Ohayo Gozaimasu Animemangan!
+22
KaranlıK
bLue-Dragon
Voodoo_Baby
Sora Kaze
MetatroN
lafolya
FoRZa
SheaN
wiL-
sakura hime
spartiate
scoutcrawler
özz
lantis
doumeki
Squaw
edemirci44
kordiseps
sera myu
Susano'o
yuuki_cross
Zaete
26 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Ohayo Gozaimasu Animemangan!
Sağolun, sağolun, sağolun! Hoşbulduk!
Şu 'quote' nasıl yapılıyor bilmiyorum, o yüzden şöyle yapiim...
Sora Kaze:
'Ya junjou romantica iyiydi ama keşke iki erkek yerine normal bi ilişki anlatılsaydı çok tutardı ama benim arkadaşlar biraz sapık izliolar bunları XD'
Ya, shounen aici olmak sapıklıksa ne yazık ki ben de o sapıklardan bir tanesiyim XD Yaşasın sapıklık!
Yok ya, shounen ai o kadar kötü değil (sapıklık bakımından yani) Yaoi ile karıştırıyor olma? Asıl o tür animelerde sapıklık var! Shounen ai'de, kızlar sevginin ne demek olduğunu bilen, hassas erkekler olduğu için seviyor bence. Bende ondan seviyorum yani.
Ah, nerede o erkekler...
Vallah, keşke senin arkadaşların gibi arkadaşlarım olsa. Kimseye derdimi anlatamıyorum bu konuda. Erkek erkeğe diyorum anında 'ıyyy' tepkisi veriliyor ya!
Bu arada sabahtan akşama kadar izlenecek shounen ai animesi var mı? Nerede? Bana gösterin! :DD Benim bildiğim sadece 3 tane güzel anime var. Junjou, Loveless ve yeni öğrendiğim (ve yeni izlemeye başladığım) Sukisho. Başka bir bildiğiniz var mı arkadaşlar? Söylerseniz çok sevinirim ^^
Şu 'quote' nasıl yapılıyor bilmiyorum, o yüzden şöyle yapiim...
Sora Kaze:
'Ya junjou romantica iyiydi ama keşke iki erkek yerine normal bi ilişki anlatılsaydı çok tutardı ama benim arkadaşlar biraz sapık izliolar bunları XD'
Ya, shounen aici olmak sapıklıksa ne yazık ki ben de o sapıklardan bir tanesiyim XD Yaşasın sapıklık!
Yok ya, shounen ai o kadar kötü değil (sapıklık bakımından yani) Yaoi ile karıştırıyor olma? Asıl o tür animelerde sapıklık var! Shounen ai'de, kızlar sevginin ne demek olduğunu bilen, hassas erkekler olduğu için seviyor bence. Bende ondan seviyorum yani.
Ah, nerede o erkekler...
Vallah, keşke senin arkadaşların gibi arkadaşlarım olsa. Kimseye derdimi anlatamıyorum bu konuda. Erkek erkeğe diyorum anında 'ıyyy' tepkisi veriliyor ya!
Bu arada sabahtan akşama kadar izlenecek shounen ai animesi var mı? Nerede? Bana gösterin! :DD Benim bildiğim sadece 3 tane güzel anime var. Junjou, Loveless ve yeni öğrendiğim (ve yeni izlemeye başladığım) Sukisho. Başka bir bildiğiniz var mı arkadaşlar? Söylerseniz çok sevinirim ^^
sukishoya başladınmı beğendiğine sevindim gravitation tv var benim izlediğim ben çok parlak diyemem ama izlerken eğleniceğine garanti veririm yinede seni uyuz eden noktaları olabilir ama seveni çok da ben çok da beğenmedim 4.sıraya yerleşir bende bide şuan bi kaçtane indiriyorum biri 72 bölüm zaten ama torent sıkıntısı var ya inmiyor anime ama manga önerisi istersen bi çok öneride bulunabilirim aynı şekilde reverse harem ve bishounen hastasıysan yine önerilerde bulunabilirim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya kötü bişey demedim arkadaşlarım sapıklık amacıyla izlio tabiiki ıyy demiyorum.Evet junjou iyi bi anime.Tamam Gravitationuda izledim.Lovelessta iyi.Ama sukisho biraz saçmaydı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
ben sevdim sukishoyu banada gravitation saçma geldi zevkler farklıdır diye boşuna dememişler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ehh Gravitation shounenden çok komedi tarzı yapılmıştı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin yasemin, aramıza sevimli bir bıcırık daha geldi desene!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin Tekrar Yasemin
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
onunla alakası yok zaten sukishoda shounen ai çok içeriyor diyemeyiz gravitation kadar iğrenç müzikleri olan başka müzik animesi yoktur heralde bitek op fena değildi konser hareketleri ayrı bi saçmaydı çizimleri çok kötüydü renkler irenç kullanılmıştı pembe saçlı birinin göz renginin mor olmasını geçtim bide iğrenç bir sarı parlayan bişey giymesi dahada rezil hadi bunu geçtim sarışın çocuğun gözleri şaşıydı hadi bunuda geç seme uke olayı çooook fazla abartılmıştı zaten o pembe saçlı çocuk sarışının sevgilisinden ziyade köpeği konumundaydı ve bazen gerçekten sinir bozuyordu o açıdan pekde başarılı bulduğum bi anime değil ama izlerken eğlenmiştim ama diyorum ya zevkler farklıdır sen beğenmişsin demekkiSora Kaze demiş ki:Ehh Gravitation shounenden çok komedi tarzı yapılmıştı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoş geldin ^^ Furkan'ın arkadaşımısın?
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
welcome aboard soldier !
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Tekrar herkese sağolun, sağolun, sağolun... Hoşbulduk, hoşbulduk ve welcome aboard too!
Hoşbulduk! ^^
Evet, onunla aynı okula gidiyoruz, o yüzden evet ^^ Animeciler birbirlerine destek olmalılardır, değil mi? XD
Vallah arkadaşlar beni kaybettiniz. Hiç bir dediğinizi anlamadım, ne yazık ki XDD
Bir shounen ai fangirl olmaya daha çok yolum var! Ah ah!
Çubuk Kraker xD demiş ki:Hoşgeldin Tekrar Yasemin
Hoşbulduk! ^^
Ryoko Yoichi demiş ki:Hoş geldin ^^ Furkan'ın arkadaşımısın?
Evet, onunla aynı okula gidiyoruz, o yüzden evet ^^ Animeciler birbirlerine destek olmalılardır, değil mi? XD
sera myu demiş ki:
onunla alakası yok zaten sukishoda shounen ai çok içeriyor diyemeyiz gravitation kadar iğrenç müzikleri olan başka müzik animesi yoktur heralde bitek op fena değildi konser hareketleri ayrı bi saçmaydı çizimleri çok kötüydü renkler irenç kullanılmıştı pembe saçlı birinin göz renginin mor olmasını geçtim bide iğrenç bir sarı parlayan bişey giymesi dahada rezil hadi bunu geçtim sarışın çocuğun gözleri şaşıydı hadi bunuda geç seme uke olayı çooook fazla abartılmıştı zaten o pembe saçlı çocuk sarışının sevgilisinden ziyade köpeği konumundaydı ve bazen gerçekten sinir bozuyordu o açıdan pekde başarılı bulduğum bi anime değil ama izlerken eğlenmiştim ama diyorum ya zevkler farklıdır sen beğenmişsin demekki
Vallah arkadaşlar beni kaybettiniz. Hiç bir dediğinizi anlamadım, ne yazık ki XDD
Bir shounen ai fangirl olmaya daha çok yolum var! Ah ah!
Of, üzüldüm senin için :/ Alınma Furkan ama gerçek xD Baş ağrısı arkadaşlarız xD
Ruh Hali :
XDDD
Yok yaa, sadece o hetai filmini açınca garipsiyorum. Asıl baş ağrısı benim!
Muhahahahaaa....
Yok yaa, sadece o hetai filmini açınca garipsiyorum. Asıl baş ağrısı benim!
Muhahahahaaa....
xD ilginçmiş
Ruh Hali :
biraz geç oldu ama kusura bakma ^^ Hoşgeldin.
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası