hayrına bi el atın şu işe..
+3
spartiate
Susano'o
doumeki
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
hayrına bi el atın şu işe..
bir filmden birkaç dakikalık konuşmayı kesip onu ses dosyası haline getirmem lazım..
nası yaparm o işi..???
nası yaparm o işi..???
Geri: hayrına bi el atın şu işe..
sanırım virtualdub ile rahatlıkla yapabilirsin
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
kullandığın videonun divx-xvid olduğu varsayımıyla;
gerekli alet edavat: virtual dub
virtual dub açılır... file-open kısmından videomuz açılır... video ve audio seçeneklerine girilip "direct stream copy" seçilir
ardından aşağıdaki kaydırma çubuğu yardımıyla aradığımız konuşmanın olduğu yere gidilir. başlangıç noktası bulunduğunda <- benzeyen yere tıklanır(içi dolu, siyah renkte)... daha sonra konuşmanın bitiş yeri bulunur ve burada da -> benzeyen yere tıklanır(evet içi dolu, siyah olan)
daha sonra file kısmına girilip save wav seçeneğinden ses dosyamız kaydedilir... afiyet olsun
gerekli alet edavat: virtual dub
virtual dub açılır... file-open kısmından videomuz açılır... video ve audio seçeneklerine girilip "direct stream copy" seçilir
ardından aşağıdaki kaydırma çubuğu yardımıyla aradığımız konuşmanın olduğu yere gidilir. başlangıç noktası bulunduğunda <- benzeyen yere tıklanır(içi dolu, siyah renkte)... daha sonra konuşmanın bitiş yeri bulunur ve burada da -> benzeyen yere tıklanır(evet içi dolu, siyah olan)
daha sonra file kısmına girilip save wav seçeneğinden ses dosyamız kaydedilir... afiyet olsun
heeey sparti...
beni pek sallamadın sonrasında ama tamam yaptım saolasın..
adminim biliom art arda msj yazmak olmaz ama teşekkür etmemişim.
teşekkürler mdd3000 ve sparti.
doumeki demiş ki:heeey sparti...
erroru neden verdi ve sen nasıl başardın neyse geçmiş olsun doumeki
ya bilmimom.
xvid olan bi video da mesela olmadı.ama başka video da oldu
xvid olan bi video da mesela olmadı.ama başka video da oldu
fazlı, ben sana daha kolay bir yol söyleyim. Avidemux programını indir makineye ve kur.
http://downloads.sourceforge.net/avidemux/avidemux_2.4.4_win32.exe
Aç programı, videonu at içine. kesip atılacak yerleri kesip at. Kalan yeri de "dosya-kaydet-videoyu kaydet" diyerek kaydedebilirsin. Virtualdubmod gibi, videoyu baştan kodlamadığı için şipşak hazırlıyor. Sonra total video converter kullan, "video ile sesi böl" seçeneğini seç, sonra dosyayı seç. Sesi hemen bölecektir.
Total video converter indirmek için:
http://rapidshare.com/files/209134415/Total_Video_Converter_3.11.rar
http://downloads.sourceforge.net/avidemux/avidemux_2.4.4_win32.exe
Aç programı, videonu at içine. kesip atılacak yerleri kesip at. Kalan yeri de "dosya-kaydet-videoyu kaydet" diyerek kaydedebilirsin. Virtualdubmod gibi, videoyu baştan kodlamadığı için şipşak hazırlıyor. Sonra total video converter kullan, "video ile sesi böl" seçeneğini seç, sonra dosyayı seç. Sesi hemen bölecektir.
Total video converter indirmek için:
http://rapidshare.com/files/209134415/Total_Video_Converter_3.11.rar
Ben de bir yol söyleyeyim:
Gom Player açılır (Bilgisayarda yoksa, kurulur.) İstenilen video açılır, daha sonra video üzerindeyken ters tıklanılarak menü penceresi açılır. Bu pencereden sırasıyla audio>advanced audio capture menüsüne gelinir. Tıklamadan sonra karşımıza çıkan pencerede capture format istenirse değiştirilebilir. (wav formatındaki dosyalar bayağı büyük yer kaplarken ogg formatındakiler çok az yer kaplamakta.) Sonrasında Start'a basılır ve ses kaydı başlar. İstenilen kayıt yapıldığında da durdurulur. Dosya kayıt yeri söz konusu pencereden öğrenilebilmektedir.
Gom Player açılır (Bilgisayarda yoksa, kurulur.) İstenilen video açılır, daha sonra video üzerindeyken ters tıklanılarak menü penceresi açılır. Bu pencereden sırasıyla audio>advanced audio capture menüsüne gelinir. Tıklamadan sonra karşımıza çıkan pencerede capture format istenirse değiştirilebilir. (wav formatındaki dosyalar bayağı büyük yer kaplarken ogg formatındakiler çok az yer kaplamakta.) Sonrasında Start'a basılır ve ses kaydı başlar. İstenilen kayıt yapıldığında da durdurulur. Dosya kayıt yeri söz konusu pencereden öğrenilebilmektedir.
Ooooh fazlı bi çok çözüm ortaya atıllmışş...
Artık bana da şu AŞK ve GURUR filminin o piyanoli sahnesini kesersin..
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
neee senmı kordı gozlerımmı bana ıhanet edyro yoksa benmı dogru duydum ınanmam valla realıst mühendistin haniiikordiseps demiş ki:Ooooh fazlı bi çok çözüm ortaya atıllmışş...
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası