Konu Taşıma İşlemleri
+2
scoutcrawler
Akuma_Blade
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu Taşıma İşlemleri
Bugünden itibaren yerine ait olmayan birçok konu tarafımdan, olması gerektiği yere taşınmıştır. (Özellikle başta Anime oyunları ile normal oyunlar, normal filmler ile uzakdoğu filmleri ayrıldı ve olması gerektiği yere taşındı) Eğer açtığınız konuya aştığınız yerde ulaşamıyorsanız bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Taşıyan kişi bensem yardımcı olurum.
Akuma_Blade- Moderator
Geri: Konu Taşıma İşlemleri
Tamam bakiim konulara
Ve de mod olmuşsun ii çalışmalar
Edit:FF7 Anime Oyunlarına taşınmış FF Anime Oyunu değildir Eğer bahsettiğiniz Advent Children ise o Oyun Animesidir
Ve de mod olmuşsun ii çalışmalar
Edit:FF7 Anime Oyunlarına taşınmış FF Anime Oyunu değildir Eğer bahsettiğiniz Advent Children ise o Oyun Animesidir
Final Fantasy I-XIII tüm hepsi Anime tarzı oyundur.Square Enix zaten Anime tarzı olmayan oyun hiç üretmemiştir.
O zaman sınıflandırma ona göreyse tamam ama orada devşirme oyunlar yazmıo mu?
Evet Anime Oyunları kısmı biraz dengesiz olmuş. Red Alert 3 falan var. Red Alert 3 %100 Amerikan yapımı bir oyun. Ayrıca Normal Oyunlar bölümünde Silent Hill var.
o galiba forumda normal oyunlar olmadığı zamandan kalma ve de orası anime tarzı oyun mu yoksa animeden devşirme oyun bölümü mü biri açıklasın
Orası bildiğin anime oyunları bölümü... Japon yapımı olup tıpa tıp anime görsellerini içeriyorsa bilki o anime oyunudur...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Ama anime oyunu ve oyun aniesi farklı şeyler mesela pokemon anime oyunu diil oyun animesidir geliş-gidiş farklı
scoutcrawler demiş ki:Ama anime oyunu ve oyun aniesi farklı şeyler mesela pokemon anime oyunu diil oyun animesidir geliş-gidiş farklı
Yanılıyorsun.... Pokemon gibi eski ve kalitesiz(bana göre tabi) bir anime yerine herkesin depresyona girdiği school days animesi bir oyun animesidir... Sonunu istediği gibi uydurabilirler...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Polemik oluşturmak istemem ama Pokemon'un son sezonlarındna birisinde Pokemon'lara özel bir tür çörek hazırlıyorlar sürekli dönen bir kazan içinde. Aynı ay içinde DS için çıkan bir Pokemon oyununda dönen kazanda çörek hazırlama gibi yan quest'ler var. (Dönme süresi ve tadı ayrı ayrı Pokemon'lara farklı bonuslar veriyordu hatta)
Akuma_Blade- Moderator
Forumda bir şeylerin değiştiği hissediliyor. Emek sarfeden yönetici ve moderatörlerimize teşekkürler.
1 sayfadaki 1 sayfası