Animeleri İzledikten Sonra Yapılan Saçmalıklar
+38
senli
sado
brisingr
isobel
ünlem
yuuki_cross
savage garden
kanade
armadaxster
darthminot
Gokcevil
Zax
mtnmerlin
Mahlas_Kafkef
Isot
Ozey
Exile Falcon
wiL-
Susano'o
blackhydra
eczmeltem
doumeki
Çubuk Kraker xD
MetatroN
KaranlıK
kordiseps
S.Tensei
bluetear
bLue-Dragon
Devonie
Squaw
özz
Seifukusha
Unde®minE
Desire
SheaN
scoutcrawler
AnTiOkSiDaN
42 posters
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Animeleri İzledikten Sonra Yapılan Saçmalıklar
Death Note'un ilk çıktığı zaman izlediğimde L'i çok beğenmiştim, bundan dolayı onun gibi davranmaktan bir senem geçti Kahvekolik olmuş, gözlerimin altı mor olmuştu ( Siyah ne yazıkki olmadı, ten rengimde eski halindeydi... ) Oturuşum, davranışım L gibiydi
Gintoki Sakata gibi elimde çilekli sütle bile gezindim bir ara olmadı tatlılar, sonrada Hijikata'nın bildiği bir şey vardır diye çoğu şeyi mayonezle yemeye çalıştım...gerisini sormayın
Code Geass izlediğim zamanlarda da düşünmüştüm eğer bende o güç olsa kime ne yapardım ( Hocaların tam not vermesini sağlamak gibi muahah )
Tsubasa'lı çocuk dönemlerime girmiyorum zaten , televizyonda izler ardından futbol oynardım ama şimdi neye yarıyo, ne futbolla aram var nede topu 3 den fazla sektirebilirim yine uzadı mesaj ...
Gintoki Sakata gibi elimde çilekli sütle bile gezindim bir ara olmadı tatlılar, sonrada Hijikata'nın bildiği bir şey vardır diye çoğu şeyi mayonezle yemeye çalıştım...gerisini sormayın
Code Geass izlediğim zamanlarda da düşünmüştüm eğer bende o güç olsa kime ne yapardım ( Hocaların tam not vermesini sağlamak gibi muahah )
Tsubasa'lı çocuk dönemlerime girmiyorum zaten , televizyonda izler ardından futbol oynardım ama şimdi neye yarıyo, ne futbolla aram var nede topu 3 den fazla sektirebilirim yine uzadı mesaj ...
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
4 yıl önce one piece izledikten sonra Sanji gibi tekme atmaya çalıştım ama olan ayağıma oldu duvar sağlam hala...
squaw demiş ki:mmd ben özellikle izlemek isterim ama şu var eğer izledikten sonra Saito'nun karizmasını zedeleyecekse o video saklı kalması taraftarıyım
Aslanlar gibi yattım çıktım 14gün oda hapsinde. Yani diğer bir değişle, ben bu imzayı hak ettim
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
bi toprak bükebileydim çok şey mi istiyorum o kadar da uğraştım
mtnmerlin- Mesaj Sayısı : 6
Ruh Hali :
blackhydra demiş ki:squaw demiş ki:mmd ben özellikle izlemek isterim ama şu var eğer izledikten sonra Saito'nun karizmasını zedeleyecekse o video saklı kalması taraftarıyım
Aslanlar gibi yattım çıktım 14gün oda hapsinde. Yani diğer bir değişle, ben bu imzayı hak ettim
O zaman seni ileride bir gün görürsek sanal alemi dışında senden canlı bir performans bekliyorum Mehmet.den bir de gerçi o karizma yıktırmama peşinde ama
Açıkçası Saito izledikten sonra benim de içimden gelmiyor değil onun kılıç tekniği yapmak imzayı hak ediyorsun madem hiç değiştirme her foruma girişte bir yerlerde Saito çıkınca karşıma onu izleme hissi doğuyor yeniden
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hirazeki Ryu Gatotsu ! (7 yıl önce izlenmiş bir başyapıttan sayılı defa isminden bahsedilmiş bir teknik..)
Yaş 26,9..ben her anime izledikten sonra ki 3 ay boyunca o animeyle ilgili hayal kuruyorum ki Senaryoyu yeniden yazmalar..araya oyuncu olarak kendini sokmalar..isot'um yanlız değilsin ^^
not: Kopya çekerken yakalndığım ders ve beni yakalatan yöntem karizmayı sarsabilir ama olayla ilgili detaylı bilgiyi burada veremem
Yaş 26,9..ben her anime izledikten sonra ki 3 ay boyunca o animeyle ilgili hayal kuruyorum ki Senaryoyu yeniden yazmalar..araya oyuncu olarak kendini sokmalar..isot'um yanlız değilsin ^^
not: Kopya çekerken yakalndığım ders ve beni yakalatan yöntem karizmayı sarsabilir ama olayla ilgili detaylı bilgiyi burada veremem
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Yalnız değilim
FMA izlerken de Psp ve Telefonu parçalara ayırıp sonra alchemy ile yeni 'telepsp bu ad bana aittir ' icat eddip zengin olmak aklıma geldi ama açıksası yemedi sonra birleştiremezdim bir 'yare-yare' patlatırdım. ^^
FMA izlerken de Psp ve Telefonu parçalara ayırıp sonra alchemy ile yeni 'telepsp bu ad bana aittir ' icat eddip zengin olmak aklıma geldi ama açıksası yemedi sonra birleştiremezdim bir 'yare-yare' patlatırdım. ^^
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
Captain Tsubasa nın nerdeyse her şutunu denedim...
Özellikle topa kavis vermeyi onun sayesinde öğrendim...
Özellikle topa kavis vermeyi onun sayesinde öğrendim...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sen verebilmişsin ben onuda veremedim saçlarımın küçükken onun gibi olmasını ne isterdim, sürekli jöle sürerdim olmazdı. Saçlarım şimdi gözüme geliyo ve hepsi sola doğru gidiyo Roxas tarzı
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
En son saçmalığım baya ufakken fox kids'de spiderman izledikten sonra onun gibi hoplamaya zıplamaya çalışmaktı. Ondan sonra başka bir atraksiyonda bulunmadım xD
utandığımda kafamın önünde koca bir ter damlası görürüm haha
Death note izledikten sonra kalbim sıkışınca "Acaba biri deftere adımı mı yazdı?" diye düşünmem.
darthminot- Yeni Üye
arkadaşlarla beyblade izledikten sonra baya gaza geldik
beyblade işine girdik
bakkalda satılanı alıp kontraplakla yeni parçalar ekliyorduk
neredeyse bütün yaz uğraştık
benimkisi savunma türüydü nasıl sabit tutarım diye denemediğim çivi kalmamıştı ama gerçekten güzeldi uzun süre dönüyorlardı
üzerlerine mavi ejder yılan kaplumbağa etiketleri yapıştırdık boyadık fln
sonra mahallede turnuva yaptık ben ilk maçta elenmiştim pohaa
sonra kayboldu gitti heves...
bunu yazdıktan sonra tekrar geldi heves bir tane yapsam mı acaba???
beyblade işine girdik
bakkalda satılanı alıp kontraplakla yeni parçalar ekliyorduk
neredeyse bütün yaz uğraştık
benimkisi savunma türüydü nasıl sabit tutarım diye denemediğim çivi kalmamıştı ama gerçekten güzeldi uzun süre dönüyorlardı
üzerlerine mavi ejder yılan kaplumbağa etiketleri yapıştırdık boyadık fln
sonra mahallede turnuva yaptık ben ilk maçta elenmiştim pohaa
sonra kayboldu gitti heves...
bunu yazdıktan sonra tekrar geldi heves bir tane yapsam mı acaba???
eskiden şu yumurtlayan kalemlerle dönüşmeye çalışırdım, aynı sailormoon daki dönüşüm kalemlerine benziyorlardı, özellikle ucunda yıldız olanlar
K-ON! dan sonra bir kenara atılmış kemanımı bulup çıkardım, ama notaları falan tamamen unuttuğum için hiçbirşey çalamadım, sadece cızırtı
narutodaki jutsuları yapmaya çalıştım, evet ama o hand seallarla başa çıkamadım
başka bir saçmalığım olmadı, çünkü annem bu saçmalıklara devam edersem bilgisayarıma el koyacağını söyledi, artık saçmalıklarımı içimde yaşıyorum
K-ON! dan sonra bir kenara atılmış kemanımı bulup çıkardım, ama notaları falan tamamen unuttuğum için hiçbirşey çalamadım, sadece cızırtı
narutodaki jutsuları yapmaya çalıştım, evet ama o hand seallarla başa çıkamadım
başka bir saçmalığım olmadı, çünkü annem bu saçmalıklara devam edersem bilgisayarıma el koyacağını söyledi, artık saçmalıklarımı içimde yaşıyorum
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Valla ben birçok şey yaparım. Birazcık anlatayım bakalım.
1. Naruto, One Piece izledikten sonra saldırı isimleriyle arkadaşıma yada kardeşime dalarım xD Onlarda bana dalar haliyle.
2. Son zamanlarda msndede olsa karşımdaki bir insana bile baaakaaa derim xD
1. Naruto, One Piece izledikten sonra saldırı isimleriyle arkadaşıma yada kardeşime dalarım xD Onlarda bana dalar haliyle.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Onlar da sana diyor zaten Özkan ((baka))
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet alıştım XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Valla ben birçok şey yaparım. Birazcık anlatayım bakalım.
Direk hepsine katılıyorum xD Özellikle baaakaaa olayına xD
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Demek ki bu herkesçe yapılıyormuş, baka demek bir saçmalık değil alışkanlık olmuş
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Biz de Doumeki sayesinde çok kullnır olduk onu...
Özellikle de Fazlı.
Ama tabi bizim bi farkımız var...Bizi Baga diyoruz. Çünkü onlar da ölee diyo.
Özellikle de Fazlı.
Ama tabi bizim bi farkımız var...Bizi Baga diyoruz. Çünkü onlar da ölee diyo.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
doumeki yaaa adamım...
gündelik hayatımda ben cümlelerimin sonunda aq nun dilde yuvarlanan halini,o ise ba'ga kelimesini kullanıor...
adam ruh ikizim....
gündelik hayatımda ben cümlelerimin sonunda aq nun dilde yuvarlanan halini,o ise ba'ga kelimesini kullanıor...
adam ruh ikizim....
darthminot demiş ki:Death note izledikten sonra kalbim sıkışınca "Acaba biri deftere adımı mı yazdı?" diye düşünmem.
en çok buna güldüm XD pohaha xD bu nasıl bir histir arkadaş xD
ne mi yapılır ! anımenın etkısıyle ağlanır elım player i kapatmaya bile gitmez öyleee salak salak bakarım bi müddet pc ye
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:ne mi yapılır ! anımenın etkısıyle ağlanır elım player i kapatmaya bile gitmez öyleee salak salak bakarım bi müddet pc ye
kendin de demişsin işte.salak salak
kes fazlı duygu patlaması o dünkü narin halini kaybedip eskiye dönmüşsün yinedoumeki demiş ki:yuuki_cross demiş ki:ne mi yapılır ! anımenın etkısıyle ağlanır elım player i kapatmaya bile gitmez öyleee salak salak bakarım bi müddet pc ye
kendin de demişsin işte.salak salak
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası