KODO (Geleneksel Japon Davulu) Konseri
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
KODO (Geleneksel Japon Davulu) Konseri
KODO İstanbul Konseri Duyurusu
15 Haziran 2009 (Pazartesi) ve 16 Haziran 2009 (Salı ) tarihlerinde toplam iki gün olmak üzere Japonya’yı temsil eden Wadaiko(Geleneksel Japon Davulu) grubunun bir üyesi olan KODO’nun konseri İstanbul Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacaktır. Bu konser, çeşitli kültür ve yaşam tarzlarının yankılanarak etkileşime girdiği “Bir Dünya”yı hedefleyerek şimdiye kadar dünyadaki 45 ülkede toplam 3100 kerden fazla yurtdışı konser tecrübesi olan bu grubun “One Earth Tour 2009” (Bir Dünya Turu 2009) un bir ayağı olarak bu kez İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın (İKSV) davetiyle gerçekleştirilmiştir. Bu konser bir daha bulunmaz bir fırsat olduğu için herkesin birbirine duyurarak, mutlaka gelmesini arzu ediyoruz.
Biletin temin edilmesi ve diğer detaylar hakkında İKSV’nin ve Biletix’in web adreslerine
bakmanızı rica ederiz.
KODO Grubu hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.kodo.or.jp/news/index_en.html
Japonya Başkonsolosluğu
Kültür ve Enformasyon Bölümü
Tel. 0-212-317 46 00
Faks: 0-212-317 46 04
E-mail: culture@jpcos-ist.com
15 Haziran 2009 (Pazartesi) ve 16 Haziran 2009 (Salı ) tarihlerinde toplam iki gün olmak üzere Japonya’yı temsil eden Wadaiko(Geleneksel Japon Davulu) grubunun bir üyesi olan KODO’nun konseri İstanbul Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacaktır. Bu konser, çeşitli kültür ve yaşam tarzlarının yankılanarak etkileşime girdiği “Bir Dünya”yı hedefleyerek şimdiye kadar dünyadaki 45 ülkede toplam 3100 kerden fazla yurtdışı konser tecrübesi olan bu grubun “One Earth Tour 2009” (Bir Dünya Turu 2009) un bir ayağı olarak bu kez İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın (İKSV) davetiyle gerçekleştirilmiştir. Bu konser bir daha bulunmaz bir fırsat olduğu için herkesin birbirine duyurarak, mutlaka gelmesini arzu ediyoruz.
Biletin temin edilmesi ve diğer detaylar hakkında İKSV’nin ve Biletix’in web adreslerine
bakmanızı rica ederiz.
KODO Grubu hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.kodo.or.jp/news/index_en.html
Japonya Başkonsolosluğu
Kültür ve Enformasyon Bölümü
Tel. 0-212-317 46 00
Faks: 0-212-317 46 04
E-mail: culture@jpcos-ist.com
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: KODO (Geleneksel Japon Davulu) Konseri
Duyuru için teşekkürler Özzlem, keşke o tarihlerde istanbulda olsaydım
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Bazen İstanbul'da olmak yetmiyor.. Keşke gidebilecek param olsaydı..
Kouu Shizuku.- Mesaj Sayısı : 11
Ruh Hali :
hafta içi olması da kötü olmuş. ben de gidemicem
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Japon müziklerini canlı dinlemek gerçektende güzel oluyor,
üniversitede okurken Japonca dili ve edebiyatı bölümünün sayesinde konserlerini dinleme fırsatım olmuştu, bunada gitmek isterdim ama imkansız bir durum gitmem,
haber için teşekkürler
üniversitede okurken Japonca dili ve edebiyatı bölümünün sayesinde konserlerini dinleme fırsatım olmuştu, bunada gitmek isterdim ama imkansız bir durum gitmem,
haber için teşekkürler
keşke daha ilerki bir haftasonu falan olsaydı, şöyle 27-28 haziran falan. önümüzdeki iki hafta boyunca kilitiliyim malesef, mesaim var...
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Kouu Shizuku. demiş ki:Bazen İstanbul'da olmak yetmiyor.. Keşke gidebilecek param olsaydı..
Arkadaşlar sanırım ben bu konsere gideceğim evime çok yakın... Yağmur gelen'ler olursa ve sende gelmek istersen biletini ben karşılarım nede olsa sana bir borcum var!
Arkadaşlar bu sayfada bilet fiyatları yazıyor ilgileneler için ayrıca;
Bilet fiyatları
1. Kategori: 67,50 TL
2. Kategori: 56,50 TL
3. Kategori: 45,50 TL
4. Kategori: 34,00 TL
Sahne Önü: 102,00 TL
Öğrenci: 22,50 TL
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
KaranlıK demiş ki:Kouu Shizuku. demiş ki:Bazen İstanbul'da olmak yetmiyor.. Keşke gidebilecek param olsaydı..
Arkadaşlar sanırım ben bu konsere gideceğim evime çok yakın... Yağmur gelen'ler olursa ve sende gelmek istersen biletini ben karşılarım nede olsa sana bir borcum var!
Arkadaşlar bu sayfada bilet fiyatları yazıyor ilgileneler için ayrıca;
Bilet fiyatları
1. Kategori: 67,50 TL
2. Kategori: 56,50 TL
3. Kategori: 45,50 TL
4. Kategori: 34,00 TL
Sahne Önü: 102,00 TL
Öğrenci: 22,50 TL
Ehm, Kemal, çok sağol da o bilet fiyatlarıyla karşılaştırılabilecek gibi değil en iyisi evde oturmak..
Kouu Shizuku.- Mesaj Sayısı : 11
Ruh Hali :
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası