Museifu Fansub
+20
Yaser
bLue-Dragon
LordCha
CHOBiTS
RoMe
lantis
FoRZa
SheaN
bonjour
sakura hime
sera myu
ademania
rockchu
mavilynx
meyday
Seifukusha
Hitokiri
edemirci44
ozman
GERGE
24 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Museifu Fansub
İlk önce 50 Gb'lık sınırsız veriyoluna sahip bir yerimiz olduğunu söylemek istiyorum. Yani bizden indirirseniz adsl hattınızı tam verimle ve indirme yöneticisiyle kullanabilirsiniz.
Tüm yayınlarımızı VLC, KMPlayer, GOM, SMPlayer gibi link açma yeteneği olan bir video oynatıcıyla açarsanız download linkinden direct izleyebileceksiniz indirmeye gerek olmadan.
Tüm yayınlarımız PAL olacak (maksimum 720x576 çözünürlük demek bu da).
Tüm yayınlarımız gömülmüş altyazılı ve divxplayer uyumlu olacak.
Altyazıları ayrıca vereceğiz HD raw linkleriyle birlikte HD izlemek isteyenler için.
Museifu Fansub
AniDB Bağlantısı
Şu anki projeler: K-ON! , Guin Saga, Higashi no Eden, Casshern Sins (BluRayları izleyen yavaş bir proje olacak bu) ve Freedom Project.
Not: K-ON'un ilk bölümü haftaya daha yüksek bir çözünürlükle tekrar yayınlanacak.
Tüm yayınlarımızı VLC, KMPlayer, GOM, SMPlayer gibi link açma yeteneği olan bir video oynatıcıyla açarsanız download linkinden direct izleyebileceksiniz indirmeye gerek olmadan.
Tüm yayınlarımız PAL olacak (maksimum 720x576 çözünürlük demek bu da).
Tüm yayınlarımız gömülmüş altyazılı ve divxplayer uyumlu olacak.
Altyazıları ayrıca vereceğiz HD raw linkleriyle birlikte HD izlemek isteyenler için.
Museifu Fansub
AniDB Bağlantısı
Şu anki projeler: K-ON! , Guin Saga, Higashi no Eden, Casshern Sins (BluRayları izleyen yavaş bir proje olacak bu) ve Freedom Project.
Not: K-ON'un ilk bölümü haftaya daha yüksek bir çözünürlükle tekrar yayınlanacak.
GERGE- Yeni Üye
Geri: Museifu Fansub
50 Gb lık sınırsız veri yolu mu yoksa limitiniz 50 gblık bir yolmu?
Çünkü ben flame riders zamanında 5 gblık veri yolu yetmedi!
üstelik manga çeviriyordum ozmanlar ki yaklaşık 2004-2005 ten söz ediyorum...eğer anime ise 10 günde limitiniz tükenebilir!
hatırlıyorumda güncelleme yapardık:P 5 günde biter sonraki ayı beklerdik,hey rhai amerikada fx eğitimine gitti...kulakları çınlasın:D
başarılar...dikkat banvit:P bitmesin:P
Çünkü ben flame riders zamanında 5 gblık veri yolu yetmedi!
üstelik manga çeviriyordum ozmanlar ki yaklaşık 2004-2005 ten söz ediyorum...eğer anime ise 10 günde limitiniz tükenebilir!
hatırlıyorumda güncelleme yapardık:P 5 günde biter sonraki ayı beklerdik,hey rhai amerikada fx eğitimine gitti...kulakları çınlasın:D
başarılar...dikkat banvit:P bitmesin:P
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
51 GB alan dosyaları host etmek için ve sınırsız veri yolu. Bir limitimiz yok yani, aşırı büyük olduğundan öyle demiyorum, yok.
Ayrıca istediğimiz kadar arttırma olanağımız da var.
Ayrıca istediğimiz kadar arttırma olanağımız da var.
GERGE- Yeni Üye
Çalışmalarınız da başarılar ,hayırlı olsun.Casshern Sins sizden takip edebilirim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Divxplayerdan izleyenlerin sıkı sıkıya takibe alması gereken bir grup olacaktır.
HD olarak yayınların çoğunu biz üstlendik ama yardım etmek isteyen herkese kapımız açıktır.
HD olarak yayınların çoğunu biz üstlendik ama yardım etmek isteyen herkese kapımız açıktır.
Altyapınız sağlammış. Hayırlı olsun. Keşke daha yüksek çözünürlüklü videolar kullansanız.
Hayırlı olsun.
Çalışmalarınızda başarılar...
Çalışmalarınızda başarılar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Seifukusha demiş ki:Altyapınız sağlammış. Hayırlı olsun. Keşke daha yüksek çözünürlüklü videolar kullansanız.
Divxplayer için max çözünürlüğü kullanıyor şuan, PAL olarak yayınlanacak bilecek en iyi görüntüyü veriyor.
HD olayını Türk Fansub olarak biz üstlendik artık.720p ve 1080p leride biz yayınlarız.
Hayırlı olsun, başarılar.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Siteyi fastservers sunucularında barındırabildiğinize göre cebiniz şişkin olmalı DDL dağıtım yapmanız gerçekten çok güzel umuyorum yaptığınız işler çeviri ve video kalitesi olarakta dağıtım yönteminiz kadar güzel olur.
Edit: Hesabı aldığınız aracı firmadaki fiyatları gördüm fastservers ın kendisi o fiyatlara satış yapmıyor gerçekten iyi denk getirmişsiniz.
Edit: Hesabı aldığınız aracı firmadaki fiyatları gördüm fastservers ın kendisi o fiyatlara satış yapmıyor gerçekten iyi denk getirmişsiniz.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
eee zaten site ve banvit(piliç)hızı güzel paralar ile sağlanıyor:D
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
GERGE- Yeni Üye
Teşekkürler.
İyi çalışmalar...
İyi çalışmalar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-ON, Eden of the East ve Guin Saga'nın yayınlanan tüm bölümleri çevrildi. Casshern Sins 02 çevrildi.
http://museifu.org/2009/04/27/solgun-koza/'da çevrildi ve yönetmeninin tüm eserleri çevrilecek. Pale Cocoon'u izlemenizi tavsiye ederim daha izlemediyseniz, bir bölümlük güzel bir OVA.
http://museifu.org/2009/04/27/solgun-koza/'da çevrildi ve yönetmeninin tüm eserleri çevrilecek. Pale Cocoon'u izlemenizi tavsiye ederim daha izlemediyseniz, bir bölümlük güzel bir OVA.
GERGE- Yeni Üye
Güncellemeler için teşekkürler ,ellerinize sağlık.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Pale Cocoon çok güzeldi.Çevirilmesi iyi olmuş, ellerinize sağlık.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Mizu no Kotoba çevrildi : http://museifu.org/2009/04/29/su-dili/
Bir kafede akşamlarını geçiren birkaç kişinin öyküsü. İki tane dedikodu yapan kız, iki tartışan adam, bir kitap kurdu ve kız arkadaşından yeni ayrılmış bir genç.
9 dakika kadar süren bir kısa film. Çevirmeye başlayacağımız Eve no Jikan (Havva’nın Zamanı)’a bir giriş olarak da görülebilir. Bu eserde ve gelecek olan Eve no Jikan’da Asimov etkileri görülüyor.
Güzel, sevimli birşey. Tavsiye ederim.
Bir kafede akşamlarını geçiren birkaç kişinin öyküsü. İki tane dedikodu yapan kız, iki tartışan adam, bir kitap kurdu ve kız arkadaşından yeni ayrılmış bir genç.
9 dakika kadar süren bir kısa film. Çevirmeye başlayacağımız Eve no Jikan (Havva’nın Zamanı)’a bir giriş olarak da görülebilir. Bu eserde ve gelecek olan Eve no Jikan’da Asimov etkileri görülüyor.
Güzel, sevimli birşey. Tavsiye ederim.
GERGE- Yeni Üye
teşekkürler anime serilerinin yanında bunun gibi filmlerin fansubunun yapılması çok güzel bitek siz ve cemis yapıyor ama umarım devam edersiniz
mizu ,su anlamına geliyor demekki
mizu ,su anlamına geliyor demekki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürleer bu filmlerin fansubu yapılınca çok mutlu oluyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-ON 05 çevrildi: http://museifu.org/2009/05/02/k-on-05-danisman/
GERGE- Yeni Üye
Teşekkürler
İyi çalışmalar...
İyi çalışmalar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Higashi no Eden 04 çevrildi: http://museifu.org/2009/05/03/higashi-no-eden-04-gercek-gerceklik-kurgusal-gerceklik/
GERGE- Yeni Üye
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
1 sayfadaki 4 sayfası