genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
3 sayfadaki 40 sayfası
3 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
bölümleri indirmekle mesşgulum ilk sezonunu.Bu kadar söyleme üzerine bende başlamaya karar verdim.Ama tabi ilk sezonu 2-3 günde bitirmeyi düşünüyorum o yüzdende hepsinin inmesini bekliyorum.Tabi ki xxxHolic
Türkçe olarak izliyceğim için mutluyum umarım severim, birde haftaya Ikko Tousen'e başlamyı düşünüyorum
Türkçe olarak izliyceğim için mutluyum umarım severim, birde haftaya Ikko Tousen'e başlamyı düşünüyorum
Lordcha tavsiye etmiyorum Ikkitousen'i. Hani aşırı derecede artık
b....'u çıkarılmış ecchi'yi geçtim üzerine adam gibi aksiyon da yok.Ben
biraz dövüş biraz da güzel kız(moe~ ) görürüm diyerek başlamıştım.Ama sadece güzel kızlardan ibaretti ki
çok sıktı beni.Dövüşlerin yalnızca başladığını görüyoruz sonra sahne
atlıyor ve bitmiş olduğunu gösteriyor.Senaryo desen Üç Krallık
döneminin günümüze uyarlanmış hali.Bunu nasıl önerebilirim diye
düşünüyoru...hmmm... ecchi manyağıysanız olabilir He bir de 2.sezonunu izlemek istiyorsanız.Onda aksiyon biraz daha bol ve senaryo biraz daha oturaklı.
b....'u çıkarılmış ecchi'yi geçtim üzerine adam gibi aksiyon da yok.Ben
biraz dövüş biraz da güzel kız(moe~ ) görürüm diyerek başlamıştım.Ama sadece güzel kızlardan ibaretti ki
çok sıktı beni.Dövüşlerin yalnızca başladığını görüyoruz sonra sahne
atlıyor ve bitmiş olduğunu gösteriyor.Senaryo desen Üç Krallık
döneminin günümüze uyarlanmış hali.Bunu nasıl önerebilirim diye
düşünüyoru...hmmm... ecchi manyağıysanız olabilir He bir de 2.sezonunu izlemek istiyorsanız.Onda aksiyon biraz daha bol ve senaryo biraz daha oturaklı.
Ben ecchi'yi komedi ile birleştiğinde seviyorum ağırlıklı olarak(to love-ru gibi).Onun harici sırf ecchi üstüne kurulmuş animeleri sevmiyorum.Ikko Tousen'i de düşünmemin nedeni.Geçen hafta şansıma onun oyununu indirmemdi(ps2).Oyunu gayet güzel bir dövüş oyunu olduğundan ve karakterlerin görünüşlerinide sevdiğimden animesininde güzel olduğunu düşünmüştüm.İşin aslı direk aklıma Tengeu Tenge geldi(pek sevmedim onuda,ama neyse).Zaten şu an dragon ball'ı indirmekle meşgulüm,29 dayım.Kolay değil tabi 153 bölüm rapidden 2 parçada indirmek her birini :)Güzel uzun serileri seviyorum.Ikko Tousen'i senin sözlerin üzerine indirmeme kararı aldım doğrusu.Yani sırf ecchi'ye sarılmışlarsa zaten komedi unsuru zayıflar ve buda kötü olur.Ben şimdilik dragon ball,k-on,fma2 ve xxxholic e bakıyım (iniyorlar)
Komedi unsuru çok az.Sanki komik bir seri gibi durmasına rağmen olaylar oldukça ciddi biçimlerde gerçekleşiyor.Tam bir fan service animesi başka bir şey değil
Ikko Tousen Ecchi den Biraz Fazla Kacıyo Diyebilirim Ben Bir kac bölümünü izledim ama sıkıldım tabi belli bir yeden sonra bana göre gitmiyo konu ilginc Ama Ecchilik Biraz Yüksek.
Eğer Ciddi Ecchi Düşük Bir Anime İsteyenler varsa bu tarzda Tenjou Tenge Var onu rahatlıkla izleyebilirler ^^
Eğer Ciddi Ecchi Düşük Bir Anime İsteyenler varsa bu tarzda Tenjou Tenge Var onu rahatlıkla izleyebilirler ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Tenjou Tenge'de sonradan saçmalaşıyor ve ilgi çekiciliğini kaybediyor.2.ci sezonu tr ye çevrilmeye başlayınca hemen shakugan no shana'ya başlıycam ama.Bazılarının oyunları iyi olurken animeleri kötü,animeleri iyi olurken oyunları kötü.
Shakugan no shana- animesi iyi - ps2 oyunu kötü
haruhi suzumiya- animesi iyi - ps2 oyunu kötü
Ikko Tousen - ps2 oyunu iyi
Fma - hem animesi hemde oyunları iyi (ps2)
dragon ball- hem animesi hemde oyunları iyi(ps2)
Shakugan no shana- animesi iyi - ps2 oyunu kötü
haruhi suzumiya- animesi iyi - ps2 oyunu kötü
Ikko Tousen - ps2 oyunu iyi
Fma - hem animesi hemde oyunları iyi (ps2)
dragon ball- hem animesi hemde oyunları iyi(ps2)
Baccano'ya başladım. Daha önceden neden izlememişim bu seriyi ben? Baya güzelmiş.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
3 bölüm izledim daha. İlk başlarda aklı karışıyor insanın karakterler fazla olunca. Sonra yavaş yavaş olaya girince alışıyorsun.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
ilk 6 bölüm sorular 7'den itibaren cevaplar diyebiliriz Baccano için.Harika bir animedir.
İyi görüntü kalitesine sahip ve komedi ağırlıklı bir animeyi tercihg ederim aslında.Önerebilicek var mı?
+L+ demiş ki:Eğer Ciddi Ecchi Düşük Bir Anime İsteyenler varsa bu tarzda Tenjou Tenge Var onu rahatlıkla izleyebilirler ^^
Bununla kastettiğin az ecchi'li felan mı? Tenjou Tenge'nin, ikkitousen'e yakın derecede bir ecchi'si vardır.
Tenjou Tengenin sadece ecchi ve dövüş sanatlarından oluştuğunu söyleyebilirim hatta ilk 2 bölümü izliyenler ne demek istediğimi anlıcaktır...İlerde komedide oluyor tabikide...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:İyi görüntü kalitesine sahip ve komedi ağırlıklı bir animeyi tercihg ederim aslında.Önerebilicek var mı?
Yiğit Midori No Hibi izlemediysen bence en kısa zamanda izlemelisin; o kadar ki hem ecchi hem de komedi unsuru bu kadar çok yakışan bir anime görmedim;bir ecchi bu kadar zevkli izlenemezdi bence;çok cici bir anime'ydi özellikle Midori'nin parmak kız modundaki halleri unutulamaz o seriyi izleyenler için....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
code geass 2 hakkında
- Spoiler:
- Burda konuşmak daha mantıklı sanırsam.Şimdi lelouch un ölmediğini söyleyenler varda ben yaşadığını ispatlayıcak bişeye rastlamadım varmı rastlayan .link falan versin plzzz
En son zhenya tarafından Perş. 30 Nis. - 21:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar spoiler' e dikkat edelim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bunu direk serinin senaristi söyledi. (mesajlarımızda spoiler kullanalım ve gereken mesajları düzeltelim)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de geçenlerde gif görmüştüm ama o en son sahneden;
- Spoiler:
- CC'nin arabasını kullanan kişiyi Lulu olarak gösteriyordu ?
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
oke mi ? spoiler kullandım .....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler.
Code Geass R2'yi İng ve Tr altyazı ile iki kez izledim. 10 üzerinden *10 verdim. Ne zamandır konuşmamıştım iyi oldu...
Code Geass R2'yi İng ve Tr altyazı ile iki kez izledim. 10 üzerinden *10 verdim. Ne zamandır konuşmamıştım iyi oldu...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o deilde bu kara no kyoukai nin 6. bolum ne zaman geliyo ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
damardan yakaladın beni .
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hastayım o seriye...
En son zhenya tarafından Perş. 30 Nis. - 21:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yanlız değilsin .Çıktı galiba da ing'ye çevrildi mi bilmiyorum. İyi ki hatırlattın bir araştırayım.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok beyler daha çıkmadı 6.film.Ben de sıkı Kara No Kyoukai fanlarından biriyim avatar ve imzamdan anlayabileceğiniz gibi.Bu konuda sürekli araştırma, takip halindeyim.Çıkınca haber veririm size de
3 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
3 sayfadaki 40 sayfası