Dragonball Bölümleri
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Dragonball Bölümleri
Burdan Eğer Toorent kullanıyorsan Dragon Ball Z tüm serisini indirebilirsin
İşte Buyur ^^
Ben Rapid İsterim Pls Dersen Onuda Burdan Bulabilrisin Mesaj Yazma Yerine Sıgmadı bende notepad yazıp upload ettim indirdiğin notepadde tüm Dragon Ball Z bölümleri var türkçe alt yazı destekli 52 MB her birisi DVD-RiP kalitesindedir ^^
Kolay Gelsin Buyur ^^
İşte Buyur ^^
Ben Rapid İsterim Pls Dersen Onuda Burdan Bulabilrisin Mesaj Yazma Yerine Sıgmadı bende notepad yazıp upload ettim indirdiğin notepadde tüm Dragon Ball Z bölümleri var türkçe alt yazı destekli 52 MB her birisi DVD-RiP kalitesindedir ^^
Kolay Gelsin Buyur ^^
En son SoNGoKu tarafından Cuma 17 Nis. - 13:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Z bölümleri için çok teşekkürler ama önce başını izlesem çok iyi olur.En son turnuvaya kadar izlemiştim, kuyruğunun geri geldiği bölüme kadar.İşte o bölümleri arıyorum, bir bilgin var mı acaba?
Araştırıyorum Eğer bulursam hemen göndericem çünki Dragon ball ilk serisi cok zor bulunuyo eğer bağlantın sınırsız ise
- Spoiler:
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
netim sınırsız o yüzden bölümleri indirmek istiyorum.İndirip tr altyazıları ile dvd'ye atıp aynı eski günlerdeki gibi tv de izlemek istiyorum(tek farkı japonca dublaj) Bir yandan bende araştırıyorum ama daha pek birşey bulamadım, amv lerden başka
Zor oldu ama DVD 153 Bölüm Serisini Buldum Hadi Kolay gelsin Rapid ama belirtiyim mesaj bölümüne sığmadı gene notepad atıp upload yaptım ^^
İşte Burda ^^
Rar Şifresi :hursit
İşte Burda ^^
Rar Şifresi :hursit
En son SoNGoKu tarafından Paz 19 Nis. - 15:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Valla, bende dvdrip 100 küsür bölüm var. Hepsini emule'den indirmiştim.
Eve gidince linkleri bulmaya çalışıyım; bir yere kaydetmiş olmam lazım.
Eve gidince linkleri bulmaya çalışıyım; bir yere kaydetmiş olmam lazım.
Çok teşekkürler rapid linkleri için, diğer linkleride umarım bulursun ayrıca.İzlemeyi çok istiyorumdaaaaa
http://sharebus.com/index.php?showtopic=281335
Eğer siteyi açamıyorsanız DNS adreslerini üst satır 4.2.2.1(2-3-4) alt satır 4.2.2.2(3-4) olacak şekilde değiştirin.
Eğer dns değiştirmeyi bilmiyorsanız google'a dns değiştime ya da open dns ayarları yazarak arama yapınız.
Eğer siteyi açamıyorsanız DNS adreslerini üst satır 4.2.2.1(2-3-4) alt satır 4.2.2.2(3-4) olacak şekilde değiştirin.
Eğer dns değiştirmeyi bilmiyorsanız google'a dns değiştime ya da open dns ayarları yazarak arama yapınız.
nyaatorrents'de aratırsanız dvd raw bölümlerini bulabilirsiniz zamanında indirmiştim ben de.Buyrun link:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=13634
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=13634
Bu torent deki bölümlere baktım ama bunlar wmv, avi(divx) formatında olanlar yok mu?
Songoku,verdiğin rapid linki için teşekkrüler indirmeye başladım.Yalnız rar şifresini yazmayı unutmuşsun.Rar şifresini söylermisin acaba?
Tabi Kusura bakma aklımdan bir an cıkmış ozel mesaj olarakta attım burayada yazıyım ve mesajı editleyim
Rapidli Dragon bal 1 serinin Rar Şifresi :hursit
Rapidli Dragon bal 1 serinin Rar Şifresi :hursit
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası