Malkav İzmir\'den bildiriyor;
+13
Ryoko Yoichi
lafolya
Squaw
J.Blade
Voodoo_Baby
spartiate
Desire
sakura hime
özz
bluetear
kordiseps
scoutcrawler
Malkav
17 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Malkav İzmir''den bildiriyor;
Son zamanlarda artan anime ve manga ilgim yüzünden muhattap olma şansı bulduğum bu işin birkaç veteranı sayesinde burayı da bulabildim. Scroll down yapa yapa bitmeyen forum sayfası yüzünden biraz gözüm korksa da aslında çeşitlilik ve bolluk ilgimi çekti diyebilirim. Şahsım adına anime-manga terazisinde ağırlık anime kefesinde olduğu için sanırım manga konusunda siz kendi aranızda kaynatırken ben bu denizden kaşık kaşık alabildiğimi alırım eheh. Bana aşina olanlara "Naber len?" deme cüretini gösteriyor, olmayanlara ise selam ediyorum.
Hülasa, bu "hülasa" kelimesini kullanabileceğim bir cümle kurmak için gerekli ortamı oluşturmaya çalışıyordum ve başardım. Son olarak kendimi tebrik ediyor ve susuyorum.
Pardon susamıyorum, sevdiğim animeleri de yazmalıymışım. İzlediklerim içerisinden beğendiklerimi sıralayayım o halde. Trigun, Wolf's Rain, Serial Experiments : Lain, Azumanga Daioh, Fullmetal Alchemist, Elfen Lied, Cowboy Bebop, Great Teacher Onizuka, Rozen Maiden, Noir, Welcome to NHK, Samurai Champloo, Hellsing ve Full Metal Panic diyebilirim sanırım.
Hülasa, bu "hülasa" kelimesini kullanabileceğim bir cümle kurmak için gerekli ortamı oluşturmaya çalışıyordum ve başardım. Son olarak kendimi tebrik ediyor ve susuyorum.
Pardon susamıyorum, sevdiğim animeleri de yazmalıymışım. İzlediklerim içerisinden beğendiklerimi sıralayayım o halde. Trigun, Wolf's Rain, Serial Experiments : Lain, Azumanga Daioh, Fullmetal Alchemist, Elfen Lied, Cowboy Bebop, Great Teacher Onizuka, Rozen Maiden, Noir, Welcome to NHK, Samurai Champloo, Hellsing ve Full Metal Panic diyebilirim sanırım.
En son Malkav tarafından Salı 19 Mayıs - 17:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Malkav- Mesaj Sayısı : 14
Geri: Malkav İzmir\'den bildiriyor;
Hoşgeldin ben de Cihat!
YAlnıız benim merak ettiğim olay Türkiyede animeyi sadece bu gevrekçiler mi izlioo?
Ne çok İzmirli oldu yaa!
YAlnıız benim merak ettiğim olay Türkiyede animeyi sadece bu gevrekçiler mi izlioo?
Ne çok İzmirli oldu yaa!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
izmirliler çoğaldı da izmirli deilki malkav nerden çıkardın kordi
hoşgeldin malkav
ne güzel animeler izlemişsin T_T
hoşgeldin malkav
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldin!!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin formumuzda eğleneceğinde ve bir sürü yeni animeyenle tanışacağından eminim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Gevreği tatmış mı tatmış... Benim gözümde İzmirlidir artık..
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:Gevreği tatmış mı tatmış... Benim gözümde İzmirlidir artık..
Herşeyi de ama öle deme gevrek zten güzel diilki nerde karaköy simit nerde o arada fark var
bluetear demiş ki:izmirliler çoğaldı da izmirli deilki malkav nerden çıkardın kordi
hoşgeldin malkav
Ehm yooo, doğma büyüme İzmirli'yim. İzmirlilerin niye bu kadar çok olduğuna değinirsek. Malumunuz İzmir yaz aylarında turbo fırın moduna giren bir şehir, bu yüzden olumsuz hava koşulları nedeniyle her şeyden çabucak sıkılan İzmirlilerin her tür konuya el attığını, bu yüzden de sadece anime forumlarında değil, her türlü ortamda bolca bulunabildiğini düşünüyorum.
Önemli not: Bu teori de benzer sıcaklıktaki bir İzmir gününde üretilmiştir, eksik yanlarını yüzüme vurmayınız.
Ha bu arada, Death Note da izledim yahu, sonu çok dandik bağlandığı için sevmiyorum :p
Death Note sevmiyo musun???Bilen bilir DN sevmiom diyenin karşısında Ryuk'a dönüşüyorum :twisted:
İşin şakası Code:Geass izledin mi her gelene bu iki soruyu sorumyom da
İşin şakası Code:Geass izledin mi her gelene bu iki soruyu sorumyom da
Code Geass'ı da izledim. Bana Death Note'u andırdı epey, güzel denebilir. Ama "I'm the justice incarnate" modeli protagonistleri ve mechaları sevmiyorum. Bir tek C.C'ye canım feda
merhaba hoşgeldin aramıza malkav ayrıca sevgili forum ahalisi, şu anda forumda bornovalı patlaması var, ciddi anlamda şaşırmaktayım bende
O zaman sen Toradorayı izzle...
Hiç kaçırma derim....
Hiç kaçırma derim....
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Malkav demiş ki:Code Geass'ı da izledim. Bana Death Note'u andırdı epey, güzel denebilir. Ama "I'm the justice incarnate" modeli protagonistleri ve mechaları sevmiyorum. Bir tek C.C'ye canım feda
Ama orada iş mecha'da diil fikirdeydi ve de bana da DN'i andırdı Suzkucumusun yoksa Lulucu mu?
Burdada mı sen ya Bıktım bıktım.
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin Malkav! İzmirli'ler her geçen gün artıyor
J.Blade- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Wuuuu...Malkav süpersin hemen üye olmana sevindim,iyi ki de geldin ve de hoşgeldin....
Burda da saat 3.e doğru gelseydin İkna kabiliyetimin gazabına uğramış arkadaşlarımdan birisi olma şereifndesin sen de
Hmmmm..Ayrıca da gerçekten mennun oldum burda da görünce seni,hoşgeldin kesinlikle...
Death Note hayranlığı olmayanlardan biriyim ben de CC olayına gelince burdaki arkadaşlar bilir CC hayranlığımı
Spike forever o_O
Burda da saat 3.e doğru gelseydin İkna kabiliyetimin gazabına uğramış arkadaşlarımdan birisi olma şereifndesin sen de
Hmmmm..Ayrıca da gerçekten mennun oldum burda da görünce seni,hoşgeldin kesinlikle...
Death Note hayranlığı olmayanlardan biriyim ben de CC olayına gelince burdaki arkadaşlar bilir CC hayranlığımı
Spike forever o_O
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin dün fazla konuşamadık ama gözün korkmasın
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Selam, hoş geldin Ben Uğur
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hoşgeldinnn.
mikan sacura- Isınan üye
Ruh Hali :
hoşgeldin
(hehe izmirliler çok yaşasın ^^)
(hehe izmirliler çok yaşasın ^^)
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
İzmirliler çok yaşasın mı
İstanbul Banzai(Digi gel artık Chatbox'a)
İstanbul Banzai(Digi gel artık Chatbox'a)
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası