Sitemiz ve Firefox
+3
Seifukusha
scoutcrawler
hione
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Sitemiz ve Firefox
ben yıllardır firefox kullanmaktayım ve explorerın yüzüne dahi bakmıyorum artık alışkanlık oldu bi yerde , derdim şudur ki firefoxta siteyi yenilediğimde çoğu zmn sitedeki herşey birbirinin içine giriyor bunun bi hal çaresi varmıdır merak ediyorum ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Geri: Sitemiz ve Firefox
Yeni firefox yükledim ve sorun düzeldi abi. Resimler artık karışmıyor çünkü firefox daha hızlı açıyor siteyi. Sorun hızda yani.
Buradan indirebilirsin.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/yararly-programlar-f16/mozilla-firefox-youtube-megaupload-sitelerine-girer-kaliteli-hyzly-mukemmel-t2924.htm
Buradan indirebilirsin.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/yararly-programlar-f16/mozilla-firefox-youtube-megaupload-sitelerine-girer-kaliteli-hyzly-mukemmel-t2924.htm
akşam eve gidince yükliyip denicem artık fatih saolasun link için ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Fatih abi eklediğin linki indirdim, evet düzeldi ama sık kullanılanlarım gitti
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Düzenlemek derken, tekrar o linkleri eklemekten kastediyorsun değil mi ?
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet, sileni zaten geri getiremiyorsun.
Görünüm-Araç Çubuklarına gel, "Yer imleri çubuğu"nu işaretle. Sevdiğin sitenin sekmesini direk oraya (yani hemen yukarı) sürükle. Sadece "simge" olarak oraya yerleştirdiği için çok az yer kaplıyor ve çubuğa 60 kadar siteyi rahat sığdırabiliyorsun.
Görünüm-Araç Çubuklarına gel, "Yer imleri çubuğu"nu işaretle. Sevdiğin sitenin sekmesini direk oraya (yani hemen yukarı) sürükle. Sadece "simge" olarak oraya yerleştirdiği için çok az yer kaplıyor ve çubuğa 60 kadar siteyi rahat sığdırabiliyorsun.
https://2img.net/r/ihimizer/img30/9064/axxx10asddd.jpg
Bence,böyle daha iyi.Sık kullananlar falan hikaye.
Bence,böyle daha iyi.Sık kullananlar falan hikaye.
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Nası ya?
C:\Documents and Settings\[kullanıcı_adı]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[profil_adı]\bookmarkbackups diye klasör yok mu?
bookmarks -> organize bookmarks penceresini aç Import and backup menüsünden restore edeceğim de, sonra bir otomatik yedek dosyasını göster.
gelmesi lazım
Ayrıca Firefox'da nedense banner yerinden oynayıp aşağıya iniyor. Bakınız:
C:\Documents and Settings\[kullanıcı_adı]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[profil_adı]\bookmarkbackups diye klasör yok mu?
bookmarks -> organize bookmarks penceresini aç Import and backup menüsünden restore edeceğim de, sonra bir otomatik yedek dosyasını göster.
gelmesi lazım
Ayrıca Firefox'da nedense banner yerinden oynayıp aşağıya iniyor. Bakınız:
Ben böyle kullanıyorum.
4 satır,5sütun.Boyutları ayarlanabiliyor siz oraya kendi keyfinize göre yerleştirin.isterseniz daha fazla koyabiliyor.gruplara ayırabiliyorsunuz.
Not:Banner için kendiliğinden düzeliyor o sorun.
4 satır,5sütun.Boyutları ayarlanabiliyor siz oraya kendi keyfinize göre yerleştirin.isterseniz daha fazla koyabiliyor.gruplara ayırabiliyorsunuz.
Not:Banner için kendiliğinden düzeliyor o sorun.
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Senin seçimin. Ben de yakın bir zamana kadar öyle yapıyordum, şimdi yapmama gerek kalmıyor
İşlerim var şimdi üzgünüm,22:00 sonra bakarım
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
@Tanoren: ben de onu aradım ama yoktu öyle bir dosya. Ayrıca sildim, son sürümü yükledim; yine siyah
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası