Virtualdubmod'da h264 yok. yardım!
+3
spartiate
AnTiOkSiDaN
redkit_redkit
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Virtualdubmod'da h264 yok. yardım!
arkadaşlar bir süredir eleco-fansub grubunda çeviriler yapıyorum. ve encode'u yaparken önceleri virtualdubmod kullanmayı denedim ama beceremeyince totalvideoconverter'la yapabildim. ve bayaa bi idare etti beni. ama bazen yazının rengini farklı bir renk gösteriyor. şimdiye kadar idare etmiştim. ama şuanda bayaa sorunlar oldu. o yüzden virtualdubmod iyice öğrenip yapmayı düşünüyorum. totalvideo converter ile encode'u yaparken h264 kullanıyordum. fakat virtualdubmodda compression bölümünde h264 yok. rockchu arkadaşımızın hazırladığı encode tutorial'ında h264 var. bende k-lite codec kullanıyorum ama bende o çıkmıyor.
lütfen yardımcı olabilir misiniz?
(bayaa uzun bi yazı oldu galiba ama. idare edin:)
lütfen yardımcı olabilir misiniz?
(bayaa uzun bi yazı oldu galiba ama. idare edin:)
redkit_redkit- Mesaj Sayısı : 13
Geri: Virtualdubmod'da h264 yok. yardım!
Buradaki yöntemi kullanabilirsiniz. Ben ilk altyazı gömme denememi bu programla yaptım. Basit ve kullanışlı. Pek problem çıkartmıyor. Fatih abinin açıklamaları da cabası.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Evet onu ayrı olarak yüklemen lazım Serkanın verdiği linkten indirip kurursan tamamdır hallolur
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
arkadaşlar yükledim ama hiçbirşey olmadı. ayrıca bu verdiğiniz x264 codec değil mi? h264 bir encode yöntemi değil mi? ikisi aynı şey mi?
neyse arkadaşlar halletim encode işini. xvid4psp programıyla yaptım encode'u. ilginiz için teşekkürler
Virtualdub(mod) x264 encoder eklemek icin
x264 vfw codegi yuklemelisin ...
vfw= vido for windows (bu butun kodekler icin gecerli)
x264 vfw codegi yuklemelisin ...
vfw= vido for windows (bu butun kodekler icin gecerli)
aviutl kullan bence. en net goruntuyu o yapiyor. en iyi rawcilar onu kullaniyor zaten. hem fps olayini da girebiliyorsun. 120 yi 23.976 ya cekip daha rahat goruntu elde edersin
robotech- Mesaj Sayısı : 18
robotech demiş ki:aviutl kullan bence. en net goruntuyu o yapiyor. en iyi rawcilar onu kullaniyor zaten. hem fps olayini da girebiliyorsun. 120 yi 23.976 ya cekip daha rahat goruntu elde edersin
burdaki sorusu en iyi encode program sormak degildi galiba..
"En net goruntu o yapiyor" LOL (baska ne ekleyebilirim ??)
"en iyi rawcilar onu kullaniyor zaten."
SENCE; ben hic zannetmiyorum....
Bu kadar emin sekilde en 'iyisi bu' nasil diyebilirsin hakkaten sasiyorum ...
Neyse modlar biraz konu disi oldum gibi.
super elestirmensin. birak ozgur yazalim...
alternatif sundum arkadasa. ya yardimci olmak suc gibi davraniyorsun bu cok buyuk bir hata. insan yardimlasmaktan cekiniyor acikcasi bu sekilde elestirilere. sonucta sinema filminden bahsetmiyoruz. arkadas virtualdubmod ile ilgili soru sormus gayet yerinde cevaplar almis bende ekstradan h.264 kullanabilecegi bir alternatif sundum.
arkadasim h.264 u virtualdubmod da bi sekilde daha kullanabilirsin ffdshow secenegini compression menusunden secerek. cikan encoder penceresinden h.264 u secebilirsin
alternatif sundum arkadasa. ya yardimci olmak suc gibi davraniyorsun bu cok buyuk bir hata. insan yardimlasmaktan cekiniyor acikcasi bu sekilde elestirilere. sonucta sinema filminden bahsetmiyoruz. arkadas virtualdubmod ile ilgili soru sormus gayet yerinde cevaplar almis bende ekstradan h.264 kullanabilecegi bir alternatif sundum.
arkadasim h.264 u virtualdubmod da bi sekilde daha kullanabilirsin ffdshow secenegini compression menusunden secerek. cikan encoder penceresinden h.264 u secebilirsin
robotech- Mesaj Sayısı : 18
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası