tanışalım
+15
edemirci44
mortifera
mikan sacura
kordiseps
yuuki_cross
Squaw
meyday
lafolya
Ryoko Yoichi
özz
spartiate
WalkRie
scoutcrawler
Desire
altınkalp
19 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
tanışalım
selmlar ben altınkalp siteye yeni katıldım bana yardımcı olabilirmisiniz
altınkalp- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Geri: tanışalım
Selam hoşgeldin
hangi konuda yardım almak istiyorsun biraz daha açık yazar mısın? yapabileceğimiz bir konu ise menuniyetle yardımcı olabiliriz sana ^^
hangi konuda yardım almak istiyorsun biraz daha açık yazar mısın? yapabileceğimiz bir konu ise menuniyetle yardımcı olabiliriz sana ^^
Hoşgeldin..Sana tabi ki de yardımcı oluruz... Sadece ne konuda olduğunu söyle
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
hoşgeldin!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tanışalım ama kendini pek tanıtmamışsın
Ben Uğur ^^
Ben Uğur ^^
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin. daha açıklayıcı yazarsan yardımcı oluruz
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin,
"bana yardımcı olabilirmisiniz" cümlesi anime serilerinde gördüğüm japonların kendilerini tanıtırken kullandıkları bir kalıp gibi kullanıldı herhalde.
"bana yardımcı olabilirmisiniz" cümlesi anime serilerinde gördüğüm japonların kendilerini tanıtırken kullandıkları bir kalıp gibi kullanıldı herhalde.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu mantıklı aslına bakarsan
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin Altınkalp,hoş vakit geçirmen dileklerimizle....
Yardımcı olacağımıza emin olabilirsin her konuda ^^
Yardımcı olacağımıza emin olabilirsin her konuda ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hosgeldın gel gel basına bela aldın bagımlısı yaparız senı bu sıteye sen ne ıstedgnı söle yetr yardm ederız sana
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ooo yuukinin elin düştüysen işin zor...
Ama ii insanlar da var. Hoşgeldin...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ve o iyi insanlardan biride benim . asıl sen kordiden uzak dur bu oğlan farkına varmadan ayağını kaydırır adamın benden sölemesi bide gıcıktırkı sormaaa. ama ben ölemiyim ah ahkordiseps demiş ki:Ooo yuukinin elin düştüysen işin zor...
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:ve o iyi insanlardan biride benim . asıl sen kordiden uzak dur bu oğlan farkına varmadan ayağını kaydırır adamın benden sölemesi bide gıcıktırkı sormaaa. ama ben ölemiyim ah ahkordiseps demiş ki:Ooo yuukinin elin düştüysen işin zor...
" Ah ! Bir kemik daha düştü..."
Neden sürekli dilek tutuyorsun sen ya xD
Kordiseps intikamını aldıımm xD
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
kemıkmı yınemı bna tekrar tekrar mı aynı seyı dıyorsun. zaten sıtedekıler bısey anlamadı sadece dun msndekıler analdı.yanı pek ıntıkam olmadı 8) .walk olum ben seni parcalarım yha millete rezıl ederım senı. öle bi dedikodu cıkarırırmkı sıtede banlanmakla kalmassın aklın durur ona göre ayagını denk al neler yapabilecegımı tahmın bıle edemezsın
Ruh Hali :
hoşgeldin altınkalp sitede iyi vakit geçirmen dileyiyle.
mikan sacura- Isınan üye
Ruh Hali :
Hoşgeldinnnn
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
ilk olarak özürdileyerek başlamak istiyorum aceleyle yazılmış bir mesaj görüldüğü gibi bayağı bi aceleli ben altınkalp nickmin anlamı altın; iyi ve yakışıklı olmamakla altın kadar etrafına elektrik veren ya da vermeye çalışan altın kadarda sağlam kişiliğe sahip bir karakterim kalpte;benim iyiniyetim ve vicdanımı temsil eder.kötü yanımsa kendimi beğemiş olmak diye bilirim.Televizyondan ne kadar anime seyredebilirm ki bildiğimiz sıradan SAMURAY X,DRAGON BALL,AVATAR,BEYBLADE, DİJİMON birde sayarsak pokemon sizden istediğim yardıma gelince yetersiz anime seyretmiş olmak ve kaçırdıklarımı bilmek birde sitede dolaşmakta zorlanıyorum galiba
altınkalp- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Hoşgeldin.Yavaş yavaş forum sitemize ısınırsın.Projelerimizden faydalanıp farklı animeler seyredebilirsin.Ayrıca hangi animeyi nerden indirebilecegini de rahatlıkla bulabilirsin.Sitemizde eğlenmen ve paylaşman dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
altınkalp demiş ki:ilk olarak özürdileyerek başlamak istiyorum aceleyle yazılmış bir mesaj görüldüğü gibi bayağı bi aceleli ben altınkalp nickmin anlamı altın; iyi ve yakışıklı olmamakla altın kadar etrafına elektrik veren ya da vermeye çalışan altın kadarda sağlam kişiliğe sahip bir karakterim kalpte;benim iyiniyetim ve vicdanımı temsil eder.kötü yanımsa kendimi beğemiş olmak diye bilirim.Televizyondan ne kadar anime seyredebilirm ki bildiğimiz sıradan SAMURAY X,DRAGON BALL,AVATAR,BEYBLADE, DİJİMON birde sayarsak pokemon sizden istediğim yardıma gelince yetersiz anime seyretmiş olmak ve kaçırdıklarımı bilmek birde sitede dolaşmakta zorlanıyorum galiba
seve seve yarıdım ederiz sana dilediğin herşeyi box tan veya pm den sorabılırsın tekrara hosgeldınn
öhüm öhüm öncelıkle VAMPİRE KNİGHT I İZLEMENI TAVSİYE EDERİM 2 sezonda super 2. sezonda zaten ipler tam kopyo olaylar süper müzik süper e çizimlerde süper izle izle sen bu anımeyi
Ruh Hali :
Yuuki başka izlediğin anime oldumu senin
Claymore, Death Note, Fullmetal Alchemist, Tengen Toppa Gurren Lagann daha uygun tercihler olabilir
Claymore, Death Note, Fullmetal Alchemist, Tengen Toppa Gurren Lagann daha uygun tercihler olabilir
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kötüsün meyday 4gb kotayla ancak bu olur ama manga baaya okudum. ve merak etme 15 e yakın anımem kargoda anıme kaynagı abiciğim gonderyor hehe catla olummmeyday demiş ki:Yuuki başka izlediğin anime oldumu senin
Ruh Hali :
Altınkalp üzülme ben de 6 ay önce senin gibiydim sonra digi
Kira die bi çocuk var hrkesi öldürüyo maymun gibi bir dedektif de onu yakalamaya çalışıo dedi o gün bugündür anime manyağı oldum
Death Note izle Code:Geass saniyesinde başla ve bitirmeye bak ve de Sailormoon seyretmedin mi hiç??? Hemen izle ve bitir
Kira die bi çocuk var hrkesi öldürüyo maymun gibi bir dedektif de onu yakalamaya çalışıo dedi o gün bugündür anime manyağı oldum
Death Note izle Code:Geass saniyesinde başla ve bitirmeye bak ve de Sailormoon seyretmedin mi hiç??? Hemen izle ve bitir
En son scoutcrawler tarafından Paz 17 Mayıs - 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
aramıza hoşgeldin altınkalp sitemizde iyi vakit geçireceğinden eminim yardım konusunda elimizden gelen herşeyi yaparız buna kuşkun olmasın
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası