Loveless'ın sonunu beğenenler?!?
+4
Akuma_Blade
sera myu
Sora Kaze
Zaete
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Loveless'ın sonunu beğenenler?!?
Daha iki dakkika önce Loveless'ı bitirdim. İlk önce bir anlayamadım, 13. bölümü aradım sonra baktım yok... Nasıl yani? Bu kadar mıydı?
Sinirden çığlık atasım, ağlayasım geldi yahu! Bir animenin böyle sonu mu olur ya? Hiçbirşeye cevap verilmedi!
Neden? NEDEN?
Sonra baktım, mangası hala devam ediyormuş, o yüzden öyle bir saçma sapan şekilde kesmişler. Kardeşim, anime yapacaksan ilk önce mangası bitsin ya! Fullmetal Alchemist'in sonu gibi oldu bu (hani iki kardeş ayrı kalıyordu, orada da beraber benle arkadaşım sinirden çığlık attı) ama en azından FMA'de bir film çıkardılar, sonunu bağlıdılar.
Wikipedia Loveless'in ikincisi belki çıkar filan dedi... Bilmiyorum arkadaşlar. Benim aklım feci karışık. Bir bilgisi olan var mı?
Sinirden çığlık atasım, ağlayasım geldi yahu! Bir animenin böyle sonu mu olur ya? Hiçbirşeye cevap verilmedi!
- Spoiler:
- Loveless'ın abisi neden öldü ki şimdi? Hayatta mıydı yoksa?
Neden? NEDEN?
Sonra baktım, mangası hala devam ediyormuş, o yüzden öyle bir saçma sapan şekilde kesmişler. Kardeşim, anime yapacaksan ilk önce mangası bitsin ya! Fullmetal Alchemist'in sonu gibi oldu bu (hani iki kardeş ayrı kalıyordu, orada da beraber benle arkadaşım sinirden çığlık attı) ama en azından FMA'de bir film çıkardılar, sonunu bağlıdılar.
Wikipedia Loveless'in ikincisi belki çıkar filan dedi... Bilmiyorum arkadaşlar. Benim aklım feci karışık. Bir bilgisi olan var mı?
En son Zaete tarafından Salı 16 Haz. - 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Loveless'ın sonunu beğenenler?!?
Bencede çıksın.Çıkmalı.Çünkü çok yarıda kesildi.Shounen ai dediler.Tek sahne bunların dövüşürkenki sahneleriydi.Başka birşey yoktu.O kızla bişeyler olsun lovelessın
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
walla loveless öyle bi animeki biz zaten bu sezonu 2.sezon için yaptık daha hiçbişey görmediniz der gibi bi anime ama ortada 2.sezon yok bende isterim tabii ama öyle bi haberde duymadım yinede bu haliyle bile harika bi anime bi kere soubi yani
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Heheheh shounen sevmem ama herif tam benim tip hehehehehehe.
Bu arada erkek değilim kızım.Yanlış anlaşılmasın.
Bu arada erkek değilim kızım.Yanlış anlaşılmasın.
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Sora Kaze demiş ki:Bencede çıksın.Çıkmalı.Çünkü çok yarıda kesildi.Shounen ai dediler.Tek sahne bunların dövüşürkenki sahneleriydi.Başka birşey yoktu.O kızla bişeyler olsun lovelessın
Evet ya! Shounen ai gibi değildi pek... Bir o kulak deldirme sahnesi acayip kawai idi ama onun dışında pek birşey yoktu. Sonradan birşeyler olur, Loveless belki kulaklarını kaybeder ( O kesin acayip kawai bir sahne olur!) ama aynen dediğin gibi sadece dövüş sahneleri vardı.
Çok üzüldüm ya... Mangasını okurdum ama bilgisayarda okuyunca hiç güzel olmuyor Mangası da Türkiyede hayatta satılmaz, değil mi?
shounen sevmem derken shounen ai denmi bahsediyorsun
normaldir sevmeyen çok
normaldir sevmeyen çok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yok shounen aiyi severim.Çok kawaiiii bulurum.Ama bazı shounenler yaoiye kaçıo o zamn ıyy diyesim gelio.Lovelessta shounen ai olarak tek beğendiim sahne bi bunlar ilk tanıştıklarında souma lovelessı öpüyodu bide seramyu nun dediği gibi kulak delme sahnesi.Gerisi sırf dövüş ve hatırlamalar falan
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
@zaete
Mesajına spoiler tag ekledim, öbür sefere spoiler kullanımında dikkatli olalım lütfen!
Mesajına spoiler tag ekledim, öbür sefere spoiler kullanımında dikkatli olalım lütfen!
Akuma_Blade- Moderator
- Spoiler:
- Acaba düşünüom D.Gray-Man'ın shounen aisi çıksa.Ayyyyyyyyy izlerken aslan geçiririm heralde.Burun kanamasından ölürüm.Düşünsene Laviyle Allen hehehhe
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Affedersin Akuma! Bilmiyordum...
Hemde ne kadar çok sevmeyeni var shounen ai'in. Zaten olsa amerikada gay evlendirilsin mi, evlendirilmesin mi olayı hiç kalmaz XD
Sera ya... Bilmem artık. Soubi acayip tatlıydı ama ne biliyim... Acayip kötü bir sondu. Bütün psikolojim bozuldu :'(
Konusu da biraz kötüydü. Tamam, anladım, bilgi vermek istemediler ama en azından en sonunda ver ya! Birazcık bilgi!!
Hayır, kararlıyım, şu aarinfantasy'i bulacam, öldürecem ve nasıl bu animeyi Junjo gibi yaptırmadın diye soracam (o sırada değil XDD)
Hemde ne kadar çok sevmeyeni var shounen ai'in. Zaten olsa amerikada gay evlendirilsin mi, evlendirilmesin mi olayı hiç kalmaz XD
Sera ya... Bilmem artık. Soubi acayip tatlıydı ama ne biliyim... Acayip kötü bir sondu. Bütün psikolojim bozuldu :'(
Konusu da biraz kötüydü. Tamam, anladım, bilgi vermek istemediler ama en azından en sonunda ver ya! Birazcık bilgi!!
Hayır, kararlıyım, şu aarinfantasy'i bulacam, öldürecem ve nasıl bu animeyi Junjo gibi yaptırmadın diye soracam (o sırada değil XDD)
Aynen ben en azından aynı evde yaşamalarını falan bekliodum.Yada bi sarılıp uyuma sahnesi falan.Evet soubi acaiiiip tatlıydı ayyy.
Çokmu sapığım ne
Çokmu sapığım ne
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Yehuuuuu sapık cemiyetiii
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
bu başlıkta neden sadece bayanlar var ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Biz bayan değil Süper Sapıklar Cemiyetiyiz yehuuu
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Mesajlardan belli zaten
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
loveless' de bir son vardı da bizmi beğenmedik. Havada kalan pek çok nokta vardı. Hiçbir sorunun cevabı bulunmadan aceleden bir son yapılmış gibi. en azından bir 12 bana göre 24 bölümlük 2. serinin gelmesi gerekirdi.
@ mangası türkçeye çevrildimi. Manga fazla takip etmediğim için bilmiyorum...
En son lafolya tarafından Salı 16 Haz. - 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hhehehe valla şaka maka soubi süperdi kawaiiii
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
74 chapter + devam etmekte mangası (yok okumadım yani...sadece son 10 chapterine bi göz gezdirdim ritsukanın hala kulakları vardı )
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hadi zhenya biliyoruz seni bu yüzden daha bir severim seni
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evett çok tatlııııı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
hione demiş ki:bu başlıkta neden sadece bayanlar var ...
Shounen ai'i erkeklerin izleyebileceğini hayal edebiliyor musun? O erkek erkeklikten çıkar XD
lafolya demiş ki: loveless' de bir son vardı da bizmi beğenmedik. Havada kalan pek çok nokta vardı. Hiçbir sorunun cevabı bulunmadan aceleden bir son yapılmış gibi. en azından bir 12 bana göre 24 bölümlük 2. serinin gelmesi gerekirdi.
Çok doğru! Acele edilmiş gibi... Mesela Sensei'in Soubi'ye anında aşık olması çok saçmaydı. Birazcık daha uzatsalardı animeyi sensei'in aşık olmasını dda uzatıp, daha gerçekçi yapabilirlerdi.
Ben ikinci bir seri istiyorum! Benimle hem fikirde olanlar???
Evet Soubide Ritsukayla olsaydııı
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
Evet! Olsaydı...
Harbi sapığız ya... O düşünceyle anında kawai hormonlarım harekete geçti!
Harbi sapığız ya... O düşünceyle anında kawai hormonlarım harekete geçti!
Aynennn yehuuu Soubii Ritssuukkaaa tesahurat yehuuu
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası