ecursed ^^
+6
Squaw
stratospheregirl
özz
vecitasan
Desire
ecursed
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ecursed ^^
1-
- Spoiler:
- Spoiler:
- -
- Spoiler:
- Spoiler:
En son ecursed tarafından Çarş. 8 Tem. - 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: ecursed ^^
İlk yorum benden olcak ama birazdan resmini küçültüp ekleyecem ilk olarak
Yorumumu pk çok kişi kaldıramaz bilgin olsun öncelikle ^^ göğüslerde bi bozukluk var göze hoş gelmeyen sanırım kızın sağ koluna giden göğüs çizgisini çok uzatmışsın kollarda bir sorunu yok gayet güzel çizilmiş bunların dışında kızın sağ yanağını biraz keskin çizmişsin oval olsaydı daha hoş dururdu aaa şimdi bakarken göğüsteki sorunun kaynağını gördüm belde sorun varbeli biraz daha kavisli çizersen eger bir sorun kalmaz ortada belin nasıl durucağını benim da sayfamdan çizimlerime bakarak anlayabilirsin yada elim alçıdan çkınca ben resmin üzerinde gösterme yapabilirim ^^
Başarılarının devamını dilerim.
Sevgiler.
Yorumumu pk çok kişi kaldıramaz bilgin olsun öncelikle ^^ göğüslerde bi bozukluk var göze hoş gelmeyen sanırım kızın sağ koluna giden göğüs çizgisini çok uzatmışsın kollarda bir sorunu yok gayet güzel çizilmiş bunların dışında kızın sağ yanağını biraz keskin çizmişsin oval olsaydı daha hoş dururdu aaa şimdi bakarken göğüsteki sorunun kaynağını gördüm belde sorun varbeli biraz daha kavisli çizersen eger bir sorun kalmaz ortada belin nasıl durucağını benim da sayfamdan çizimlerime bakarak anlayabilirsin yada elim alçıdan çkınca ben resmin üzerinde gösterme yapabilirim ^^
Başarılarının devamını dilerim.
Sevgiler.
En son Desire tarafından Salı 26 Mayıs - 17:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
evet biraz büyükmü olmus ne xD makbule gecer dogrusu xD
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
biraz değişik olmus kız sanki vücüt çalismis gibi izlenim var karakter güzel ama sanki biraz sagdan ve soldan basik geldi bana 2D evet göğüslere değinirsek bayaği bi aşşağida sanki bir tana nine var sanki nineye genç kız yüzüsü çizilmis gibi. Bi süre çalistiktan sonra elin alışınca daha iyisini yapabilirsin. Devamini ve başarılar dilerim.
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
çok sevimli bir resim. desire eksiklerini (hataları) söylemiş zaten. sürekli çizim yaparak düzeltebilirsin hatalarını ama ben böyleyken de beğendim. devamını bekleriz. iyi çalışmalar
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bu yararli yorumlar icin tesekkürler ^^ bu 3.denemem di. bakalim dahada gelistirmeyi umuyorum kendimi =)
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
bulunan sorunları arkadaslar söylemişler zaten o yüzden ben güzel buldugum noktaları söylemeyi tercih edeceğim öncelikle kıyafetini ve durusunu cok begendim (tam benim tarzııııııım XD) ve merak ettim senin karakterinmi diye :? eger öyleyse özellikle kıyafeti güzel tasarlamışsın yok değilse o zaman güzel bulup çizmişsin gözler anlamlı ve bize baktıgını hissediyoruz ruhsuz değiller yani begendiğim noktalar bunlar benim
birazcık saçlarada önem verebilirsin tabi (kötü diye demiyorum) mesela bu resmi çinilersen (bilmemek değil öğrenmemek ayıp yani mürekkepli herhangi bir kalemle manga tadında üzerinden geçmeye karar verirsen) saçların üzerinden geçerken çeşitli ışık denemeleri yapabilirsin böylece daha hacimli gözükebilirler malum anime saçları hepimizin gözünden yaş getirircesine güzel olabiliyor
daha fazla çizim kooooooooy ^_^ devam ve tebrikler
birazcık saçlarada önem verebilirsin tabi (kötü diye demiyorum) mesela bu resmi çinilersen (bilmemek değil öğrenmemek ayıp yani mürekkepli herhangi bir kalemle manga tadında üzerinden geçmeye karar verirsen) saçların üzerinden geçerken çeşitli ışık denemeleri yapabilirsin böylece daha hacimli gözükebilirler malum anime saçları hepimizin gözünden yaş getirircesine güzel olabiliyor
daha fazla çizim kooooooooy ^_^ devam ve tebrikler
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
bugün trende gelirken cizdim umarim hos bulursunuz 2numarami
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
İlk eklediğin çizimin çok hoşuma gitti ecursed özellikle kızın saç dizaynı güzel olmuş,eksikliklerin var elbette daha önceki mesajlarda belirtilmiş o yüzden de tekrar etmemek adına yinelemiyorum..
Onun dışında ben de stratospheregirl gibi merak ettim kendi yarattığın bir karakter mi o ilk çizim?
İkinci çiziminde artık tekrar tekrar söylemek adına yeniden belirtiyorum ki seviyorum kulaklı çizimleri o yüzden en çok hoşuma giden noktası bu oldu diyebilirim ^_^
Giderek kendini geliştirebileceğin konusunda sana karşı inançlıyım açıkçası bunu da daha çok çizim yapark daha çok dikkat ederek yapabileceğine inanıyorum o yüzden de daha fazla çizim eklemeni diliyorum,beklemedeyiz
Onun dışında ben de stratospheregirl gibi merak ettim kendi yarattığın bir karakter mi o ilk çizim?
İkinci çiziminde artık tekrar tekrar söylemek adına yeniden belirtiyorum ki seviyorum kulaklı çizimleri o yüzden en çok hoşuma giden noktası bu oldu diyebilirim ^_^
Giderek kendini geliştirebileceğin konusunda sana karşı inançlıyım açıkçası bunu da daha çok çizim yapark daha çok dikkat ederek yapabileceğine inanıyorum o yüzden de daha fazla çizim eklemeni diliyorum,beklemedeyiz
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
karakterlerin yüzleri ve saclarini kendi hayalime ve zevkime bagli olarak olusturuyorum.
elbiseleri sagdan soldan ^^ tesekkurker squaw
elbiseleri sagdan soldan ^^ tesekkurker squaw
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
parça parça toplaman hoşuma gitti ben de öyle yapıyorum ama bu çizimde saçlarda bi kabarıklık var çok fazla kabartmışsın orantıyı yakalayabilmek için burun hizasından itibaren bir oval çiz bu şekilde kafa oratntısını yakalarsın ve saçlar fazla kabarık olmaz
rosario + vampire'den buz kızı sevip çizmen hoş.Biraz daha uğraşla çok daha güzel yapabileceğine inanıyorum.Çizerken müzik dinlersen daha iyi bir sonuç alabilirsin.Özelliklede çizdiğin anime karakterinin sevdiğin müziği + puan sağlar
LordCha demiş ki:rosario + vampire'den buz kızı sevip çizmen hoş.Biraz daha uğraşla çok daha güzel yapabileceğine inanıyorum.Çizerken müzik dinlersen daha iyi bir sonuç alabilirsin.Özelliklede çizdiğin anime karakterinin sevdiğin müziği + puan sağlar
Katılıyorum. Aç Vega dinle...
Çizimlerin hoş olmuş bir kaç basit hata dışında çizimin oturur. Saçları gereğinden fazla kabartmışsın. Zamanla düzelcek merak etme...
DicLonius- Süper Animeci
Desire demiş ki: parça parça toplaman hoşuma gitti ben de öyle yapıyorum ama bu çizimde saçlarda bi kabarıklık var çok fazla kabartmışsın orantıyı yakalayabilmek için burun hizasından itibaren bir oval çiz bu şekilde kafa oratntısını yakalarsın ve saçlar fazla kabarık olmaz
anlatımımın çizim olanını http://fanart.turkforumpro.com/eitici-uygulamalar-f18/anime-ba-ve-el-cizimleri-t22.htm burdan görebilirsin eminin baş çizimlerinde sana yardımcı olacak
Aslında ben rosario + vampire ending'i dinlemesinden yanayım buz kızı çizerken ya da karakter albümlerinden.'Exit Trance Presents Spped AnimeToransu Best' albümleride çok iyidir.Ben özellikle 3 ve 1'inci albümünü öneririm.
1.karakter tu love ru daki bi karakterden esinlenme.saclari ordakinden baya farkli tabi =) elbisede rosariodan xD buz kizdan esinlenme
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
ben de hep böle karıştırırım ve bence çok değişik bir hava katıyor sanki kendi karakterimi yaratıyormuş gibiecursed demiş ki:1.karakter tu love ru daki bi karakterden esinlenme.saclari ordakinden baya farkli tabi =) elbisede rosariodan xD buz kizdan esinlenme
vayyy
bence üçüncü deneme için harika bir resim
tebrikler
bence üçüncü deneme için harika bir resim
tebrikler
En son armadaxster tarafından Perş. 18 Haz. - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar bu konuyu sohbete dönüştürmeyelim lütfen gelen çizime yorum yapalım ve çizim için gerekli şeyleri tavsiye edelim tamam müzik tavsiyesinde bulundunuz ama sohbete de dönüştürdünüz gereksiz mesajlarınızı siliyorum.
Hepsi çok sevimli olmuş canım
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
güncelleme xD 3 ve 4 eklendi
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Bence şimdilik gölgelendirmeye yüklenme ilk olarak anatomiye önem vermen daha iyi olur mesela gözleri biraz yamuk oluyor bunu için ne yapmalısın sence
cevap: benim yaptığım gibi belirsiz şekilde bastırmadan hatlar çizebilirsin aslında bi örnek ekleyebilirim daha sonra daha yararlı olur burdan yazmakla öğretilmiyo
cevap: benim yaptığım gibi belirsiz şekilde bastırmadan hatlar çizebilirsin aslında bi örnek ekleyebilirim daha sonra daha yararlı olur burdan yazmakla öğretilmiyo
Ikisi de hos ecursed ama 4.yü daha çok begendim sanirim Macross Frontier serisindeki Ranka Lee isimli karakter ya da bana o karakteri animsatti bu çizimin...
Saç çizimi ve oturus sekli gayet basarilibir çizim olmus,begendim ^__^
Ayaklari biraz minik olmus sanirim ama onun disinda rahatsiz edici bir eksiklik göremedim çiziminde,gayet hos bir çizim bana göre...
NOT= Klavye Türkçe klavye olmadigi için bazi harfler Türkçe karakter içermiyor olabilir umarim anlasilir olmustur çünkü elimden geldigince uygun yazmaya çalistim ve de uygun harfleri kullanmaya özen gösterdim..
Saç çizimi ve oturus sekli gayet basarilibir çizim olmus,begendim ^__^
Ayaklari biraz minik olmus sanirim ama onun disinda rahatsiz edici bir eksiklik göremedim çiziminde,gayet hos bir çizim bana göre...
NOT= Klavye Türkçe klavye olmadigi için bazi harfler Türkçe karakter içermiyor olabilir umarim anlasilir olmustur çünkü elimden geldigince uygun yazmaya çalistim ve de uygun harfleri kullanmaya özen gösterdim..
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası