Sizi en çok heyecanlandıran anime sahneleri ve bölümleri
+5
Animvader
zhenya
scoutcrawler
sera myu
Ryoko Yoichi
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sizi en çok heyecanlandıran anime sahneleri ve bölümleri
Buradan sizi en çok heyecanlandıran anime bölümlerini ve sahnelerini spoiler içinde burdan paylaşabilirsiniz. Umarım böyle bi başlık daha önceden açılmamıştır ama göremedim baktığım kadarı ile.
Bugün izlediğim One Piece'den
Bugün izlediğim One Piece'den
- Spoiler:
- Zoro ile Mr.1 savaşı gerçekten nefes kesici idi. Özellikle Zoro'nun ölümek üzereyken hiç bir şeyi kesememe mantığını anlıyıp, çeliği kesebilmesei harikaydı Genen olarak gelecek bölümler daha heyecanlı olucak gibi
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Sizi en çok heyecanlandıran anime sahneleri ve bölümleri
- Spoiler:
- slam dunk ı izlerken çok heyecanlanırdım bi maçı 10 bölümde anlatırlardı ama cidden heyecanlanırdın yani hele o heyecanın kahkahaya dönüştüğü sahneler varki tadından yenmez sakuraginin gorile bastığı smaç külttür mesela buna örnek
ondan sonra narutoda itachi ve sasukenin kavgası çok iyi olacak
full metal panic 2.sezonda sousuke ye chidoriyi bırakması için emir verdiklerinde gösterdiği tepki beni baya heyecanlandırmıştı
ya shoujolarda çok heyecanlanıyorum ben acayip gaza geliyorum mesela ouranda ikizlerin olduğu yerler sonra finalinde tamakinin haruhiyle köprüden atladığı yer yada fruits baskette kyonun utana sıkıla tohruyla konuşması yada special a de mesela bi çok heyecanlandığım sahne oluyor yada junjou romanticada orda zatn çok var sayamam şimdi shoujolarda ne olcağı belli olmuyor ama shounenlerde ana karakter bi savaş yapıyor biliyorsunki ölmeyecek kazanacak bi heyecanı kalmıyor o yüzden beni savaşlardan çok yapılan konuşmalar daha doğrusu işin dram kısmı heyecanlandırıyor ama şunuda söyleyim animeyle ilgisi olmasada lostun 4.sezonunda desmond ın eski sevgilisini telefonla aradığı sahne vardı ya 5.bölüm olması lazım hayatımda hiçbişeyi okadar heyecanla izlemedim ayakta izlemiştim o bölümü
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Spoiler vermiycem nası olsa Code:Geass'ın 2 sezonunun her bölüm sonu beni heyecanlandırıyordu
Death Note da Kira nın ray pember in nişanlısını kandırdığı bolüm..ki tam olarak heycanlanma diyememde(aptal oldum bi anada) o animeye çok tutulmuştum ... her hafta çıktığı gibi indiriyordum bolümlerini...Öncesinde mangasını okumuş olmama rağmen...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Death Note'da son bölümde sahte kiranın Nel'in adını deftere yazdıktan sonra 40 kadar sayarken sanki ben ölcekmişim gibi soğuk soğuk terlemem.
Animvader- Mesaj Sayısı : 5
School days de valla anlataa miicam burda...
Yanlış anlamayın iğrençti...
Yanlış anlamayın iğrençti...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya valla spoiler'A koy Animvader sayende death note'un sonunu da öğrendim yane
orihime'nin m.s'ye geldiği zaman aizenin orihimeye kımıl kımıl yaklaşması. illet oldum, yüreğim ağzıma geldi.
ünlem- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
Tengen toppa gurren lagan 8.bölümden sonra izliyenler baksın
- Spoiler:
- Kamina öldükten sonra simon'un gaz alıp feci hareketler yapması,savaşları ve nia ile olan ilişkisi beni çok heycanlandırdı. Hatta 15.bölümden sonra biraz ileriye sardıklarında zamanı simon ve nia'nın büyük halini görünce şoke oldum ayrıca son bölümde yaptıkları "TENGEN TOPPA GURREN LAGANN" olayı beni çoşturdu
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Fate Stay Night 14. bölüm
Aslında kutuya koymama bile gerek yok, bölümün adını duyan herkes anlamıştır ama...
Hangisini saysam bilemiyorum. Şu an aklımda bütün sahneler birbirine girmiş durumda. Ama Lockon ve Tieria için pek çok sahnede "Koççum benim beeeee!" diye nara atmışlığım var.
Code Geass R2
NANA'da bizimkiler ilk kez Tokyo'da sahneye çıktıklarında.
Aslında kutuya koymama bile gerek yok, bölümün adını duyan herkes anlamıştır ama...
- Spoiler:
- Archer'ın Berserker'le olan mücadelesi kadar gaza getirici sahne var mıdır? Aaaah ah, o şiirine başlar ya:
I am the bone of my sword...
Ah Archer ah, aşık olunacak adamsın.
- Spoiler:
- Tam her şey bitmişken, Shirou birden güç bulur ve Avalon'u çağırır.
Hangisini saysam bilemiyorum. Şu an aklımda bütün sahneler birbirine girmiş durumda. Ama Lockon ve Tieria için pek çok sahnede "Koççum benim beeeee!" diye nara atmışlığım var.
Code Geass R2
- Spoiler:
- Lulu ve Suzaku'nun birlikte FLEIJA'yı yok ettikleri sahne
Bir de en sonda Lulu tahtındayken karşıdan Zero çıkınca "Ne oluyoruz? durumuna düşmüştüm.
NANA'da bizimkiler ilk kez Tokyo'da sahneye çıktıklarında.
1 sayfadaki 1 sayfası