Fansublara anime dvd kapakları basalım
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Fansublara anime dvd kapakları basalım
Arkadaşalar Madem animeleri cd,dvd ye basıyoruz.güzel paylaşımlarınıza dvd kapağı yada Dvd üstüne yanma
yoluyla baskı yapabilir ve arşivlerinize koyabilirsiniz,böylece arama derdinizde (umarım) son bulur.Daha link bulursam bu ilk mesajda paylaşırım...
http://www.freecovers.net/browse/anime_dvd/22.a.html
yoluyla baskı yapabilir ve arşivlerinize koyabilirsiniz,böylece arama derdinizde (umarım) son bulur.Daha link bulursam bu ilk mesajda paylaşırım...
http://www.freecovers.net/browse/anime_dvd/22.a.html
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Fansublara anime dvd kapakları basalım
site cok güzel ama zannetmiyorum DVD arşivi yapan vardır çünki zahmetli iş gerçekten bu yüzden harici HDD daha yönelme var ama şu olabilir arkadaşlarımıza anime gönderirken kargo ile bir kıyak yapıp veyada güzel durması için kullanıla bilinir. ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
var var teşekkürler.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dvd üzerine nasıl görüntü yazılıyor peki bilen biri anlatsın merak ettim!? ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Lightscribe denen DVD veya CD alabilirsin. Tabi CD-DVD yazıcının Lightscribe özelliği olması lazım. Varsa eğer, siyahın tonlarıyla baskı yapabilirsin.
Renkli baskı işini ben bir ara kurcalamıştım. Boyumu aşacak bir iş. Adamlar kaç adet diye soruyorlar, firma ismi, numarası falan istiyorlar. Büyük çalışıyorlar yani. Fiyat olarak ne isteniyor bilmiyorum.
Renkli baskı işini ben bir ara kurcalamıştım. Boyumu aşacak bir iş. Adamlar kaç adet diye soruyorlar, firma ismi, numarası falan istiyorlar. Büyük çalışıyorlar yani. Fiyat olarak ne isteniyor bilmiyorum.
İyi oldu bu, emindim zaten zahmetli birşey olduğundan bende dvd üzerine renkli yazıcı ile baskı yapılıyordur heralde demiştim.
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası