol edenlerin (tutsak) hayaletler olduğunu öğrendik.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Abi 4.bölümdeki yeşil saçlı kız benimdir diyorum gözlük falan anlamam gözlüğünü çıkartıp saçını açtığında hayallerimdeki kadına dönüşüyor...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
herşeyi japonca konuşup machina yı niye ingilizce soylerler anlamıyom ... spernatural ağırlıklı mecha biraz tuhaf ki mecha denemez buna bundaki biraz seni seçtim pikachu tarzı ...yani mecha olayını kafadan esgeçmek lazım bu animede onları rayearth daki gibi farklı boyutlardan çagırılmış yaratıklar olarak algılamak daha mantıklı ... bence..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
SheaN demiş ki:Abi 4.bölümdeki yeşil saçlı kız benimdir diyorum gözlük falan anlamam gözlüğünü çıkartıp saçını açtığında hayallerimdeki kadına dönüşüyor...
- Spoiler:
- o zaman black lagoon daki revy tam senlik
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası