Revolution Fansub (21.06.2009)
+20
Susano'o
Zax
berkay95
darkpincers
savage garden
aoshi
sakura hime
vecitasan
mavilynx
rockchu
fudy
özz
ademania
meyday
lantis
sera myu
SheaN
Exile Falcon
ecursed
AlaZzi
24 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Revolution Fansub (21.06.2009)
Merhaba arkadaşlar, yepyeni bir fansubla karşınızdayız; Revolution Fansub!!!
4 kişiden oluşuyoruz ve şimdilik 3 projeye başlıyoruz. Bunlar neler mi?.. Hemen tanıtalım
1- Ikkitousen
Anime'nin Adı: Ikkitousen
Diğer Adları: Ikki-Tosen - Legendary Fighter, "Bakunyu" Hyper-Battle Ikki Tousen, 一騎当千
Kategori: TV Serisi
Tür: Ecchi, Aksiyon, Okul, Doğaüstü Güçler
Bölüm Sayısı: 13
Çeviri: AlaZi
Encode: berkay95
Tanıtım:
Dıştan mükemmel olarak görünen başkahramanımız, Sonsaku HAKUFU, 17 yaşında hoş bir bayandır. Tek kusuru biraz haşarı ve şiddet dozu yükselen kavgalarda kendini kaybetmesidir. Birbirini alt etmeye çalışan yedi farklı okul ve her okulun da farklı dövüşçüleri mevcut. Her dövüşçü bir mücevhere sahiptir ve işin gizemi de bunlardır.
Sonsaku gücünün farkında değildir, ancak düşmanları tarafından çok çabuk keşfedilir. Annesi farkındadır ve bu güçten başına kötü olayların geleceğini de iyi bilir. Ancak elinden pek bir şey gelmez, sonuç olarak bu güç Sonsaku’ya kendi kanından gelmektedir.
Ryomou Shimei ile yapılan kavgada güç açığa çıkar ve artık başlamıştır. Ve artık dönüşü olmayan turnuva başlamıştır???
Tanıtım Videosu
Resimler
2-Pandora Hearts
Anime'nin Adı: Pandora Hearts
Diğer Adları: パンドラハーツ, Pandora Hâtsu
Tür: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü Güçler
Bölüm Sayısı: 25
Çeviri: Saiyo
Encode: Luffy C.
Tanıtım:
Duke Evleri'nden birinin varisi olan Oz Bezarius, 15 yaşına basar. Babasının yokluğunda şimdiye kadarki hayatı zengin ve rahat geçmiştir. Fakat reşit oluşunun kutlanacağı törende tüm bunlar değişir.
Oz, anlayamadığı bir nedenden dolayı Abyss adlı karanlık bir hapishaneye yollanır. Buradan ise kan lekeli, siyah bir tavşan olan Alice adlı bir "zincir" tarafından kurtarılır ve onunla bir anlaşma yapar.
Abyss'e düşüş nedeni, Alice faktörünün tüm bunlarla bağlantısı ve Pandora adlı organizasyonun kendisinden ne istediği ise bundan böyle yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır...
Tanıtım Videosu
Resimler
3- Rurouni Kenshin (Samurai X)
Anime'nin Adı: Rurouni Kenshin
Diğer Adları: るろうに剣心―明治剣客浪漫譚―, Samurai X, Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan
Tür: Dövüş, Tarihi, Aksiyon, Romantizm
Bölüm Sayısı: 94
Çeviri: AlaZi & Saiyo
Encode: berkay95 & Luffy C.
Tanıtım:
Himura Kenshin, Meiji Devrimi sırasında devrimciler için bir çok adam öldürmüş bu yüzden de “Hitokiri Battousai” adını almış usta bir suikastçıdır. Devrim bittikten sonra bir daha asla öldürmeyeceğine yemin eder ve bir rurouni(gezgin) olarak seyahat etmeye başlar. Seyahati sırasında yanlış bir anlaşılma nedeniyle Kaoru Kamiya ile tanışır ve Kaoru’ya babasından kalan Dojo da geçici olarak yaşamaya başlar. Kenshin geçmişinin onu asla bırakmayacağını ve nerede olursa olsun nereye giderse gitsin hep onu takip edip bir gün intikam alacağını biliyordur.
Tanıtım Videosu
Resimler
----Güncelleme----
İkkiTousen 1.Bölüm
Rurouni Kenshin haftaya verilmeye başlayacak ama şimdilik az da olsa girişimizi yapalım diye opening ve endingin fansublu hâlini de yayınladık.
Haftaya cuma gününden itibaren de birer haftalık periyotlarla güncellemelerimiz verilmeye devam edecektir.
Hepinize saygılar ve sevgiler, aynı zamanda iyi seyirler...
4 kişiden oluşuyoruz ve şimdilik 3 projeye başlıyoruz. Bunlar neler mi?.. Hemen tanıtalım
1- Ikkitousen
Anime'nin Adı: Ikkitousen
Diğer Adları: Ikki-Tosen - Legendary Fighter, "Bakunyu" Hyper-Battle Ikki Tousen, 一騎当千
Tür: Ecchi, Aksiyon, Okul, Doğaüstü Güçler
Bölüm Sayısı: 13
Çeviri: AlaZi
Encode: berkay95
Tanıtım:
Dıştan mükemmel olarak görünen başkahramanımız, Sonsaku HAKUFU, 17 yaşında hoş bir bayandır. Tek kusuru biraz haşarı ve şiddet dozu yükselen kavgalarda kendini kaybetmesidir. Birbirini alt etmeye çalışan yedi farklı okul ve her okulun da farklı dövüşçüleri mevcut. Her dövüşçü bir mücevhere sahiptir ve işin gizemi de bunlardır.
Sonsaku gücünün farkında değildir, ancak düşmanları tarafından çok çabuk keşfedilir. Annesi farkındadır ve bu güçten başına kötü olayların geleceğini de iyi bilir. Ancak elinden pek bir şey gelmez, sonuç olarak bu güç Sonsaku’ya kendi kanından gelmektedir.
Ryomou Shimei ile yapılan kavgada güç açığa çıkar ve artık başlamıştır. Ve artık dönüşü olmayan turnuva başlamıştır???
Tanıtım Videosu
- Spoiler:
Resimler
- Spoiler:
2-Pandora Hearts
Anime'nin Adı: Pandora Hearts
Diğer Adları: パンドラハーツ, Pandora Hâtsu
Tür: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü Güçler
Bölüm Sayısı: 25
Çeviri: Saiyo
Encode: Luffy C.
Tanıtım:
Duke Evleri'nden birinin varisi olan Oz Bezarius, 15 yaşına basar. Babasının yokluğunda şimdiye kadarki hayatı zengin ve rahat geçmiştir. Fakat reşit oluşunun kutlanacağı törende tüm bunlar değişir.
Oz, anlayamadığı bir nedenden dolayı Abyss adlı karanlık bir hapishaneye yollanır. Buradan ise kan lekeli, siyah bir tavşan olan Alice adlı bir "zincir" tarafından kurtarılır ve onunla bir anlaşma yapar.
Abyss'e düşüş nedeni, Alice faktörünün tüm bunlarla bağlantısı ve Pandora adlı organizasyonun kendisinden ne istediği ise bundan böyle yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır...
Tanıtım Videosu
- Spoiler:
Resimler
- Spoiler:
3- Rurouni Kenshin (Samurai X)
Anime'nin Adı: Rurouni Kenshin
Diğer Adları: るろうに剣心―明治剣客浪漫譚―, Samurai X, Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan
Tür: Dövüş, Tarihi, Aksiyon, Romantizm
Bölüm Sayısı: 94
Çeviri: AlaZi & Saiyo
Encode: berkay95 & Luffy C.
Tanıtım:
Himura Kenshin, Meiji Devrimi sırasında devrimciler için bir çok adam öldürmüş bu yüzden de “Hitokiri Battousai” adını almış usta bir suikastçıdır. Devrim bittikten sonra bir daha asla öldürmeyeceğine yemin eder ve bir rurouni(gezgin) olarak seyahat etmeye başlar. Seyahati sırasında yanlış bir anlaşılma nedeniyle Kaoru Kamiya ile tanışır ve Kaoru’ya babasından kalan Dojo da geçici olarak yaşamaya başlar. Kenshin geçmişinin onu asla bırakmayacağını ve nerede olursa olsun nereye giderse gitsin hep onu takip edip bir gün intikam alacağını biliyordur.
Tanıtım Videosu
- Spoiler:
Resimler
- Spoiler:
----Güncelleme----
İkkiTousen 1.Bölüm
Rurouni Kenshin haftaya verilmeye başlayacak ama şimdilik az da olsa girişimizi yapalım diye opening ve endingin fansublu hâlini de yayınladık.
Haftaya cuma gününden itibaren de birer haftalık periyotlarla güncellemelerimiz verilmeye devam edecektir.
Hepinize saygılar ve sevgiler, aynı zamanda iyi seyirler...
AlaZzi- Mesaj Sayısı : 2
Geri: Revolution Fansub (21.06.2009)
hayirli olsun=) ins uzun süreli olur.en yakin zamanda calismalarinizin emegini alicaginiza eminim=)
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Hayırlı olsun arkadaşlar Türk Fansub Dünyası her geçen gün gelişiyor büyüyor
Çok fazla tanıdık gördüm grupta İkkitousen
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
yeni bir grubun açılması çok güzel umarım kenshini sonlandıracak kadar uzun ömürlü olursunuz bu arada kenshin demişken sadece seriyimi çevirmeyi düşünüyorsunuz yoksa ilerde oav bölümlerinde fansubunu izleyebilecekmiyiz eğer öyle olursa kendi adıma çok sevinirim altyazı düşmanı olarak fansubu her zaman tercih ederim ikkitousen çok duydum konusundada okul var dövüş var ecchileri sevmem genelde ama severim bunu heralde zaten kısa olmasıda ayrı bi güzellik olmuş başarılar bu arada güncelleme için belli bi gününüz varmı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayırlı olsun, kolaylıklar dilerim.
"Rurouni Kenshin" başta olmak üzere umarım tüm projeleriniz tamamlanır. İyi çalışmalar...
"Rurouni Kenshin" başta olmak üzere umarım tüm projeleriniz tamamlanır. İyi çalışmalar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hayırlı olsun çalışmalarınızda başarılar
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
hayırlı olsun, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Grubunuz hayırlı olsun arkadaşlar. Rurouni Kenshin projesinde AMT grubu ilk 31 bölümü fansub yapmıştı. Kaldığı yerden devam etseniz bence daha iyi olur. Arada 30 bölümlük kısımı atlayın bence. Fansub için 30 bölüm büyük bir fark çünkü. Buna ayıracağınız zamanı başka bir proje için kullanabilirsiniz...
Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar...
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar izlemek izlemek istediğim serilerde var projeler arasında
@Fudy AMT değil ANT olacak
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hayırlı olsun başarılar dilerim.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
hayirli olsun İkkitousen i ne zmanadir bekliyordum favori karakterim Bu Karakter
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
rockchu demiş ki:Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar izlemek izlemek istediğim serilerde var projeler arasında
Pardon Aceleyle yazdığımdan karıştırmışım...
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
grubunuz hayırlı olsun projeleriniz çok güzel merakla bekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Projelerinizde kolaylıklar dilerim arkadaşlar.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
hayırlı olsun çalışmalarınzda başarılar dlerim :3
not ecchiyi sevmeme rağmen İkkutouseni sırf siz çeviriyorsunzu diye izlicem :3
not ecchiyi sevmeme rağmen İkkutouseni sırf siz çeviriyorsunzu diye izlicem :3
Rurouni Kenshin
Rurouni Kenshin projeniz için çok çok teşekkürler... Bu şahane bir anime serisini fansub yapmanızdan çok memnun oldum. Umarım sonuna kadar gidebilirsiniz. Acaba fansubda kaynak videoları hangilerini kullanacaksınız, orjinal dvd mi yoksa internetten edinilen dvdripler mi? Ben bi ara yabancı bir sitede orjinal dvd den riplenmiş ve görüntüsü şahane, gerçekten çok iyi olan bölümleri bulmuştum(Megaupload linkleri idi), fakat bilgisayarımda ki sorunlar yüzünden kaybettim. Umarım sizlerin paylaşımıda o derece kaliteli olur. Gerçi buna eminim...
darkpincers- Mesaj Sayısı : 17
640 x 480 çözünürlükte kenshin videoları. Video kalitesine örnek olarakta bir iki resim koyayım.
- Spoiler:
berkay95- Mesaj Sayısı : 13
Ruh Hali :
yeni grup hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla oldukça genç bir grupsunuz. umarım uzun yıllar devam eden bir birlikteliğiniz olur. kenshin'i çevirmenize seviniyorum. ancak lütfen, lütfen yarım bırakmayın.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Hayırlı ola... ve kolay gele...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:yeni bir grubun açılması çok güzel umarım kenshini sonlandıracak kadar uzun ömürlü olursunuz bu arada kenshin demişken sadece seriyimi çevirmeyi düşünüyorsunuz yoksa ilerde oav bölümlerinde fansubunu izleyebilecekmiyiz eğer öyle olursa kendi adıma çok sevinirim altyazı düşmanı olarak fansubu her zaman tercih ederim lol! ikkitousen çok duydum konusundada okul var dövüş var ecchileri sevmem genelde ama severim bunu heralde zaten kısa olmasıda ayrı bi güzellik olmuş başarılar bu arada güncelleme için belli bi gününüz varmı
Aslında tam birşey söylemek zor olur çünkü daha anime bölümlerini vermeye başlamadık.Tabikide ova bölümlerini ve filmlerini yapmakda isteriz fakat bunu zaman göstericek.Öncelikli hedefimiz Şu 3 tane animeyi bitirmek sonrası kendi gelicek zaten . Son olarak evet güncelleştirmelerimiz CUMA günü olucak. Her cuma yeni bölümler gelicek yani siteye .
fudy demiş ki:Grubunuz hayırlı olsun arkadaşlar. Rurouni Kenshin projesinde AMT grubu ilk 31 bölümü fansub yapmıştı. Kaldığı yerden devam etseniz bence daha iyi olur. Arada 30 bölümlük kısımı atlayın bence. Fansub için 30 bölüm büyük bir fark çünkü. Buna ayıracağınız zamanı başka bir proje için kullanabilirsiniz...
Dediğin şekilde gerçekten kolay olurdu 95 bölümlük animenin sadece 64 bölümünü çevirmek... Ama bu imkansız tabikide biz 1. bölümden itibaren vereceğiz.Bunun nedeni ise ; çeviride yorum farklılığının olmaması.Hem sizin açınızdan hem bizim açımızdan daha kolaylık olucak en başından beri bizim çevirmenlerimizin yorumuyla izliceksiniz anlam karmaşasıda olmayacak.
Hepinize İlginizden dolayı teşekkürler...
site kapanmistir haberiniz ola
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
kapandı derken grupmu dağıldı yoksa adres değişikliği falanmı ?!
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası