Bakuman
+11
Zax
Unde®minE
sakura hime
zhenya
sera myu
meyday
yuuki_cross
lantis
wiL-
Sora Kaze
scoutcrawler
15 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Bakuman
bakuman bi tanedir -mangaka olmak istiyenleri iyi soğutur tam bir tokat gibidir çizerleri üüü çizemiom tribine sokturur yazarları üüü bu konu tutmaz tribine sokturur ama tokatan sonra kendinize gelir ve acayip bir manga cıkarırsınız (inş ) -
evet bakuman bi tanedir ceviriside durmustur T_T
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Şahruda burda kötü şeyler söylemek bizim için kötü olur. Adamların hem adam eksiği var hemde hiçbirşeyi rayında değil. Ayda 1 güncelleme gelmesi bile bizim için bir şans.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
hmm ben katılıyım iyi edit yaparım XD yeterki bana ceviriyi düzenli olarak versin
neyse ben beklicem -yada ing okuyım az bucuk anlarım sonucta -
neyse ben beklicem -yada ing okuyım az bucuk anlarım sonucta -
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:bakuman bi tanedir -mangaka olmak istiyenleri iyi soğutur tam bir tokat gibidir çizerleri üüü çizemiom tribine sokturur yazarları üüü bu konu tutmaz tribine sokturur ama tokatan sonra kendinize gelir ve acayip bir manga cıkarırsınız (inş ) -
Ece bizi anlatma bu kadar
scoutcrawler demiş ki:digigirl demiş ki:bakuman bi tanedir -mangaka olmak istiyenleri iyi soğutur tam bir tokat gibidir çizerleri üüü çizemiom tribine sokturur yazarları üüü bu konu tutmaz tribine sokturur ama tokatan sonra kendinize gelir ve acayip bir manga cıkarırsınız (inş ) -
Boş ver bizim okumamıza gerk yok biz olayları yasıoruz ama ses aktörümüs eksik XD
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:scoutcrawler demiş ki:digigirl demiş ki:bakuman bi tanedir -mangaka olmak istiyenleri iyi soğutur tam bir tokat gibidir çizerleri üüü çizemiom tribine sokturur yazarları üüü bu konu tutmaz tribine sokturur ama tokatan sonra kendinize gelir ve acayip bir manga cıkarırsınız (inş ) -
Boş ver bizim okumamıza gerk yok biz olayları yasıoruz ama ses aktörümüs eksik XD
Ayarla dedim trip attın napıım ben yani
digigirl demiş ki:evet bakuman bi tanedir ceviriside durmustur T_T
Biz devam ediyoruz yav
Antares demiş ki:digigirl demiş ki:evet bakuman bi tanedir ceviriside durmustur T_T
Biz devam ediyoruz yav
Hacı bunları yazan klavyeni öpeyim senin hemen indiriyorum
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası