Hayranlık Duyduğunuz/Nefret Ettiğiniz Anime Kötü Karakterleri
+12
zhenya
meyday
özz
wiL-
Unde®kaN
FoRZa
DicLonius
Unde®minE
Akuma_Blade
sera myu
Seifukusha
scoutcrawler
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Hayranlık Duyduğunuz/Nefret Ettiğiniz Anime Kötü Karakterleri
Böyle bir başlık yoktu sanırım varsa söyleyin kapatıyım konuyu
Evet burada hayranı olduğumuz kötü karakterleri yazalım
Hayranlık Duyduklarım
Zeke-Shaman King
Kira-Death Note
Nefret Ettiklerim
Miss Rottenmeier-Alps no Bishoujo Hedi(Ya da diğer adıyla Dağlar Kızı Heidi)(Küçükken ben sinir oluyodum buna hep heidi'yi eziyodu)
Schneizel(Code:Geass)
Evet burada hayranı olduğumuz kötü karakterleri yazalım
Hayranlık Duyduklarım
Zeke-Shaman King
Kira-Death Note
Nefret Ettiklerim
Miss Rottenmeier-Alps no Bishoujo Hedi(Ya da diğer adıyla Dağlar Kızı Heidi)(Küçükken ben sinir oluyodum buna hep heidi'yi eziyodu)
Schneizel(Code:Geass)
Geri: Hayranlık Duyduğunuz/Nefret Ettiğiniz Anime Kötü Karakterleri
Hayranlık duymaya gerek yok bence, sonuçta bunlar insan yapımı.
Ama sevmediklerim var. H2O'daki ihtiyarı sevmem örneğin.
Ama sevmediklerim var. H2O'daki ihtiyarı sevmem örneğin.
evet güzel başlık açmışsın
enn çok hayranlık duyduğum kötü uchiha itachi
kyouya (ouran high school host club tamam shounen kötüleriyle karşılaştırılamaz ama ouranın kötüsüde okadar oluyor yaramazı diyelim yada sinsisi olabilir )
amaaa baccanodan kralını tanımam ordaki kötü heriflerin hepsi manyaktı
aaa bide sailor moon da safiri çok severdim ben siyah saçlı bi kötü vardı abisini çok seven abiside usagiye aşıktı falan ama sailor moon mantığında hiçbir insan düşmanda olsa kötü olmadığından oda kötü sınıfına girermi bilemicem ama neticede düşmandı ve severdik
sevmediğim kötü:
şu f.m.a
sevdiğimde çok kötü var ama niyeyse aklıma gelmedi halbuki gider kötüleri severim aslında yok ya hayır kötüleri sevmem karanlık tarafı olan iyileri severim (bknz: sasuke,kai,kyouya,kyo,L,zero pihuu uzar gider bu liste...) eveet böylece bu başlık sayesinde kendimi biraz daha tanımış oldum
enn çok hayranlık duyduğum kötü uchiha itachi
kyouya (ouran high school host club tamam shounen kötüleriyle karşılaştırılamaz ama ouranın kötüsüde okadar oluyor yaramazı diyelim yada sinsisi olabilir )
amaaa baccanodan kralını tanımam ordaki kötü heriflerin hepsi manyaktı
aaa bide sailor moon da safiri çok severdim ben siyah saçlı bi kötü vardı abisini çok seven abiside usagiye aşıktı falan ama sailor moon mantığında hiçbir insan düşmanda olsa kötü olmadığından oda kötü sınıfına girermi bilemicem ama neticede düşmandı ve severdik
sevmediğim kötü:
şu f.m.a
- Spoiler:
- kızını köpeğe çeviren heriften hiç haz etmiyorum
sevdiğimde çok kötü var ama niyeyse aklıma gelmedi halbuki gider kötüleri severim aslında yok ya hayır kötüleri sevmem karanlık tarafı olan iyileri severim (bknz: sasuke,kai,kyouya,kyo,L,zero pihuu uzar gider bu liste...) eveet böylece bu başlık sayesinde kendimi biraz daha tanımış oldum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Gundam 00'daki tüm "kötü" (?) taraftaki tipler hayran olunası insanlardır.
Akuma_Blade- Moderator
Bleach: Aizen benim canım ciğerimdir Aizen ve Gin için izliyorum ben Bleach'i o derece, tabi baya geriyim Bleach'te ama olsun şu ana kadar Bleach'te aşık olunası iki karakter Gin ve Aizen
Baccano: Oradaki bütün kötü karakterlere bayılıyorum ben, aslında kimin kötü kimin iyi olduğu pek belli olmuyor ama bana göre hepsi süper ((Ennis'i yaratan adam hariç ))
H2O: Hinata'ydı sanırım, Hinata'nın dedesinden nefret ediyorum, uyuz adam
FSN: Rider , squaw'ın etkisiyle de ayrı bir hayranlık duyarım kendisine..
Claymore: Priscilla.. (Şunu seviyorum diye sopa yiyodum )
FMA: sera myu'ya katılıyorum; ayrıca Envy'ye bayıılırım (adı beynime kazınmıştır.)
Death Note: Kira'nın zekasını, Yagami'nin karizmasını severim
Aklıma doğru düzgün karakter gelmiyor ama en uçuk kaçık kötü karakterlere bayılırım açıkçası, böyle arka planda olan karakterler benim en sevdiğim karakterler; en ön planda olanlar en nefret ettiğim karakterlerdir
Baccano: Oradaki bütün kötü karakterlere bayılıyorum ben, aslında kimin kötü kimin iyi olduğu pek belli olmuyor ama bana göre hepsi süper ((Ennis'i yaratan adam hariç ))
H2O: Hinata'ydı sanırım, Hinata'nın dedesinden nefret ediyorum, uyuz adam
FSN: Rider , squaw'ın etkisiyle de ayrı bir hayranlık duyarım kendisine..
Claymore: Priscilla.. (Şunu seviyorum diye sopa yiyodum )
FMA: sera myu'ya katılıyorum; ayrıca Envy'ye bayıılırım (adı beynime kazınmıştır.)
Death Note: Kira'nın zekasını, Yagami'nin karizmasını severim
Aklıma doğru düzgün karakter gelmiyor ama en uçuk kaçık kötü karakterlere bayılırım açıkçası, böyle arka planda olan karakterler benim en sevdiğim karakterler; en ön planda olanlar en nefret ettiğim karakterlerdir
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya adamlar dünyayı yıksın death note'a isim yazsın ama Bayan Rottenmeier Heidi'ye böyle davranmasın
(Not:Code:Geass'ın küçük bir ayrıntısının Heidi'den çalıntı olduğunu biliyor muydunuz?
Nunnally'e Clara dersek [tekerlekli sandalyeye biniyor] ve de Bakıcısının adına bakarsak [Miss Rottenmeier ---->Miss Rohmeier] bu çalıntılığı anlayabiliriz
(Not:Code:Geass'ın küçük bir ayrıntısının Heidi'den çalıntı olduğunu biliyor muydunuz?
Nunnally'e Clara dersek [tekerlekli sandalyeye biniyor] ve de Bakıcısının adına bakarsak [Miss Rottenmeier ---->Miss Rohmeier] bu çalıntılığı anlayabiliriz
Böyle bi başlık açmışsın bak iyi oldu^^ Bende diyordum içimdeki karakterleri dökeyim=)
En sevdiklerim:
-Yagami Light>Zekasıyla, çekiciliğiyle olsun her yönden çok sevdiğim bir karakter Light. Bence anime aleminde "tek" diyebileceğim(iz) karakterlerden biri. (Death Note)
-Zen>Duruşuyla ve sözleriyle bir nevi beni etkilemiş karakterlerden biri Zen. Shaman King' e yakışmayan bir karakter ama olsun.(Shaman King)
-Lucy>Nick'm üstünde açıklamama gerek yok sanırım=) (Elfen Lied)
-Zange>Aslında Zange kötü bir karakter değil ama, kardeşine yaptıkları vs. düşünürsek anime içinde biraz kötü rolü oynuyor gibi. (Kannagi)
Sevmediklerim:
-L/Ryuuzaki>Evet şaşırtıcı ama ben L yanlısı bi insan değilim. Aksine animede olan olaydan sonra sevindim bile...(Death Note)
-Yoshitaka>Tamamiyle "abaza" diye nitelendirebilecek bir karakter. Evine gelen 2 kızı kendi kölesi yapmak istemesi ve onlara istediği sözü geçirmesi beni ciddi anlamda rahatsız etti. (He Is My Master)
-Sekai>En nefret ettiğim karakterlerin başında, bir numara. Makato' u normal bir çocukken "Special Training" mantığı ile Makato' u tamamen bir abazaya çeviriyor ve ortalığı berbat ediyor.(School Days)
En sevdiklerim:
-Yagami Light>Zekasıyla, çekiciliğiyle olsun her yönden çok sevdiğim bir karakter Light. Bence anime aleminde "tek" diyebileceğim(iz) karakterlerden biri. (Death Note)
-Zen>Duruşuyla ve sözleriyle bir nevi beni etkilemiş karakterlerden biri Zen. Shaman King' e yakışmayan bir karakter ama olsun.(Shaman King)
-Lucy>Nick'm üstünde açıklamama gerek yok sanırım=) (Elfen Lied)
-Zange>Aslında Zange kötü bir karakter değil ama, kardeşine yaptıkları vs. düşünürsek anime içinde biraz kötü rolü oynuyor gibi. (Kannagi)
Sevmediklerim:
-L/Ryuuzaki>Evet şaşırtıcı ama ben L yanlısı bi insan değilim. Aksine animede olan olaydan sonra sevindim bile...(Death Note)
-Yoshitaka>Tamamiyle "abaza" diye nitelendirebilecek bir karakter. Evine gelen 2 kızı kendi kölesi yapmak istemesi ve onlara istediği sözü geçirmesi beni ciddi anlamda rahatsız etti. (He Is My Master)
-Sekai>En nefret ettiğim karakterlerin başında, bir numara. Makato' u normal bir çocukken "Special Training" mantığı ile Makato' u tamamen bir abazaya çeviriyor ve ortalığı berbat ediyor.(School Days)
DicLonius- Süper Animeci
Benim sevmediğim karakterlerden birisi FMA'daki
- Spoiler:
- Kızını ve karısını Chimera'ya dönüştüren pis insan.
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Diclonius iyi hatırlattı;
Sekai , Makoto :twisted:
Sekai , Makoto :twisted:
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sevdiğim; Lenalee başta olmak üzere Lavi, Rosairo+Vampire kızları(cadıyı saymıyorum ), Winry, Edward, Onizuka!!!!, Inoue, Yoh, Matsumoto, Hitsugaya, Urahara...
Sevmediğim; O pis insanı ben de sevmiyorum...
Sevmediğim; O pis insanı ben de sevmiyorum...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kötü karakter dedik herkes saydı bütün karakterleri
İmzamdaki şahsiyete de bayılıyorum ayrıca
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Kötü karakter dedik herkes saydı bütün karakterleri
İmzandaki şahsiyete şahsen bende bayıldım... (Spoiler olarak konan 1.)
DicLonius- Süper Animeci
Winry, gönül isterdi ki normal koyayım ama kasıyormuş, spoiler'a koyayım dedim squaw'ın tavsiyesiyle
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
nefret ettiğim kesinlikle ve değişmez kanımca uchiha sasuke
en sevdiklerim de ouran dan tamaki-king fujioka haruhi
ve tabiki GANTZ dan kei-chan :7c: onizuka sensei yide unutmayalım
ne cok sevdiğim warmış
en sevdiklerim de ouran dan tamaki-king fujioka haruhi
ve tabiki GANTZ dan kei-chan :7c: onizuka sensei yide unutmayalım
ne cok sevdiğim warmış
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
en sevdiğim kötüler d.gray-man' deki noah ailesi (çok tehlikeliler ama bi o kadar da sevilesiler)
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Buraya birşey yazıcı değildim ama "özz" Noah ailesi deyince dayanamadım. Sevmek mi bilmem ama şimdiye kadar izlediğim animeler içinde daha karizmatik kötülere rastlamadım. İzlerken kaybetmelerini kesinlikle istemiyordum. Bunun için en karizmatik kötüler adında bir konu bile açmaya niyetliydim.
-Mikk Tyki,
-Kamelot Road,
-Lulu Bell
favorilerim.
-Mikk Tyki,
-Kamelot Road,
-Lulu Bell
favorilerim.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hasta oldugum tek kotu adam final fantasy a.c. daki Sephiroth. (ki asıl olay şimdiye kadar en sevdigim oyunlardan biri olan final fantasy 7 ye dayanmakta...)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sephiroth bir zamanlar iyiydi bilir misin?????
ben ezelden final fantasy manyağıyım nasıl bilmem (o one winged angel hep kulaklarımda çınlar benim)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yahu allah kahretsin gözlerim doldu hakikatten. Konuya girmeden önce bir bayıklık vardı, "şimdi biri diyecek sasuke, diğeri pain felan..." diye düşündüm.
Ama bir bakıyorum, noah'dan sepiroth'a kadar kaliteli villain'ler sayılmış. Gözüm açık gitmem.
En sevdiğim villain... Ben çoğu villain'i severim. Villain-fan'ımdır hatta. Umm, D.Gray Man'dan noah ailesi gerçekten de popüler, sevilesi. Ardından ilk esas favorim Orochimaru. Hemen sonracığıma, sephiroth severim. Sizin de öyle uzun kılıcınız olsun, anlarsınız. asdasd
Psikopat sınıfı villainler favorim'dir. Şimdi nasıl sayayım hepsini...
Kendimi severim mesela. Herhangi bir seride yer alsam siz de severdiniz. asdfsd
Ama bir bakıyorum, noah'dan sepiroth'a kadar kaliteli villain'ler sayılmış. Gözüm açık gitmem.
En sevdiğim villain... Ben çoğu villain'i severim. Villain-fan'ımdır hatta. Umm, D.Gray Man'dan noah ailesi gerçekten de popüler, sevilesi. Ardından ilk esas favorim Orochimaru. Hemen sonracığıma, sephiroth severim. Sizin de öyle uzun kılıcınız olsun, anlarsınız. asdasd
Psikopat sınıfı villainler favorim'dir. Şimdi nasıl sayayım hepsini...
Kendimi severim mesela. Herhangi bir seride yer alsam siz de severdiniz. asdfsd
bide baccano daki karakterlerin (sonuçta hepsi kanunen suçlu) ayrımsız (o ihtiyar hariç) hepsini severim özellikle Ladd ve Vino
edit;ova daki graham ı unutmuşum
edit;ova daki graham ı unutmuşum
En son zhenya tarafından C.tesi 9 Mayıs - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benim de yaptığıklarını en sevmediğim karakterlerden biri Casshern oldu aslında başkarakter ama yaptıkları affedilmez bişi
Ama sempatimi de kazandı
Ama sempatimi de kazandı
Hayranlık duyduklarım;
-Baccano karakteleri diyorum ve de tabiki şu yaşlı adam hariç ^^
Baccano da özellikle de takım olarak sevgilisiyle beyaz giyen karakter vardı ve de sevgilisine ''ÖLeceksen ölümün benim elimden olmalı'' diyen karakter ^^
-Gılgamesh,Rider,Caster,İlya (Hepsi diyebilirim =PP) = Fate/Stay Night
-CC = Code Geass...Bence kötüydü Geass verimesi başlı başına bir kötülük insanlara =D
-Bonten = Amatsuki
Nefret Ettiklerim;
-Ayashi No Ceres'te bu meleğin yer yüzünde kalması için kaftanını çalan karakter
-Madam Poliniac ve de Rosalie'nin kız kardeşi vardı kötüydü Jeanne mıydı unuttum =(... = Rose Of Versailles
-Baccano'daki yaşlı adam
-Baccano karakteleri diyorum ve de tabiki şu yaşlı adam hariç ^^
Baccano da özellikle de takım olarak sevgilisiyle beyaz giyen karakter vardı ve de sevgilisine ''ÖLeceksen ölümün benim elimden olmalı'' diyen karakter ^^
-Gılgamesh,Rider,Caster,İlya (Hepsi diyebilirim =PP) = Fate/Stay Night
-CC = Code Geass...Bence kötüydü Geass verimesi başlı başına bir kötülük insanlara =D
-Bonten = Amatsuki
Nefret Ettiklerim;
-Ayashi No Ceres'te bu meleğin yer yüzünde kalması için kaftanını çalan karakter
-Madam Poliniac ve de Rosalie'nin kız kardeşi vardı kötüydü Jeanne mıydı unuttum =(... = Rose Of Versailles
-Baccano'daki yaşlı adam
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sorulurmu ya
Tabi ki Death Note'dan Yagami Raito ( KIRA )
Yaptıkları hem iyi hemde kötü şeylerdi ama müyhiş bir hayranlık uyandırıyodu insanda..
Tabi ki Death Note'dan Yagami Raito ( KIRA )
Yaptıkları hem iyi hemde kötü şeylerdi ama müyhiş bir hayranlık uyandırıyodu insanda..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Ben Rigardo'yu unuttum Claymore'dan hayran olduklarım listesinde...
Öyle bir yaratık nasıl unutulur,en iyi uyanmış varlık *_*....
Öyle bir yaratık nasıl unutulur,en iyi uyanmış varlık *_*....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası