Bahar Temizliği..
+16
S.Tensei
meyday
FoRZa
Desire
Squaw
Seifukusha
spartiate
Devonie
AnTiOkSiDaN
Hitokiri
aoshi
Unde®minE
RoMe
scoutcrawler
bluetear
WalkRie
20 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Bahar Temizliği..
Benim tek bir isteğim var... Okadar çabalayıpta elde ettiğimiz post'lar bir çırpıda silmemeniz arkadaşlar..
Önerim ise şu:
Forumun En altına "Geçmiş" adlı bi konu tarzı bişiy açın.. Eskiyen tüm mesajlarımızı Adminler oraya taşısınlar...Hem Forum temiz durur, hem de mesajlarımız silinmez...
Not: Açıkçası mesajlar silinirse tekrar rahat bi Isınan Üye den başlıcam ondan, hiç istemiyorum mesajların silnmesini
Önerim ise şu:
Forumun En altına "Geçmiş" adlı bi konu tarzı bişiy açın.. Eskiyen tüm mesajlarımızı Adminler oraya taşısınlar...Hem Forum temiz durur, hem de mesajlarımız silinmez...
Not: Açıkçası mesajlar silinirse tekrar rahat bi Isınan Üye den başlıcam ondan, hiç istemiyorum mesajların silnmesini
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Bahar Temizliği..
aynen ya emeklerim gidiyor
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bunu burada tartışmaya açtım Admin'ler de bi göz gezdirsin..
Ha eğer sitede yer kaplıyo okadar space'imiz yok diyosanız....
Ben sizin için yönetim panelinde bir iki oynamayla 100mb alanı 500mb yapabilirim
Ha eğer sitede yer kaplıyo okadar space'imiz yok diyosanız....
Ben sizin için yönetim panelinde bir iki oynamayla 100mb alanı 500mb yapabilirim
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Neden ki bunu önemsiyorsunuz, çok post yapmanız size bir artı getirmiyorki. Ayrıca kimsenin dönüp bir daha bakmayacağı yüzlerce binlerce post neden sitenin veri tabanında yer işgal etsinki.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Aslında emekten kasıt öylesine muhabbetten başka birşey değil, mesajlar da o kadar önemli değil benim için ama , yine de adminlerin düşüneceği bir olay sonuçta
Edit: Beyazm a aynen katılıyorum
Edit: Beyazm a aynen katılıyorum
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şöyle bişey yapmak mümkün mü? Anime dışı sohbet bölümünde mesaj sayısı artmasın ( aslında mesaj sayısı diye birşey olmasa daha iyide). Böylece mesaj sayım azaldı derdide olmaz.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Özür dilerim ama ben katılmıyorum... Mesaj artı getirir bence.. Nekadar mesaj okadar Experiece benim için..
Yeni bir üyeye yardım ederken farkımız belli olsunen azından.
Sorun yer işgal etmesi ise ben dediğim gibi ufak bi hack yapabilirim veritabanında...
Ben yinede mesajlarımızın eksilmesini istemiyorum.Hiç bir değeri olmasa bile onları yaarken emek veriliyor...
Sorun yer işgal etmesi ise ben dediğim gibi ufak bi hack yapabilirim veritabanında...
Ben yinede mesajlarımızın eksilmesini istemiyorum.Hiç bir değeri olmasa bile onları yaarken emek veriliyor...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
WalkRie demiş ki:Özür dilerim ama ben katılmıyorum... Mesaj artı getirir bence.. Nekadar mesaj okadar Experiece benim için..
121872182718721 mesaj atmış bir üye ile 1 mesaj atmış üye aynıdır ! Hiç bir farkları yoktur !
En güzeli toptan mesaj sayısını kaldırmaktır.
Aynen katılıyorum, dikkat et çoğu üyenin 100 küsür mesajı bile yoktur ama 19283018 mesajlı üyeden daha çok deneyim sahibi olabilir.. Mesaj sayısını kaldırmak gibi birşey mümkün müdür bilmiyorum ama en azından Sohbet-Muhabbet bölümünde yazılan mesajlar, mesaj sayısına etki etmesin ..
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Mesaj sayısının az ya da çok olması bir şeyi değiştirmez. Yeni bür üyeye yardım ederken "farkının belli olmasını" istiyorsan; düzgün ve işe yarar bilgi yazarsın olur biter. Sadece geyik olan, herhangi bir bilgi içermeyen mesajlar silinsin gitsin. Kimse bu mesajlardan bir şey öğrenemez. Az mesaj hem forumu daha düzenli, temiz gösterecektir.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
ben sparti ye rakip olcaktım en büyük hayalim buydu hayalimi elimden almayın
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence çok gereksiz bir uygulama az ama öz mesajdan yanayım ben. Kim boş mesajlar ister ki? Tabii çok mesajla siteyi ele geçirmek istiyorsanız tamam derim saygı duyarım. asdf
Devonie- Isınan üye
beyazm demiş ki:Neden ki bunu önemsiyorsunuz, çok post yapmanız size bir artı getirmiyorki. Ayrıca kimsenin dönüp bir daha bakmayacağı yüzlerce binlerce post neden sitenin veri tabanında yer işgal etsinki.
aynen bende katılıyorum. yani 1000 mesaj olmuş kilitli bir "günaydın millet" topiğini kimsenin gidip okuyacağını zannetmiyorum
Mesaj sayısı bir yana, eskiyen başlıkların çöpe taşınması mantıklı geldi bana.
Bence mesaj sayısının fazlalığının bir önemi yok ki çok mesaj sayısı değil bence yazılanların derinliği önemli ki bizim eğlence amaçlı katıldığımız Konu Dışı bölümündeki başlıklarda özellikle dönüpte okumaya gerekecek bir şey göremiyorum ben o an'lık güzel sohbetler yapıyoruz ama silinmesinde bir sakınca görmüyorum ki kilitli başlıkları da kimse dönüp de baştan sona okumaz bence...
Yani ben bu temizlik olayını destekliyorum açıkçası,önemli olan mesaj sayısı değil birbirimizi anlayabilmek,güzel paylaşımlar yapabilmek ve de saygı ve sevgi ortamında güzel dostuklar kurup,elimizden gelen yardımı birbirimize yapabilmek o yüzden de kirliliğe yol açabilecek her türlü konu silinip kilitlenebilir....
Önemli olan burda ki sahip olduğumuz huzur ve birbirimizi anlayış diyorum ben....
Yani ben bu temizlik olayını destekliyorum açıkçası,önemli olan mesaj sayısı değil birbirimizi anlayabilmek,güzel paylaşımlar yapabilmek ve de saygı ve sevgi ortamında güzel dostuklar kurup,elimizden gelen yardımı birbirimize yapabilmek o yüzden de kirliliğe yol açabilecek her türlü konu silinip kilitlenebilir....
Önemli olan burda ki sahip olduğumuz huzur ve birbirimizi anlayış diyorum ben....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence bide mesaj sayısına göre animecilik seviyesi kaldırılmalı eninde sonunda 1000 mesaj olcam hiper animeci yazcak ama benden 10 kat fazla anime izleyen 20 mesajlı adama yazık olmuyo mu?
çok haklısın eger mesaj sayılarını yükseltmek istiyorsanız sohbet dışında bi konuyu seçip konuya uygun cevaplar verebilirsiniz.beyazm demiş ki:Neden ki bunu önemsiyorsunuz, çok post yapmanız size bir artı getirmiyorki. Ayrıca kimsenin dönüp bir daha bakmayacağı yüzlerce binlerce post neden sitenin veri tabanında yer işgal etsinki.
Unde®minE demiş ki:Aynen katılıyorum, dikkat et çoğu üyenin 100 küsür mesajı bile yoktur ama 19283018 mesajlı üyeden daha çok deneyim sahibi olabilir.. Mesaj sayısını kaldırmak gibi birşey mümkün müdür bilmiyorum ama en azından Sohbet-Muhabbet bölümünde yazılan mesajlar, mesaj sayısına etki etmesin ..
Öyle bir şansımız yok..
En son WalkRie tarafından Çarş. 13 Mayıs - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:beyazm demiş ki:Neden ki bunu önemsiyorsunuz, çok post yapmanız size bir artı getirmiyorki. Ayrıca kimsenin dönüp bir daha bakmayacağı yüzlerce binlerce post neden sitenin veri tabanında yer işgal etsinki.
aynen bende katılıyorum. yani 1000 mesaj olmuş kilitli bir "günaydın millet" topiğini kimsenin gidip okuyacağını zannetmiyorum
ozaman o topic'i kaldırın benim dediğim gibi GEÇMİŞ adlı bi klasöre taşıyın.. olsun bitsin...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Mesaj için olmadık takla atanları kınıyorum
Kınnnnnnnnnnn!!!!
Şaka bir yana sohbet muhabbet arkadaşların dediği gibi mesaj sayısına etki etmesin bir seviye kriteri olacaksa başka bir şey olsun yane
Kınnnnnnnnnnn!!!!
Şaka bir yana sohbet muhabbet arkadaşların dediği gibi mesaj sayısına etki etmesin bir seviye kriteri olacaksa başka bir şey olsun yane
scoutcrawler demiş ki:Mesaj için olmadık takla atanları kınıyorum
Kınnnnnnnnnnn!!!!
Abi olmuyo öyle bişiy.. Hayatında hiç mi PHP,SetBB denen bişiy duymadın
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Duymadım var mı ^^ forumum var ama kod olaylarından anladığım tek şey MSDOS'da Bot CD: yazabilmek cahilim yane bu konuda ve saklamıyorum
O da iyi bunun için seninle dalga geçicek değiliz hepimiz o yollardan geçtik...
.com'lu site olsa belki bunu halledebiliriz ... Ama Free Forum ( Halk dilinde PAtlak Site ) Burası..
.com'lu site olsa belki bunu halledebiliriz ... Ama Free Forum ( Halk dilinde PAtlak Site ) Burası..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Onu biliyom da forum oldğunu buranın ^^
Bence o zaman rep geri gelsin ^^' vaktinde çok itiraz ettim ama bahar temizliğinden iyidir bence tabii son karar adminlerimizin
Bence o zaman rep geri gelsin ^^' vaktinde çok itiraz ettim ama bahar temizliğinden iyidir bence tabii son karar adminlerimizin
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası