Animelerde Şaşırdığımız Anlar/Olaylar ya da Karakterler
+2
zhenya
Squaw
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Animelerde Şaşırdığımız Anlar/Olaylar ya da Karakterler
Rose Of Versailles;
Fate/Stay Night;
Ergo Proxy;
Toki Wo Kakeru Shoujo (Zamanda Sıçrayan Kız);
Ayashi No Ceres;
X-TV;
Claymore;
Baccano;
- Spoiler:
- Rosalie'nin Madam Polinac'ın kızı olduğu gerçeği
Fate/Stay Night;
- Spoiler:
- 8.hizmetkar olan Gilgamesh'in valığı özellikle de çıkış an'ı tam yakışır şekilde bir karizma ama bana noluyoruz ya bu da ne şimdi dedirten bir sahneydi
Ergo Proxy;
- Spoiler:
- Vincet'in bir Proxy (Vekil) oluşu hatta baş vekillerden biri olması
Toki Wo Kakeru Shoujo (Zamanda Sıçrayan Kız);
- Spoiler:
- Chiaki'nin gerçek kişiliği yani gelecekten geliyor olması
Ayashi No Ceres;
- Spoiler:
- Toya'nın melek soyundan gelişi hatta vücudunun Ceres'in kaftanından oluşması
X-TV;
- Spoiler:
- Fuma'nın Kamui iyi tarafı seçtiğinde onun da diğer tarafın mühür.ü olacağı dahası da Kamui'nin ikizi oluşu
Claymore;
- Spoiler:
- Teresa'nın Priccillia'yı öldüreceği an birden o karakterin Teresa'yı öldürmesi üzerine noluyor demiştim
Baccano;
- Spoiler:
- Tren yolu izleyicisinin asl kimliği
En son Squaw tarafından Çarş. 27 Haz. - 23:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Animelerde Şaşırdığımız Anlar/Olaylar ya da Karakterler
code geas in son bölümü ...
- Spoiler:
- afallamıştım noluyo ya dedim zero yolda belirince koşupta zıpladığı anda olayın farkına vardım (suzakunun zero kılığına girmiş olduğuna yani..kılıcı çektiği anda da lelouch un planını anlıyorsun zaten...)ama bölümün başındam sonuna ilerliyişi beni şaşırtmıştı ... lelouch un nunnally yi zincire bağlaması falan filan ...çok süpriz bi bölümdü...
- Spoiler:
- Kira nın Ray Pember in nişanlısın kandırdığı bölüm...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
animelerde şaşırdığım zamanlar oluyor ama beni en en en çok şaşırtan sahne death note da
- Spoiler:
- L in raitoya dönüp ben, L im demesiydi
hö?! diye ekranın karşsında kalmıştım sonra animeyi durdurup bunu söylemesininden nasıl zararlı çıkabilir diye düşünüp birkez daha mangakaya hayran kalmıştım ama sağolsun L öldükten sonra ona duyduğum hayranlığın hepside L ile öldü
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass zaten finaliyle en iyi şaşırtan anime.lerden birisi diyebilirim ben de;
Zhenya'nın verdiği ayrıntılı anlatımı okuyunca yeniden aklıma geldi de final olayı kesinlikle şaşrıtma konusunda iyi bir finaldi bunu kabul etmeliyiz...
Zhenya'nın verdiği ayrıntılı anlatımı okuyunca yeniden aklıma geldi de final olayı kesinlikle şaşrıtma konusunda iyi bir finaldi bunu kabul etmeliyiz...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
açıkcası beni finalinden çok finaline kadar gelişen olaylar şaşırttı hiç beklemediğin insanlar öldü yada orange-kun olayı falan var finalini azçok tahmin etmiştim
ama şeyi unuttum fsn da animede değil ama animeyle ilgili okuduğum yazıda
ama şeyi unuttum fsn da animede değil ama animeyle ilgili okuduğum yazıda
- Spoiler:
- archer ın kızıl saçlı çocuğun gelecekteki hali olduğunu örendiğimde çok çok şaşırmıştım death note la birlikte beni en çok şaşırtanlar arasında bunuda koyabilirim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bleach
Claymore
Code Geass
- Spoiler:
- Aizen.in planlarının ortaya çıkması.. ohaa yaa diyip bi süre ara vermiştim animeye
Claymore
- Spoiler:
- Teresa.nın ölümü:S bu kdr kolay olmamalı demiştim aglıcaktım nerdeyse
Code Geass
- Spoiler:
- sonundaki Suzaku-Zero muhabbeti iyiydi baya
isobel- Isınan üye
Requiem for the Phantom:
- Spoiler:
- Elen'in vurulması. Ben tam yaşasın Scythe Master ölecek derken, kız kendini feda etti. Hem şaşırdım, hem ağlamaklı oldum...
- Spoiler:
- Rukia'nın Kaien'i öldürmesi. İlerleyen bölümlerde (gerçi mangasından da takip ediyordum ama) Aeroniro'nun Kaien olarak ortaya çıkması (bir an için Kaien hortladı diye düşündüm, itiraf edeyim).
- Spoiler:
- Asuka'nın son Eva serisinin 9unu birden haşat etmesinin ardından bir anda Lance of Longinus'un ortaya çıkması (hatta bunlardan tam olarak 9 adet olması) ve Eva 02'nin (aynı zamanda Asuka'nın) gözüne saplanması. Bu ani gelişme yüzünden kalan saniyeler de harcandı ve Eva 02'nin gücü bitti. Ardından olanlar da zaten bu olayın çanak tutmasıyla gerçekleşti. Bir Asuka hayranı olarak izlediklerim beni epey üzmüştü.
- Spoiler:
- Faldio'nun Fouzen'de tüm Darcsenleri feda etmem uğruna saldırı emri vermesi. Ne olursa olsun oradaki sivil halkı feda etmeleri benim için beklenmedik bir gelişmeydi. Gregor'un ölümü de sürpriz oldu diyebilirim. Faldio'nun Alicia'ya açılması da bu haftanın çok edici olayıydı
- Spoiler:
- Doujou Atsuhsi'nin Kasahara Iku'nun prensi olduğunun açıklandığı an. Biraz da animdeki çizim oyunları nedeniyle olsa gerek, ben Iku'nun prensinin kim olduğunu anlayamamıştım. Ondan iki önceki bölümde Iku'nun sorgulanmak üzere çağırılması da beklenmedik bir gelişmeydi.
- Spoiler:
- Hanamichi, Kainan ile oynanan maçın son anlarında Akagi'ye pas atar fakat attıktan sonra farkeder ki o heyecanla çok büyük bir hata yapmıştır. Pası attığı kişi Kainan'dan bir oyuncudur. Ve maçı son anda Kainan kazanır. Hangi takımla olduğunu Hatırlayamadığım başka bir maçta da Hanamichi sayı yaptığını düşünürken hakemin verdiği faul ile oyun dışında kalır.
- Spoiler:
- Toshihiko'nun final maçında Alman takımına larşı oynarken son dakikalarda bcycle shoot ile gol atması.
- Spoiler:
- Gerçek Ginryuu'nun Kurogane'nin annesiyle beraber mezara gömülmemiş olması ve kılıcın Tomoyo tarafından Kurogane'ye tekrar verilmesi. İlk bölümlerde gördüğümüz Syaoran'ın bir klon olması.
- Spoiler:
- Lin Kouju ile Taniyama Mai arasındaki tartışma. Lin'in en sonunda Mai'ye karşı nefretini kusması ve aynı konuşma içerisinde bu nefretin bitmesi ve arada güçlü bir dostluk oluşması. Mai'nin out of body experience yaşamış olması.
- Spoiler:
- Oda Nobunaga'nın ortaya çıkışı.
Spinel Sun- Yeni Üye
Ruh Hali :
Shigurui:
- Spoiler:
- Kaşları olmayan veletin o ispanyol kılıcını kullanması. Kılıcı kesmek için değil de saplamak için yapılmış olduğunu öğrenmek.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası