ex 'ten çektim mozilladanda çekiyorum bi yardım şart bana :)
+3
Zax
AnTiOkSiDaN
yuuki_cross
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
ex 'ten çektim mozilladanda çekiyorum bi yardım şart bana :)
bıkaç gün önce explorer ın yeni sürümünü indirip kullanmaya başladım. ancak safa sürekli donuyordu. ex i çöpe attım yerine çok övülen mozillayı kurdum gerçekten denildiği kadar varmış ex e fark atacak kadar hızlı vs diğer eklentileri...
ancak bu seferde mozillada sorun başladı. mesela sitemize girdiğimde başlık bi yukarı, yazılar yukarı toplanıyo, arka plan rengi tamamen kalkıyo,banner kayıyor filan yanı sayfa birbirine giriyor ! acaba varmıdır düzeltmenın bır yolu yada mozılla kadar hızlı olan kullanıslı bı gözgezdirici tavsıye edebılr ımısınız.
ancak bu seferde mozillada sorun başladı. mesela sitemize girdiğimde başlık bi yukarı, yazılar yukarı toplanıyo, arka plan rengi tamamen kalkıyo,banner kayıyor filan yanı sayfa birbirine giriyor ! acaba varmıdır düzeltmenın bır yolu yada mozılla kadar hızlı olan kullanıslı bı gözgezdirici tavsıye edebılr ımısınız.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: ex 'ten çektim mozilladanda çekiyorum bi yardım şart bana :)
Bu sorunu forumdan bir kaç kişi daha yaşıyordu. Sanırım hala çözülemedi. İsterseniz Opera yahut Safari deneyin. İkiside oldukça verimldir. Opera 10.0 beta sürümünü çıkarttı en son. Fakat deneyecekseniz 9.6 deneyin. Beta olduğu için bazı sorunları hala mevcut ama 10.0 ile beraber gelen turbo özelliği cidden çok hızlı.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Arada bende de olmakta öyle bazı şeyler. Ama sayfa tazele yaptığımda ortadan kalkıyor problemler.
arada bendede aynı sorun oluyor ama sayfayı yenileyince sorun kalmıyor
bendede oluyo sayfayı yenilersen geçiyo o bu sitenin mozillayla uyumlu olmamasından ancak kesinlikle firefoxu silme böyle bi program ancak 40 yılda bir gelir
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:ancak bu seferde mozillada sorun başladı. mesela sitemize girdiğimde başlık bi yukarı, yazılar yukarı toplanıyo, arka plan rengi tamamen kalkıyo,banner kayıyor filan yanı sayfa birbirine giriyor ! acaba varmıdır düzeltmenın bır yolu yada mozılla kadar hızlı olan kullanıslı bı gözgezdirici tavsıye edebılr ımısınız.
anladığım kadarıyla o herkeste oluo(bende de)
fazla hızdandır
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası