Ohhaaaayooo Minnaaa!
+27
kordiseps
MetatroN
Akuma_Blade
riflem@n
bluetear
DarkeLia
mikan sacura
KaranlıK
digigirl
Squaw
yuuki_cross
Kouu Shizuku.
doumeki
Susano'o
sakura hime
lafolya
scoutcrawler
wiL-
bLue-Dragon
bonjour
özz
sera myu
spartiate
lantis
blackhydra
omega401
KİRA
31 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Ohhaaaayooo Minnaaa!
Yagamide onun için öldü Lin Yüzde 50siyle öldü
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Kordi koçüm benim yürü kim tutar seni...
Arkadaş % ler ile işimiz yok bizim L öldüğü anda kaybetti neden; çünkü kimse santranç'ta oyunu kazanmak için şahını feda etmez. Şaş gittimi oyun bitti demektir! (Şah L değildi dersen; o zaman soru şah L değilse kimdi? ) Ve yagami yani kira senaristlerin dünyada kötülere yer yok ilkesi nin kurbanıdır diye düşünüyorum neden ise hukuk dışı bir cezalandırma şekli her zaman kötüdür ve kötüler her zaman bu dünyada kaybeder mesajı verilir.
Tanışma değil tartışma platformuna dönüdyor sanki gittikçe yakında adminlerden darbe gelirse şaşırmam!
Arkadaş % ler ile işimiz yok bizim L öldüğü anda kaybetti neden; çünkü kimse santranç'ta oyunu kazanmak için şahını feda etmez. Şaş gittimi oyun bitti demektir! (Şah L değildi dersen; o zaman soru şah L değilse kimdi? ) Ve yagami yani kira senaristlerin dünyada kötülere yer yok ilkesi nin kurbanıdır diye düşünüyorum neden ise hukuk dışı bir cezalandırma şekli her zaman kötüdür ve kötüler her zaman bu dünyada kaybeder mesajı verilir.
- Spoiler:
- Not: Bu arada amerikan sineması da bunu hep kullanırlar mesela "Scarface"i öldürürler çünkü kübalıdır, hırslıdır ve başarırım derse herşeyin üstesinden gelirim mesajları veren bir sade vatandaştır! "Punisher"ı yüceltilir çünkü amerikan gizli birliğinde komando dur, normal bir insana vurduğunda iki'ye ayırı ve maçodur, egosundan yerleri titretir vs vs. yani amerikalılar bu tip şeylerde hep iki yüzlüdür diyerek son sözümü söylüyorum. (Yaşasın uzakdoğu sineması )
Biraz dolmuşum sanki hea, mazur görün!
Tanışma değil tartışma platformuna dönüdyor sanki gittikçe yakında adminlerden darbe gelirse şaşırmam!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
HAHAHAH o bitti.O da kaybetti.Hemde yine tekrarlıyorum Lin yüzde 50'siyle
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
karanlık karanlığa dön
senaristlerin canı sıkılmıştır belki
senaristlerin canı sıkılmıştır belki
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Söyleyecek bişey bulamadın dimi Sora kazee?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Size söylüyorum L sizin ve Yagaminin zekasındaki herkesi yenerdi.Adam insan ordusuyla Yagamiyi yendi.Öldükten sonra Nearda dedi.AmA Yagami shinigami ordusuyla bi halt yapamadı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
bunu daha nerde olduğunu bilmeyen biri mi söylüyo? (ruh hali):www:
21 temmuzu bekleyin gözünüz kamaşacak
21 temmuzu bekleyin gözünüz kamaşacak
KİRA- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Görüşürüz.Ayrıca yine bişey değişmicek görüceksiniz
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Sora Kaze demiş ki:Size söylüyorum L sizin ve Yagaminin zekasındaki herkesi yenerdi.Adam insan ordusuyla Yagamiyi yendi.Öldükten sonra Nearda dedi.AmA Yagami shinigami ordusuyla bi halt yapamadı
Shinigam ordusu?Biri sarı kızın peşinden koşuo diğeri elmadan başka bişi bilmio bu mu ordu
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
3 defter var herifin elinde daha ne istion.Merak içindeyim dünya ikiye bölünse pis teröristlerimi tutarsınız
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Senin olmadın tarafı tutardım :dilo: merakını giderebildim mi kazecikSora Kaze demiş ki:3 defter var herifin elinde daha ne istion.Merak içindeyim dünya ikiye bölünse pis teröristlerimi tutarsınız
Ruh Hali :
Yani terörist tarafını tutardınız.Tut ki ailenden biri hiçbişey yapmadığı halde tutuklansaydı haberlere çıksaydı.Kira ailendeki o kişiyi öldürseydi napardın acaba
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
nickime bak kira benim birde siz (sözde) iyiler benim ailemden masum birini suçlu olarak tv ye gösterdiğiniz için asıl cinayeti siz işlemiş olacaksınız ve bazen kurunun yanında yaş da yanar yapılacak bi fedakarlık varsa hepimiz yapmalıyızSora Kaze demiş ki:Yani terörist tarafını tutardınız.Tut ki ailenden biri hiçbişey yapmadığı halde tutuklansaydı haberlere çıksaydı.Kira ailendeki o kişiyi öldürseydi napardın acaba
Ruh Hali :
İşte sizin gibiler yüzünden dünyada terörist sayısı arttı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Hoşgeldiniz bu arada. Sahiden gereksiz bir DN tartışması dönmüş burada. İnsanlar kötü karakterlerden haz ediyor diye öyle bir ruh yapısına sahip olacak değildirler. Ben buradaki arkadaşlarımın hiçbirinin, bir adam bir animede ölüm meleklerinin defterleriyle sinek öldürüyor diye o şeye özeneceğini düşünmüyorum.
Bence her ikisi de salak. Light ayrı bir salak, L ayrı bir salak. Light psikoloji konusunda iyi görünmesine rağmen kendini kaybetti direk. İki isim karaladı deftere, anında elemana atıyorum pizza hut motoru çat diye çarpınca ryukun kucağına oturdu Light.
Saçma ve çocuksu emelleri uğruna otobanda bacak açmışdır Kira.
L desen bambaşka bir mongol. Duygusal mıdır nedir, şapşal herif, bir iki romantik dakikadan sonra o da şüphe yüzdelerini kaldırıp Light'ın kucağına oturdu. Hassas noktasına yenik düştü. Binevi, zayıf. O kadar da konuştu benim yüzde bilmemkaçım gene de çok önemlidir felan diye. Gördük yüzde bilmem kaçını...
Bir ayak masajına yenik düşmüştür L. (bkz; Bu çocuk kira olamaz, iyi masaj yapıyor. sdfsdf)
İkisi de dangalak. Senaryo yolunda iki genius'ın bir anda mala bağlayışını izledik Death Note animesinde.
Bence her ikisi de salak. Light ayrı bir salak, L ayrı bir salak. Light psikoloji konusunda iyi görünmesine rağmen kendini kaybetti direk. İki isim karaladı deftere, anında elemana atıyorum pizza hut motoru çat diye çarpınca ryukun kucağına oturdu Light.
Saçma ve çocuksu emelleri uğruna otobanda bacak açmışdır Kira.
L desen bambaşka bir mongol. Duygusal mıdır nedir, şapşal herif, bir iki romantik dakikadan sonra o da şüphe yüzdelerini kaldırıp Light'ın kucağına oturdu. Hassas noktasına yenik düştü. Binevi, zayıf. O kadar da konuştu benim yüzde bilmemkaçım gene de çok önemlidir felan diye. Gördük yüzde bilmem kaçını...
Bir ayak masajına yenik düşmüştür L. (bkz; Bu çocuk kira olamaz, iyi masaj yapıyor. sdfsdf)
İkisi de dangalak. Senaryo yolunda iki genius'ın bir anda mala bağlayışını izledik Death Note animesinde.
En son S.Tensei tarafından Ptsi 15 Haz. - 16:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hHhAHHA koptum ya heheheh.Otobanda bacak açmak xD
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Ya yeter bence bu tartşma...
En son scoutcrawler tarafından Ptsi 15 Haz. - 16:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
öyle mii o zaman hatırlatayım burası anime tartışma başlığı yada sohbet başlığı değildir lütfen bu konuyu sohbete dönüştürmeyelim.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası