Code:Geass Knightmare Saçmalığı
+4
hione
SheaN
Exile Falcon
scoutcrawler
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Code:Geass Knightmare Saçmalığı
Bişi sorcam code:geass 'da önüne gelen hiç bilmeden knightmare kullanıyo nası oluyo bu
Lütfen cevaplayın
Lütfen cevaplayın
Geri: Code:Geass Knightmare Saçmalığı
Zaten ne yapılacağı baya belli farkettiğin gibi aletin içinde İki tane kol var sağa çek sola çek düğmeye bas o funnel tarzı şeyi fırlatsın falan filan.Zaten herkes çok harika kullanmıyor sonuçta belli başlı uzman pilotlar ustalıkla kullanıyor.Suzaku'nun karşısında çoğu pilotun nasıl çatır çatır düştüklerini görmüştük.Lelouch falan çok ezik kalıyordu.
Abi herşey knightmarelerde bitiyor kullancıya göre değişmiyor.Knightmare iyiyse olay bitti aldın savaşı
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
yaa knightmare lerle yaşanılan bi dünyada bisiklete binmek gibi bişi olsa gerek , bide denilenler çok doru kullanıcı var kullanıcı var , ayrıca Exile sonuna kadar katılıyorum lülüş son derece ezik bi pilotdu bana görede ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
lulu nun kabiliyeti pilot olması değildiki adam strateji adamı onun için koruması var zaten yoksa o konuda bi iddiası yok adamın suzakununda zeka olarak onla pek yarışabileceği söylenemez o da daha çok cesareti ve çevikliğiyle öne çıkıyordu hepsi birbirinden farklı yani ben ikisinide seviyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1)Ama toudou bi anda ilk knightmare gördüğü gibi çatır çatır sutherland kesiyo(ancak başta knightmare pilotı değil)
2)Madem basit makine neden lulu saniyede 240 tuşa basarak kontrol ediyo
Kimseye antitez sunmuyorum sadece merakımdan
Not:İş knightmare'da deil yürekte bitiyo kalen glasgow'la neler yapıyodu ilk bölümde
2)Madem basit makine neden lulu saniyede 240 tuşa basarak kontrol ediyo
Kimseye antitez sunmuyorum sadece merakımdan
Not:İş knightmare'da deil yürekte bitiyo kalen glasgow'la neler yapıyodu ilk bölümde
Şahla şah çekip maç kazanılabildiği , bir gecede binlerce giysi üretip ertesi gün hiç farkedilmeden gideceği yere götürülebildiği , yılda bir gün mayolarla derse girilen, vücudu 4-5 parça edilip de sonrasında hala birşey yokmuş gibi dolaşabilinen yada gaz çıkartarak Jüpiter'e seyehat yapılabilen animede ince detay aramayacaksın arkadaşım
Akuma_Blade- Moderator
Lelouch un kullanıdığı ile diğerlerini neden kıyasladın? Tamamen farklılar. Diğerlerinin hiç tuşa bastığını görmedim. Bu konuda Exile Falcon un söylediklerine katılıyorum.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Todou'nun knightmare pilotu olmadığını nereden biliyorsun? Sonuçta Japon büyük elçisinin bile koruyucu Knightmare'ları vardı.Adam büyük ihtimalle eski usta pilotlardan. Lelouch olayına gelince, 1000 tuşla kontrol dediğin olayda yaptığı şeyler saldırı değil farkettiysen.Orada başka ayarlar yapıyor.Saldırı planı çıkarıtıyor binanın planını giriyor vs.O ayarlamaları yaptıktan sonra da normal şekilde kullanıyor aleti kontrollerle.Ki Lelouch'un mechası farklı model olduğu için saldırı yapmadan önce de silahların yoğunluğunu kalkanları vs. de ayarlıyor.
Akuma_Blade demiş ki:Şahla şah çekip maç kazanılabildiği , bir gecede binlerce giysi üretip ertesi gün hiç farkedilmeden gideceği yere götürülebildiği , yılda bir gün mayolarla derse girilen, vücudu 4-5 parça edilip de sonrasında hala birşey yokmuş gibi dolaşabilinen yada gaz çıkartarak Jüpiter'e seyehat yapılabilen animede ince detay aramayacaksın arkadaşım
Senin dediğin de doğru Mao'nun elektrikli testere neydi be...
bunun adına anime diyoruz!trollenmeyelim:P....animede mantık aramak .........şimdi kibar olayim.MAntık aranmaz...Akumaya katılıyorum.
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
ona bakarsanız bırakın animeleri normal izlediğimiz dizilerde ve filmlerde sık sık gördüğümüz şu bilgisayar kullanma sahneleri kadar saçma sahneler yok ona bakarsanız , yaa adamlar çok pro lar heryere klavyeden kısa yol tuşları ile saniyeler içinde ulaşabiliyorlar yada bizler çok ilkeliz mouse denen gereksiz bişi kullanıyoruz sürekli ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
doğru diosun bi de adam biglobe'dan araştırma yaparken 10 saniye sonra britanya devlet sırlarını ele geçiriohione demiş ki:ona bakarsanız bırakın animeleri normal izlediğimiz dizilerde ve filmlerde sık sık gördüğümüz şu bilgisayar kullanma sahneleri kadar saçma sahneler yok ona bakarsanız , yaa adamlar çok pro lar heryere klavyeden kısa yol tuşları ile saniyeler içinde ulaşabiliyorlar yada bizler çok ilkeliz mouse denen gereksiz bişi kullanıyoruz sürekli ...
1 sayfadaki 1 sayfası