Tudem'den Türkçe Mangalar
+2
scoutcrawler
bluetear
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tudem''den Türkçe Mangalar
Daha önce Yalınayak Gen'i Türkiye'ye getiren Tudem'den 3 yeni yapım daha raflarda: Queenie Chan'den Okuldaki Sır, Kazu Kibuishi'den Tılsım ve Erin Hunter'dan Savaşçılar adlı mangalara Türkçe olarak kitapevlerinden ulaşabilirsiniz.
kaynak AGT
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Tudem'den Türkçe Mangalar
İyiymiş sonunda yalınayak gen dışında mangalara da başladılar
ama galiba tudemde bunlar çocuk bölümünde geçio
ama galiba tudemde bunlar çocuk bölümünde geçio
niye ki eminmisin
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yani öle biliom en azında yalınayak gen öle çünkü fuarda falan çocuk bölümüne koymuşlardı
"bluetear" seni böyle haberlerle görmek ne güzel . Teşekkürler...
Yalınayak Gen'i (Barefoot Gen) sadece çocuklara hitap eden bir eser olarak düşünmek bu eserin kendisini ve verdiği mesajlari anlamamak olur. Hangi bölüme konursa konsun her yaşa uygundur...
Yalınayak Gen'i (Barefoot Gen) sadece çocuklara hitap eden bir eser olarak düşünmek bu eserin kendisini ve verdiği mesajlari anlamamak olur. Hangi bölüme konursa konsun her yaşa uygundur...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Barefoot Gen' in mangası anime filmindeki gibiyse onu çocuk bölümüne koymaları hata olmuş. çocukların psikolojileri bozulacak.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Doğrud dedikleriniz ama biliyonuz bütün animeler çocuk saatinde yayınlanırken (MTV hariç) bu yapılanlar bile takdire şayan çocuk bölümünde olsa bile
yok yaw çocuk olarak geçmiyor mangada 15 yaş sınırı var ama alacak olanların çocuk olduğunu düşünüp sonuçta çizgi roman ya satışını azaltmamak için oraya koymuşlardır yada fuardada raflara dizerken bakmışlardır çizgi roman direk çocuk bölümüne koymuşlardır tudem eğer çocuk olarak görseydi çevirdiği 3 mangadan biri korku olmazdı ama ben bugün dosta gittim daha çıkmamıştı ne zaman çıkacak acaba yaw
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dost kitabevinde olur mu ki Sera Myu?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bence vardır çünkü ben tudemin ilk mangasınıda ordan aldım yani tudemin yayınları zaten var orda bunuda mutlaka getirirler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kız sera ben sana şeyi sorcaktım:
Bu Ankarada anime T-shirtleri satan bi yer biliyo musun?
Bu Ankarada anime T-shirtleri satan bi yer biliyo musun?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok yahu nerde hani olurda rast gelirsen tesadüfen bulursun ama şöyle söyleyim çocuk t-shirtlerinde var mesela git rus pazarına bulursun 3-4 ytl ye pokemon falan öyle şortlar var dahada garibi bigün babamla metroya gitmiştik bi baktım mavi bi çanto üstünde naruto falan var dedim heralde yanlış görüyorum gittim çantaya baltım ciddi ciddi naruto sakura falan var üstünde altındada afacan çocuk gibi bi şey yazıyordu kızılaydada yok yani senin istediğin tarzda yok olsa ben hemen alırdım zaten ama internetten falan sipariş edebilirsin yada bulursan öyle bi yer banada haber ver
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Pokemon mu! Rus pazarı mı?
Naruto yu ben izlemedim. Şu ana bana hiç bişey ifade etmiyo...Afacan çocuk olayı komikmiş ama.
Ben de bilmiorum ama sanki bi ara Lord Cha öyle bi yerden bahsediodu... Ona bi sormak lazım.
Naruto yu ben izlemedim. Şu ana bana hiç bişey ifade etmiyo...Afacan çocuk olayı komikmiş ama.
Ben de bilmiorum ama sanki bi ara Lord Cha öyle bi yerden bahsediodu... Ona bi sormak lazım.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya ben bugün gidip baktım mangalara çizimlerinin mangayla pek bi alakası yok açıkcası ve güzelde değil zaten tılsım renkli basılmış diğer kedili olanında çizimleri çok kötüydü kedi zaten yani insan falan biraz geri planda ve iyi çizilmemiş chi's sweet home gibi ama orda chi acayip sempatik bişeydi burda öyle bi durum söz konusu değil okuldaki sırı aldım okudum şimdi bunun çizimleride winx cluba benziyor ama fena değil gerildim en azından okurken kötünün iyisi diyelim yani tudemin yalınayak genden sonra böyle mangalar çıkarması çıkarılabilecek onca güzel manga varken tuhaf
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bence Naruto'Yu çevirsinler anime nedir bilmeen çocuk gibi Shaman King'deki buzlu çocuğun kardeşi mi bu? sorusuyla alınır (gerçekten narutoyu gören bütün millet aynı şeyi dio)
ya narutoyu çevirmek kasar bikere daha manga kültürü bile oluşmamışken bitmemiş ve uzun bi mangayı çeviremezler ben bunları biraz ortamı yoklama gibi görüyorum kısa serileri çevirerek satışlarına falan bakıp ona göre ilerdeki çıkacak mangalara karar verebilecek olabilirler bide telif hakları falan varsa bu işin emin değilim ama bi narutoyla şimdi çevirdikleri mangalar için parasal anlamda arada uçurum vardır ayrıca naruto gibi bi manga çevrilecekse bunun reklamı yapılmalı tvde gösterilmeli ki bunlar yapılırsa dehşet tutulur eminim buda tudemin yapabileceği bişey değil ama yinede daha iyi mangalar en azından mangaya benzeyen mangalar seçebilirlerdi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@sera myu yukardaki msjında kötünün iyisi demişssin eğer beğendiysen ve gerçekten güzelse söyle ona göre almayı düşünüyorum
bu arada hikayesi insanı geren bir hikaye mi?
bu arada hikayesi insanı geren bir hikaye mi?
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yok yadiyorum ya 3 ünün arasında en iyisi evet geriyor ama manga idare eder bak ne yap bence biliyormusun megavizyon varmı oralarda varsa git megaizyona al eline mangayı otur orda oku beğenirsen alırsın
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şimdi gördüm yazdığını
megavizyon yok ama nt var oraya da bu hafta içinde bakarım
megavizyon yok ama nt var oraya da bu hafta içinde bakarım
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası