Bir Rica !!
+3
spartiate
Seifukusha
+L+
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir Rica !!
Arkadaşlar sizlerden Ricam arşivinizdeki tüm alt yazıları benimle paylaşmanız sadece türkçe alt yazılar bunu yaparsanız beni çok memnun edersiniz paylaşmak istemeyen arkadaşlarada saygı duyar şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Bu şekilde isteme sebebim bir torrent ci olduğum için anime indirmekte sıkıntı cekmiyorum ama türkçe alt yazılar beni kanser etmekte bende karar verdim sadece şimdilik türkçe alt yazı olan animeleri izlicem tekrar izlemem gerekirsede sonuçta arşiv yapmaya başladık değilmi ^^
Bu şekilde isteme sebebim bir torrent ci olduğum için anime indirmekte sıkıntı cekmiyorum ama türkçe alt yazılar beni kanser etmekte bende karar verdim sadece şimdilik türkçe alt yazı olan animeleri izlicem tekrar izlemem gerekirsede sonuçta arşiv yapmaya başladık değilmi ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Geri: Bir Rica !!
SoNGoKu, altyazı arşivleyen var mı bilmiyorum. Bence sen en iyisi divxplanet'te ara.
evet ne yazıkki songoku, bende sadece kendi verdiğim altyazılar arşivli olarak duruyor:(
Zannedersem öyle olucak ama hayırlısı olanda eklerse memnun olurum ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
ya şimdi olay şu ki altyazı arşivi yapan tanıdığımız yok SoNGoKu sen en iyisi Fatih ve Serkan Abi'nin tavsiyesine uyup divxplanete bak :lol:
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Desenize Bu Olayı ilk ben yapıcam neyse herley için saolun eğer isterseniz kitleyipp konuyu çöpe atabilirsiniz tekrar çok saolun ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
işin doğrusu şöyle bir durumda var hepimizin elindeki altyazıların büyük kısmı zaten divxplanette var ordan pek çok altyazıyı indirebilirsin yani yine değişen bişey yok ama divxplanet sana karışık geliyorsa
http://www.animedunyasi.com/liste/turkce-altyazilar/tamamlanan/
bu adreste güncel tutulan altyazı listesi var divxplanette tamamlanan altyazıları buradan bulabilirsin divxplanetin kendi forumundaki liste 2007 yılından beri güncellenmediği için çok doğru değil
http://www.animedunyasi.com/liste/turkce-altyazilar/tamamlanan/
bu adreste güncel tutulan altyazı listesi var divxplanette tamamlanan altyazıları buradan bulabilirsin divxplanetin kendi forumundaki liste 2007 yılından beri güncellenmediği için çok doğru değil
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Himm Bu Gerçekten Güzel Oldu ^^ Teşekkürler.
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Yaa ben o siteye girdim. İnternet explorer her altyazıda hata verdi. Sorun bende mi sitede mi? Songoku sen indirebildin mi?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bence sorun sende kordi
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evt genelde sitelere yönlendiriyo Arkadaşlar İ.Explorer değilde Mozilla FireFox Kullanmanızı öneririm şu an sitede bir sorun yok ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
önemli değil yardım edebildiğime sevindim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası