Shinkai Makoto Geri Döndü!
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Shinkai Makoto Geri Döndü!
Byousoku 5 Centimeter, Kumo no Mukou-Yakusoku no Basho, Hoshi no Koe gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü yönetmen Shinkai Makoto; Londra'dan Japonya'ya geri döndü. Shinkai, Londra'da bulunduğu sürece yeni projelere el atmamıştı. Dönüşüyle birlikte yeni projesi için çalışmaya başladığını duyurdu.
Bu işin nesnel kısmı, gelelim öznel kısma Çekmiş olduğu yarım dakikalık reklama bile atlayacak kadar çok sevdiğim Shinkai'nin yeni çalışmasının haberi sıcak kumlardan serin sulara atlama hissi yaşattı bana. Onun yapımlarını eksileriyle, artılarıyla çok seviyorum; çünkü hepsi bana hitap ediyor sanki. Şimdiye kadarki işlerinde çoğunlukla uzun mesafe ilişkilerini ve yalnızlığı işlemişti. Bu sefer de aynı konuyu işlese benim için hiç sorun teşkil etmez; ama bu durumdan hoşlanmayacak pek çok seyircinin çıkması hiç şaşırtıcı olmazdı. O yüzden umuyorum ki Londra'da kaldığı sürece yeni fikirler toplamıştır ve bir kez daha seyircisini büyüleyecek bir iş ortaya çıkaracaktır.
Bu işin nesnel kısmı, gelelim öznel kısma Çekmiş olduğu yarım dakikalık reklama bile atlayacak kadar çok sevdiğim Shinkai'nin yeni çalışmasının haberi sıcak kumlardan serin sulara atlama hissi yaşattı bana. Onun yapımlarını eksileriyle, artılarıyla çok seviyorum; çünkü hepsi bana hitap ediyor sanki. Şimdiye kadarki işlerinde çoğunlukla uzun mesafe ilişkilerini ve yalnızlığı işlemişti. Bu sefer de aynı konuyu işlese benim için hiç sorun teşkil etmez; ama bu durumdan hoşlanmayacak pek çok seyircinin çıkması hiç şaşırtıcı olmazdı. O yüzden umuyorum ki Londra'da kaldığı sürece yeni fikirler toplamıştır ve bir kez daha seyircisini büyüleyecek bir iş ortaya çıkaracaktır.
Geri: Shinkai Makoto Geri Döndü!
Ben de bu habere ne kadar gerildim anlatamam. Bu adamın yaptığı her şeyi izlemek gibi bir takıntım var. Ama 5cm'den sonra yaşadığım 2 haftalık depresyonu tekrar yaşama olasılığım beni korkutuyor
Güzel bir haber olmuş ben de merakla bekliyorum kendisinin yeni projelerini.
hipernova- Hiraishin Manga
Bu habere sevindim onun çizimleri ve gökyüzü tasarımlarına hayranım dogrusu.Görsellik açısından olsa bile izlerim.
Exile Falcon demiş ki:Ben de bu habere ne kadar gerildim anlatamam. Bu adamın yaptığı her şeyi izlemek gibi bir takıntım var. Ama 5cm'den sonra yaşadığım 2 haftalık depresyonu tekrar yaşama olasılığım beni korkutuyor
ben "she and her cat" yüzünden bile 2 gün süren bir depresyona girmiştim, işimiz zor :]
1 sayfadaki 1 sayfası