Rapidshare
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Rapidshare
buraya premium upload nasil yapcaz rapid upload programi önceden çalisiyordu takir takir atiyoduk ama simdi baglanmiyor program. siteden acconta girdikten sonra upload a tikliyom 2 tane veya fazla gönderdimmi baglanti hatasi diyor göndermiyor tek tek anca gönderebiliyom bide resimde ki gibi yaziyor premium a transfer diyom kullanici adi istiyor yaziyom su intimate midir nedir tikliyom transfer basarili diyor ama hala status da normal download yaziyor. birde upload hizimi nasil düsürebilirim bu konuda yardimci olabilirmisiniz. devamli upload yapabilirim ozaman
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Rapidshare
Birden fazla dosyayı birlikte göndermeyi denemedim, bir şey diyemeyeceğim. Dosyanın yanında "Normal Download" yazması gayet doğaldır, ki orada ya "normal download" yazar, ya da "direct download" yazar. Direct download yazıyorsa, o dosyayı indirmek isteyen kişi, premium hesaba sahip olmasa dahi hiç beklemeden dosyayı indirir. Ama bunun hesabı sana kesilir, her indirilişte senin rapid puanların veya trafficshare'in azalır. "Premium download" diye bir şey zaten yazmaz. Dosyaların zaten premiuma transfer olmuş durumda, tekrar tekrar transfer etmene gerek yok.buraya premium upload nasil yapcaz rapid upload programi önceden
çalisiyordu takir takir atiyoduk ama simdi baglanmiyor program. siteden
acconta girdikten sonra upload a tikliyom 2 tane veya fazla gönderdimmi
baglanti hatasi diyor göndermiyor tek tek anca gönderebiliyom bide
resimde ki gibi yaziyor premium a transfer diyom kullanici adi istiyor
yaziyom su intimate midir nedir tikliyom transfer basarili diyor ama
hala status da normal download yaziyor. birde upload hizimi nasil
düsürebilirim bu konuda yardimci olabilirmisiniz. devamli upload
yapabilirim ozaman
sağolasin peki upload hizini nasil düzenliyebilirim en fazla beli bi hiz limit i ayarlayabilirmiyim ?
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Hız limitini iyice düşürmek istiyorsan internetini kasman lazım
örn:
-10 tane flash oyun aç
- 2-3 video çalıştır.
- 1-2 download yaparken
direk upload a başla
örn:
-10 tane flash oyun aç
- 2-3 video çalıştır.
- 1-2 download yaparken
direk upload a başla
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Limit sınırlama yok vecitasan. Neden sınırlamak istiyorsun ki ? Zaten başka bir yerden download yapıyorsan upload hızın direkt düşüyor, bant genişliği dosya indirmeye ayrılıyor otomatik olarak.
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası